Perquè dia si, dia també, assassinen dones

Perquè dia si, dia també, assassinen dones. Ens assassinen.

 

Benvingudes a totes. Agraeixo de tot cor que estigueu aquí. En la celebració del desè aniversari de la Plataforma unitària contra les violències de gènere.

Perquè som aquí?

Perquè dia si, dia també, assassinen dones. Ens assassinen.

Ens diuen que «ha mort una dona».

El cert és que les maten homes. I no és delinqüència comú. No és un acte “passional”. Res a veure amb l’amor.

Prou agressions! Mai ens aturaran! Aturem el masclisme! Credibilitat a les dones que pateixen violència masclista! Són lemes que en aquests deu anys hem cridat des de la Plataforma. Lemes del moviment social per l’eradicació de la violència masclista.

Totes Juntes tenim més força. Totes juntes elaborem estratègies per a canviar l’imaginari de la cultura patriarcal i el masclisme, que sustenta la discriminació, el domini i l’abús dels homes sobre les dones: la vulneració dels més elementals Drets Humans i de la Llibertat.

Gràcies a les lluites de moltes dones que ens han precedit, comptem amb convicció, lleis i eines per fer front aquesta violència. En els últims 15 anys ha passat de ser un problema individual i tabú, familiar, a considerar-se una tasca social. Per tant s’ha creat una jurisdicció i unes polítiques públiques per abordar-lo. La llei del Dret de les Dones a l’eradicació de la violència masclista 5/2008 aprovada pel Parlament de Catalunya, n’és l’exemple més paradigmàtic d’aquest avenç. Va més enllà de la via penal de càstig a l’agressor i estableix campanyes de sensibilització, prevenció i detecció; protocols i mesures en tots els àmbits públics en particular els d’atenció a les dones i en l’educació.

Malgrat aquests avenços ens preguntem a cada assassinat, a cada dona que demana ajuda, què està fallant perquè continuí havent-hi aquesta gran xacra social al nostre país?

Perquè enguany 14 dones assassinades a Catalunya?

Perquè cada mes hem de llegir noms a la Plaça Sant Jaume de Barcelona? Sí, a Barcelona hem de plorar a dones igual que a Europa, Àsia, Àfrica, América i Oceania.

Perquè a Europa 13 milions de dones han patit violència física y/o sexual durant l’any 2013?

La responsabilitat és de qui exerceix la violència no de qui la pateix.

Vagi per endavant que el responsable de la violència i/o l’assassinat a les dones és l’agressor, però tan la societat en general com les institucions no han de ser còmplices d’aquesta violència.

Com s’és còmplice d’aquesta violència?

Les lleis i mesures públiques les apliquen les persones. Hi ha una gran resistència al canvi, un fort arrelament dels patrons culturals, una normalització d’aquesta violència. Fins i tot els homes que han assassinat a la dona s’entreguen per reafirmar la seva autoritat.

Sovint, en la judicatura, els serveis d’atenció social, els mitjans de comunicació, es torna a victimitzar a la dona en comptes de rebutjar a l’agressor.

Se’ls hi dóna, a la dones, la responsabilitat i culpa del què els està passant. Se’ls hi posa, a la dones, una etiqueta de “maltractada” i se les torna a l’àmbit privat, a que tinguin cura de si mateixes i dels seus fills i filles.

Els diferents prejudicis i estereotips incrustats a la cultura imperant, impedeixen l’escolta i la credibilitat cap a les dones que volen superar el procés de violència.

Diuen que: Les dones “no s’expliquen bé” “no han denunciat” “retiren la denuncia” “provoquen les situacions en divorciar-se” “no estan equilibrades” “volen treure avantatges” “fan denuncies falses” “volen la custodia de les filles i fills”.

Es posa en dubte la paraula de la dona!

Després de 10 anys de la llei integral de l’Estat i 6 de la llei catalana, hem de sentir a un jutge o jutgessa dir a una dona: “explíquese mejor, cíñase a los hechos” “¿Si hace 10 años que le agrede, porquè no ha denunciado antes?” “para qué quiere la mampara” o al seu advocat o advocada dir-li “més val que no declaris perquè ell pot anar a presó” o “no declaris perquè ell ha fet una denuncia contra tu i pots sortir condemnada”. Així es retiren denuncies o s’arxiven per falta de proves.

Així no s’acaba amb la violència que ella s’ha atrevit a explicar, s’ajuda a mantenir-la.

Podem i volem donar solucions per a superar aquestes barreres. Hem de superar aquestes resistències a fer un canvi en la manera de relacionar-nos homes i dones en el respecte, el diàleg i la llibertat. Cal acabar amb la tendencia a pensar que totes aquestes lleis i mesures no serveixen per aturar el fenomen, o que ja s’han esmerçat prou recursos, o que és una discriminació cap els homes agressors.

Hem celebrat el X Fòrum contra les violències de gènere a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. Han participat més de dues mil persones de tots els àmbits socials. Ha estat un espai per fer reflexions, compartir experiències i donar continuïtat a la lluita.

Que ens diuen els 780 nois i noies que han estat al Fòrum en un munt d’activitats? Que als seus centres d’estudi hi ha relacions abusives, assetjament sexual, atracció a la violència dins la parella, es repeteixen els tòpics que esdevenen d’una socialització ancorada en una cultura patriarcal, on les dones se les educa per uns rols de cura, submissió, sempre a punt per acontentar la virilitat del mascle. Als homes els ensenyen a dominar, dirigir, ostentar la seva masculinitat, a fer un rol de custodia i tutelatge de la dona, els seus fills i filles. Res a veure amb l’amistat, l’estima, l’amor, els sentiments i patiments, entre persones lliures i plenes de vida.

En els mitjans de comunicació, en les pel·lícules i vídeo clips de les cançons de moda, alimenten uns patrons passionals morbosos, que després en la edat adulta esdevenen en relacions de violència masclista i, en la seva expressió extrema, els assassinats pel fet de ser dones.

Sóc, som, optimistes. Perquè si sabem que aquesta violència té el principal factor amb l’estructura social i la manera de socialitzar-nos, tenim la solució! Es tracta de canviar-la. Sí, podem canviar-la. La canviarem!

Ens podem fitxar amb els estudis de grans dones feministes que han analitzat el fenomen del poder en la societat patriarcal. Ens podem fitxar amb grans persones educadores que han donat pautes per una educació inclusiva, que tingui en compte el potencial de les persones, no el seu sexe o el gènere imposat, el que anomenem coeducació a les escoles. Ens podem fitxar amb les anàlisi, enquestes, estudis de tota mena que en aquests últims anys s’han fet a tots els nivells. A nivell acadèmic, a nivell social, a nivell institucional tan regional com internacional, de Nacions Unides, de la Unió Europea de la Organització Mundial de la Salut.

No baixarem la guàrdia. Els hi devem a la lluita de les nostres mares i avies, a les dones supervivents de la violència masclista, i a les properes generacions que hem d’ensenyar amb altres valors i paràmetres.

Especialment penso amb les nostres filles i netes. A vosaltres us passem el testimoni col·lectiu. I estic ben convençuda que, a la vostra manera i el vostre impuls, ho fareu fins i tot millor que nosaltres. Ho aconseguireu.

No hi ha dreceres. No hi ha miracles. No es pot caure en l’autocomplaença de “ja fem el què podem” “ja hem fet molt”, el camí recorregut no ha d’impedir veure i desenvolupar el que ens manca per fer.

123 dones assassinades a Catalunya en una dècada. Les més de 70.000 dones que pateixen violència cada any al nostre país, ens recorden que no és un tema menor, que no exagerem, que és una tasca social de totes i tots, i que hem de donar resposta a aquesta realitat.

Hem de potenciar el model d’intervenció forjat en la reflexió i participació dels grups de dones. A partir de la formació, la creació de xarxes i la distribució dels recursos que asseguri la cobertura real en tot el territori. De forma pràctica, eficaç i eficient.

Fugir de tornar a un àmbit d’atenció purament assistencial i de control o tutelatge a les dones víctimes de violència. Ens cal un model d’atenció integral que els hi doni eines per sortir-se’n, que les faci fortes per poder dur a terme un nou projecte de vida.

Per aquest canvi totes les persones professionals que estan ensenyant a la nostra joventut, totes les que atenen a les dones que demanen suport per sortir del procés de violència, han d’esser conscients i saber com canviar. Demanem formació i capacitació dels i les professionals que intervenen en tots els àmbits. Que ja ho aprenguin a les seves carreres professionals. Hem d’aconseguir una transparència i qualitat en la informació, eficiència i efectivitat en l’atenció a les dones, que faci que els processos arribin a bon fi, a la recuperació de la seva vida i per tan a incorporar-se a la vida social i laboral de manera activa.

Continuar i promocionar campanyes de sensibilització i prevenció de la violència masclista entre la ciutadania en general i entre la joventut en particular.

Potenciar la xarxa de dones. Que les Entitats de dones participin en les coordinacions dels circuits institucionals, enriquint-los amb la seva experiència i puguin fer seguiment dels disfuncionaments de les lleis i mesures públiques.

Com a Xarxa social ens comprometem a continuar la lluita per la construcció d’una nova societat: on les persones siguin persones i no s’avaluïn i es determinin pel seu sexe, aconseguint viure dones i homes en harmonia i llibertat.

El silenci ens fa còmplices!

La ignorància responsables!

El segle XXI acabem amb la violència masclista!

Amigues i amics una forta abraçada, estic convençuda que entre totes i tots aconseguirem canviar el paradigma.

Finalitzo amb un esment d’una part d’un vers de l’estimada Montserrat Abelló:

Saps que és endins de tu

que has d’extreure la força

per sobreviure.

 

 

Montserrat Vilà Planas, presidenta de la Plataforma unitària contra les violències de gènere

 Parlament de Catalunya, Barcelona 24 de novembre de 2014

COMMENTS

 • My daughter's 17 minute piano piece I recorded CANNOT be severed in half. This 10 minute limit is arbitrary and there should be some way users can purchase for a small fee a bit of additional time on a one-time basis.

 • hmm… bisnis online memang menguras waktu… mau tidur nyenyak susah juga, jam setengah satu malam pun ada yang nilfun, ada yang bbm, hmm… *sama sama curhat nih ceritanya*

 • This is a great giveaway! I would have to say oak trees. I grew up in the house I live in now and I am surrounded by them. I played under them as a child and then with my own kids. The sound of their leaves rustling and the crunch of acorns under my feet are just a couple of the many comforts of home.themalfoysmirk at gmail dot com

 • Hola, Sentimos los inconvenientes que hayas podido tener con la recepción de la documentación de alta. Normalmente, salvo fallo del sistema de correos, llegan en una semana aproximadamente. Si hace más de 10 días laborables desde que rellenaste el formulario, envíanos a tu número de DNI y nombre completo para ver si hubiera alguna incidencia. ¡Un saludo!

 • been cooking from the Bread Baker’s Apprentice (BBA) for more than six months.  In February I wrote a post with a quick rundown of my experiments with the book to that point.  Since then I have done a post

 • Yea, I hated to read that. I like Bronson a lot and thought he and Elvis were great in the film together so it’s a shame they didn’t hit it off. It’s so rare to hear about someone not getting along with Elvis that I am always taken aback when I hear it!

 • above. She was truly loved by you and knew it every day of her life. Friend,Family,Pet all rolled up into one beautiful Lily. You both were very lucky to have one another. She will never be forgotten.Love,AM

 • wait…you scoured for these designs or did you design all these??! I loved every one, swept me away into the holiday season, I felt like I was opening each in the mail..haha

 • I’m not a Randian, but I’m partial to this quote:Dictatorship nations are outlaws. Any free nation had the right to invade Nazi Germany and, today, has the right to invade Soviet Russia, Cuba or any other slave pen. Whether a free nation chooses to do so or not is a matter of its own self-interest, not of respect for the non-existent “rights” of gang rulers. It is not a free nation’s duty to liberate other nations at the price of self-sacrifice, but a free nation has the right to do it, when and if it so chooses.

 •   ChrEspen wrote:hehe! Kanskje du nailer 1:30 allerede i Haag – løypa er jo utrolig lett. Har du ikke 1:31 som pers nÃ¥?1:33 er persen nÃ¥, men planen er Ã¥ gjøre unna sub 1:30 i Haag ja.. like greit Ã¥ fÃ¥ det overstÃ¥tt..

 • Adam – Yes it’s Lifeway Campus, it was my only trip there and I had to play the tourist.Bradley – check out the There may be room to come and listen, but the even has been sold out (no more lunches or free books)

 • NightversionnImpacts of climate change in the news….Troubles as deep as the oceans lie ahead.Another celebrity cook is attempting to get the public to take a closer interest in where our food comes from and how it is produced..London Independent, United KingdomEditorial, 18 November 2010

 • Hi there The fact is that, India will never comeover Nepal, if it is true then India will hand it over in 2007 when King TRIBHUWAN had gone to INDIA becuse of RANA rulers. It is not true and now in 21st century it is very hard for any country to take any one inch land of another country, so let us free and develop ourselves. I am sure that till Pahade leader will rule on madhesh , madhesh will always same even after 50 years.

 • The more I hear of the statistical «reasoning» behind the various assertions, I am reminded of a long-ago professor’s take on a Hippocratic Oath for statisticians: «At least tell no lies…» :-)– Ishmael

 • Do not waste your time with a system? My computer with Vista. I have purchased? Apple MacBook Pro and love it. Min has everything you mentioned? above and more. The Internet? Runs faster than other I’ve seen, it is clean, itunes is so much faster. I recommend it.

 • Il y a encore quelques mois, aller chez le coiffeur c'était pire que tout… j'y allais en pleurant en ressortais en pleurant : quelle joie ! Puis un jour… je suis allée dans le salon en bas de mon immeuble. Et la ! LA ! J'ai découvert LE coiffeur et LE coloriste. Dire que pendant 5 ans ce petit salon me faisait peur… mon dieu… 🙂

 • Muy interesante la entrevista. Alastair Reynolds es uno de mis escritores favoritos, tanto en novela como en relatos.Precisamente en mi blog tengo algunas reseñas de obras suyas, incluyendo , su última novela hasta el momento, y que es mi libro favorito de Reynolds.

 • When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several e-mails with the same comment.Is there any way you can remove me from that service? Bless you!

 • Always keep up the amazing give good results!! I like how you both published this particular and i like the colours there on this internet site. Very good experiences depicted right here

 • I personally hate this version. The old one had more functionality, and I don't think anyone cares if its bigger, especially if they only enlarged it a couple centimeters. And I hate how you have to scroll down to watch related videos aswell. YouTube, at least make the old page an OPTION for us.

 • Absolutely, life needs to be flexible and adjust for your changing circumstances and changing priorities. My high need to be a good mom now will certainly still be there in 20 years, but will not require as much time or attention when the kids are out of college as it does now when they are in elementary school.Thank you Jen for all of your encouragement and challenging posts that really make me sit back, think, and mull over what is really important to me. That’s the first step to figuring out how to get it!

 • we ar the super power of the world, their is no need for no one to go without food ar shetter, it,s their government that makes them suffer, it needs to stop, it s up to organzations like this to make them stop, and the government needs to make them stop as well,, until the government steps up to the bat,,their nothing no one can do, its a loseing battle,,,no need for this,

 • The origin on the engagement ring is mentioned to date back towards the year 1215. Pope Innocent III announced a period of waiting to become observed from the time of betrothal towards the period of marriage. Believers began to put on an engagement ring to show the present or changed status of betrothed couples. The practice became well-known with slight variations all over the world.

 • Heya i’m for the first time here. I came across this board and I locate It genuinely useful & it helped me out considerably. I hope to give something back and aid others like you helped me.

 • Sweet Miss Gracie. Our hearts cry with yours. We thought of you immediately when we saw the sad news. When a loved one goes on ahead of us, it hurts so much to miss them. Gentle headbumps, sweet kitty-lady. We will be purring and praying for you and your beautiful family.

 • Ja, das funktioniert bei mir so auch – allerdings möchte ich vorläufig am bewährten Setup mit BusySync nichts ändern.(Und so oder so ist die Kompatibilität zum Google Calendar leider beschränkt – vor allem im Zusammenhang mit Einladungen –, wie auch der Google Calendar selbst einige lästige Macken kennt …)

 • Good post. I study something more challenging on different blogs everyday. It will at all times be stimulating to read content from different writers and observe a bit of something from their store. I’d desire to use some with the content on my weblog whether you don’t mind. Natually I’ll offer you a hyperlink in your internet blog. Thanks for sharing.

 • I love you Lori,I have followed your blog for so long I feel like an Aunt to these kids. I can’t believe how they are growing up. I also love traveling the sports seasons with you. How I wish we lived near. I would sit with you and cheer and yell and we would have a blast. Hugging you. Lynn

 • Budismo y compromiso social no se contradicen ni mucho menos porque para cambiar este mundo primero ha de cambiar el propio sujeto sin dejar de comprometerse con la justicia según sus posibilidades. Las dos cosas van a la par. El budismo y Jesús predican el vaciamiento del ego y el desasimiento, algo que es necesario para luchar contra la injusticia sin caer en el orgullo o en el protagonismo.

 • Bożonarodzeniowe oÅ›wietlenie samo w sobie jest inne. Ale to, co przygotowali na ratuszu to prawdziwy majstersztyk: tematyczne fragmenty, jak na przykÅ‚ad malarze czy zÅ‚odziejaszki, czy nasz ulubiony z grami. zaskakiwaÅ‚y i rozÅ›mieszaÅ‚y 🙂

 • Ljuvliga bilder och motiv! Ljuset är magiskt… skulle göra sig fint i en jul bok!Fullkomligt tok älskar bilderna pÃ¥ spegeln och askarna och din ljuskrona!Kramar!

 • That camera purse is awesome! Its so lovely and wonderful!!!! And you know that its unique!! AHHH IM DIEING FROM THE AWESOMENESS and the beauty! And that skirt! You look terribly terrific!! See that alliteration there? Not as good as your title haha

 • Wow. The post was actually very interesting, pointing to cultural differences. Yet the comments are, again, mostly about how terrible Fallon is. Based on your vitriol alone, I’ll be rooting for them. Starting with the candy trumpets – gold everything next year. Maybe platinum.

 • Tom: I applaud what the Lord has accomplished through you. It is a great thing to pass on a GOdly heritage to our children. BUt it’s not over, not by a long shot. Take a look at this article, and then go to the link to get some information about our Destiny Teams. Looking forward to see what the Lord has in store for you.Michael

 • J’ai aimé ce musée la fois que je suis allé. Ma grand-mère habitait non loin de là. Elle a été la première occasion de voir des tableaux de Valérie Fabre et de me dire : bougre de Dieu, les temps sont à nous. Et ainsi de suite… Peut-être le meilleur musée d’art contemporain que j’ai connu, ne soit-il que mon petit chauvinisme de banlieusard.

 • Inveja dos tiomes europeus não. Reconhecer o valor de alguns, sim. Tudo bem : vamos colocar o Real no brasileirão, mas jogando 2x/semana, recebendo em reais, pegando avião toda hora, jogar no gramado-tapete do Avaí, de pituaçu, de Sete Lagoas, etc.

 • Agree re saturation weather coverage, as it were. Why do weather ‘stories’ so often even lead? All you need to know is; in summer it tends to be warmer and doesn’t rain quite as much, in winter it’s cooler, and rains more often. If there’s going to be a hurricane i appreciate knowing. Apart from that, what’s the point? Some people (not me particularly) like rain; why is it always portrayed negatively when rain’s on the forecast. Toni is hot though.

 • This place is amazing. Gets you back to enjoying the little simple things in life and show your kids, grandkids and families there is more in Tricity’s then being behind computers, xbox ect… ENJOY this beauty we have in this area. I would love to win this… have a wonderful day!

 • Mouais c’est peut-être justement au Scrabble qu’on doit la présence du naan, préféré aux poppadums et autres chapatis…Quant à décapiter la tête c’est vrai que c’est un pléonasme un peu ballot mais bon ..on a bien oser décapiter un Capet et quand on y réfléchit ça sonne drôle

 • : Thanks Ryan & Becka! We definitely have the hard compacted sand here on the Atlantic side Ryan. I couldn’t even imagine trying that in Destin. Its hard enough to walk in that powder. haha.

 • #31 30 Year: There is a picturesque town that sits atop the banks of the historic Hackensack river, where prices are up 26% form last year. Houses there sell themselves; you should look into it.

 • Yes, it was the wrong decision, as is linking to a business school you think is “lame,” which is almost always the wrong word to use. With this triple crown of failure, which is much less ridiculous than so many other posts of yours, but somehow the final straw for me, I am done reading you.

 • bayan eskort servisi web tasarımı, internet sitesi google optimizasyonu eskort kızlar escort bayan escort girls. türkiyenin özel kızları burada türkiyenin eskort kızları bayan erkek eskort servisi istanbul ankara izmir köpek eÄŸitimi ve bakımı Sohbet siteleri chat islami evlilik siteleri bayan partner siteleri arıyorum en güzel kızlar bu sitede ücretsiz üyelik sistemi

 • I loooove these quilts, fantastic, charming,fun ,cozy,and brilliant design and way to memorialize a loved one,joy in remembering and incredibly joyfull quilts,can you tell I’m a fan?

 • Angie,Thanks so much for following me. That was so exciting to find you on there this morning. When I clicked through your blogger profile, I see you like Everwood. I haven’t seen that show in years, but it used to be one of my favorites…so much so I was lobbying hard for my eldest son to be named Ephraim!

 • BUon pomeriggio amici azzurrissimi. Condivido l’opione dell’ amico Partenopeo sul ds Bigon. Poteva anzi doveva fare meglio, troppi soldi buttati via per mezzi giocatori.

 • Appreciating the time and effort you put into your website and detailed information you present. It’s nice to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google account.

 • Never give them what they want. Your stuff remains yours as long as you are willing to keep it. You might experience hardship keeping your stuff. They must come and try to take it from you while you must make it expensive for them to do so. Always poke your thumb in their eye and never bend to their will.

 • Hi Monyelle, really great post.I think it is very important to list out your tasks and your goals. Let your tasks drive you forwards towards your goals, step by step. Sometimes people make the mistake of trying to do too much too fast. I like to take simple steps which if consistent will build to produce gigantic results.All the bestAlanAlan Turner recently posted..

 • During the Colonial days and Puritan times most of the writings were religious in nature. During the age of reason, religion mixed with science and philosophy. Around the time of the American Revolution, political writings were added to the scene.

 • It’s a new paradigm, and everybody who doesn’t buy, now, will be priced out forever. Anybody who does buy will be rewarded with a lifetime of riches, as their property will continue its 30% yearly price increase.Renters, and anybody born in a future generation, will not be able to afford a $10,000,000 starter home in 15 years. They will live in , and .This asset bubble is different than all of the others – it will never slow down, or pop. The gains are permanent.

 • Thanks a lot for sharing this with all folks you really realize what you’re talking about! Bookmarked. Kindly additionally seek advice from my site =). We can have a hyperlink exchange arrangement between us

 • Oh I still think they set and control the agenda, I just think it’s getting a *bit* harder for them to do so as it’s now easier for us as consumers to open up a dialogue.P.s. very excited when sifting through piles of spam comments to see this real one!

 • Simply want to say your article is as astonishing. The clarity for your post is simply spectacular and i can suppose you’re knowledgeable in this subject. Well along with your permission allow me to take hold of your feed to keep up to date with approaching post. Thank you one million and please continue the gratifying work.

 • Pimpinan PKR Indera Mahkota menyatakan tidak akan NYAHkan Lynas jika PR menawan Putrajaya…hanya akan memantau Lynas secara ketat…????PR seharusnya bijak dalam mempastikan FDI berterusan jika PR menjadi kerajaan…Lynas adalah titik tolak yang penting untuk kemasukan FDI akan datang…seluruh dunia akan memerhatikan tindak tanduk M'sia dalam issue Lynas ini..PR bertindaklah dengan Bijaksana.

 • Hey there! Are you aware in the event that they make any plugins to safeguard against hackers? I’m kinda paranoid about shedding all the things I’ve labored hard on. Any ideas?

 • I have been reading Clusterfuck Nation for a long time. I skim over it now, just to see what Kunstler’s up to. He is often good for a laugh, but be forewarned:You will not find anyone with a more cynical, dour, doomsday, Chicken Little outlook. You will find his talking points repeated over and over in his Monday blog posts, his books and his lectures. Maha, your outlook is way more positive than Kuntsler’s can ever hope to be!Cheers.

 • Hallo! Danke für die Komplimente und euch auch ein frohes Jahr 2011:). Es ist zwar nicht immer ganz so rosig, wie es in den Berichten manchmal vielleicht scheint, aber ich versuche natürlich, möglichst viel Schönes mitzunehmen. Liebe Grüße!:) Nina.

 • I made the croque madame muffins on Sunday. They were tasty, though I somehow expected the bread cup to be crispy instead of soggy. Makes sense that it was spongy, though, since most of the bread is baking next to raw egg, which is wet. The nutmeg in the sauce was interesting. Would I make them again… not sure. But it was fun to try!

 • Eve, good to hear from you. Sorry that I still haven’t responded to your comments from earlier in the week.Great periodic sentence. Of course, in Texas where I live, it’s hot. (High of 77 F, 25 C today.)

 • saya tertarik dengan mesin penggorengan tersebut, tetapi apakah mesin tersebut bisa digunakan untuk menggoreng keripik selain keripik buah dan sayur.misal : keripik ikan, daging dll.tank’s.

 • Hallo Franjo,der G5 übermittelt Dir die Geschwindigkeit auf die Uhr (beim Laufen, wie beim Radfahren).Der Vorteil beim Laufsensor ist die Möglichkeit mittels Schrittfrequenz/-länge dein Training zu koordinieren. Beim Laufsensor ist die Trittfrequenz vorteilhaft.Fazit: Um “nur” die Geschwindigkeit anzuzeigen, dann reicht der G5 bei gutem Satellitenempfang.Ronny_P

 • We’re a group of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You’ve done a formidable job and our entire community will be thankful to you.

 • So agree! I hate "hold please", I really dislike hearing people eat while talking to me, and I have met so many people that I truly do need people to identify themselves on the phone.

 • “From the Chicago 33, the Panthers called a Hail Mary with three seconds left. Newton threw it way over the end line. Either he wanted someone in the stands to have a souvenir, or he didn’t want to risk another interception on his stat sheet. I’m guessing the latter, and I don’t like it.”So he calls out Cam Newton for doing that, but doesn’t give Romo any grief for throwing the last pass 8 feet out of the end zone instead of putting it where someone (his team or not) could actually CATCH it? I think that Romo was doing the same exact thing.

 • That is an impressive level of purging. Stalin would be proud. I’m flattered you’ve chosen DB to be one of the happy few who’ve survived. I can see how RL may impinge somewhat in the new year. Best of luck to you and your lady with that. At least DB is a small model count and is quick to play. Perhaps you can squeeze in the odd game between nappy changes

 • , Margaret! Your comments about a “lack of the will to learn” struck me as particularly on target. It’s just common sense that kids will be eager to come to school and will learn in all subjects if the overall school day is made to be more fun–and what better way to make it fun than through arts education?

 • Bueeh… buenos días. Anda, pero si ya lo han acertado.Horacioqué qué quécómo te lo montas tío!Era Horacio Pinchadiscos el dj de fieltro más chachi piruli. Enhorabuena, Cris.

 • Yes and no. Banks like to see that you have high credit limits when you are making big purchases. However, they don’t like to see high limits because they can become afraid that you’ll run up the limits. Overall, it will help your credit more than it will hurt. My wife has several high credit card limits and has an 833 beacon score. All she does is pay everything on time. That’s the key!

 • Heisann!Kjempefin kjole, den kledde deg!Jeg er imponert av deg og du er en inspirasjon, i hvert fall for meg.Har kjøpt noen klær som kan ligne pÃ¥ ting som du har vist frem. Klær som jeg gjerne ikke ville ha sett pÃ¥ tidligere, sÃ¥ stor takk til deg!Klem

 • I tend not to leave a great deal of comments, but i did some searching and wound up here Hood Talk. And I do have a few questions for you if you tend not to mind. Could it be just me or does it look like a few of these comments come across as if they are coming from brain dead people? And, if you are writing on other online sites, I would like to keep up with anything new you have to post. Would you list of all of all your communal pages like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

 • MulÅ£umesc, Kadia. Este minunat să călătoreÅŸti în doi, mai ales dacă este persoana cea mai dragă din viaÅ£a ta. O călătorie solo este însă diferită, mi se pare o experienţă mai profundă. O trăieÅŸti ÅŸi priveÅŸti altfel.

 • I’m glad for writing to let you know of the great experience my friend’s girl went by way of reading the blog. She figured out several pieces, most notably how it’s like to have a great helping style to get numerous a lot more smoothly completely grasp several specialized issues. You actually did more than visitors’ expectations. Thank you for displaying those very good, dependable, explanatory and in addition cool guidance on this subject to Lizeth.

 • Ce qu’il y a de meilleur chez le canard c’est le foie, surtout gras!!!! Mais attention aux boïcot des Ricains (tant pis pour eux ça en fera plus dans mon assiette).Bon voyage Vinvin…

 • Hmmmm. My studio could really do with a terrace…Beautiful setup Bob. Lovely airy feel to the place, and the view is amazing. I'd love to be able to hop out to the sunshine like that whenever the notion took me.I'm also a massive fan of spiral staircases.And indeed, what studio would be complete without the requisite photo of Dec squatting.

 • Cher lecteur, au quotidien, j’écris et je fais écrire des dépêches d’actualité vendues à des abonnés qui s’ils ne sont pas satisfaits nous quittent. Je peux vous assurer que mon lectorat est ma préoccupation la plus importante. Dans le cadre de cet article, j’ai parlé d’un point de vue de lecteur et d’un point de vue de journaliste-manager. Mais votre rappel à l’ordre ne peut pas faire de mal!

 • You have your own flash mobs and i am sure you love them. They are not entertaining. However, they are quite deadly.And sometimes the the brave flash-mob IOF soldiers dance on stolen land to celebrate that they are much better than everyone else at stealing land.Israel rocks!Not!!!

 • Heia!! Jeg har brukt Firefox hele tiden jeg og er fornøyd med det. (Har en streng data-sønn som ikke gir meg lov til Ã¥ bruke Explorer, men jeg husker ikke begrunnelsen). Flott abc innlegg ogsÃ¥, Petunia, og ps? er du ikke pÃ¥ msn mer eller???

 • good web site .thanks for creating such web site.it gives immense pleasure to see such web site as the site is created by a genuine OMSA lover.lets kick out such culprits who are hands in gloves with govt. functionaries and scavanging the interest of thousands of innocent OMSA members serving the people of state residing in the most remote part of state. Was this answer helpful?

 • Lina disse:Nelsonvocê vai levar em torno de uma hora do aeroporto até a gare de Lyon. Se não encontrar engarrafamentos, tudo bem. Se pegar shuttle normalmente eles levam outros passageiros e param em vários lugares. O melhor seria encomendar um transfer. Cito algumas empresas na categoria Lina Indica.Se pegar taxi normal, terá que entrar na fila do táxi.

 • Yes, I saw the long discussion of the appeal, non-appeal of Fifty Shades of Grey on DearAuthor.com ^^.DA has followed this from the start – with Book Strand and ARe separating or evicting erotica and Smashword founder and CEO still trying to work out some more compromises with PayPal.Still, it finally comes down to censorship of material which has not involved any minor or unwilling participant, just because someone doesn’t like particular sexual kinks. My impression.

 • Prosze zuwazyc,ze w programie 1 telewizj ;publicznej;,przepraszam za wyrazenie ,uczynili dokladnie to samo, z malymi odstepstwami w kolejnosci serwowania informacji,chyba ,ze czegos nie dostrzeglem,poniewaz zaczalem przegladanie w/wym wiadomosci kilka sekund po ich serwowaniu dla … i tym podobnych.

 • Furthermore, you stink ass flunky, you would never catch me in an A.A. meeting, being surrounded by drunks, crack-heads and criminals like you. lol lol You’ve got to be fucking kidding me.. lol lol Trust me fuck-face, i’m fine in my life, unlike your ass, needing and starving for help and not knowing which way to turn.. lol You’re a weak ass pathetic loser son of a bitch.. You’re mom should have aborted you soon after she found out that she was pregnant.. lol

 • What a fantastic post. Great reminder to slow down and look around.The hurricane is going to be a heart breaker one day. There's another thing to look forward to.

 • , you go to war with the army you have, not the army you wish you had, which in your guys case appears to be the Wehrmacht. Maybe the thought of massive invasion, large-scale murder, collective reprisal, and rule by brute force gives you a stiffy. If so, please do us a favor and deny us your essence.

 • Corius, je sais lire , et je lis « On communique en gazouillant sur Shina Webo … » et ça me fait réagir … Voila tout. Que la police , le pape, Trietwiller ou Rihanna gazouille je m’en moque, qu’on y consacre tant de temps m’attriste … Le seul gazouillis qui m’interresse c’est celui des oiseaux !!! ai je le droit de le dire ????

 • *goes to watch a video* Oh, my apologies, I could have sworn that I was on YouTube, but I must have been mistaken, for this looks like Facebook.Seriously YouTube? It was perfectly FINE the old way. There was nothing COMPLICATED. Change it back, I'm getting very annoyed with all of these new questionable "better" changes.

 • I think you missed Jesse’s point, Scott. There are lots of software companies, large and small, who have chosen not to assert patents. (eCollege is a good example of one that is much more closely analogous to Blackboard.) As for refraining from demeaning, I don’t that that’s what Jesse was doing. He was making a fact-based comparison of the behaviors of two companies.

 • Loved the chandelier. It is a nice weight and size. BUT…. Planned on using it outside on pergola. But alas it was missing a piece to hold the unit together. I had ordered extra hooks too. Not even directions in box. Now I have to hunt for something to make it work. Very frustrating and no way to contact company.

 • I KNOW!! Well, I’ve never done a book tour, but I don’t think writing novels is totally passive income. You have to promote and market your wares……unless of course you’re JK Rowling or Stephanie Meyer.Perhaps the royalty checks become passive income after you’ve written and promoted several books. That is, when you’re writing your third or fourth book, and the royalties for your first and second books are rolling in…..sweeeet!! That’s passive income.

 • group will be photographing at two different places – High School for the Recording Arts (read all about it here!) and Treehouse.  I will be stationed at Treehouse, which is a faith-based organization offering

 • Felicitari pentru articol. e foarte ok si cred ca e inceputul unei discutii interesante despre feminism in Ro si de ce nu chiar si despre felul in care alte proiecte emancipatoare se intalnesc cu ceva forme de nationalism, rasism..si evident sexism…desi impresia mea ( poate gresita) e ca despre ultima parte nu prea putem inca sa vorbim decat pe la colturi.

 • I actually thought this was a deliberate poke at how generic and pathetic fat jokes are – this is a company with a famously(?) overweight CEO. Personally I thought it was a deliberate kind of dig at the laziness it entails – not sure if I’m giving them too much credit or not?

 • Farin Urlaub, Götz Widmann (+Joint Venture), Funny van Dannen, Einstürzende Neubauten, Moop Mama, Narziss, Wagner, Mahler, Turbostaat, Pascow, Chefdenker, Subway to Sally, Wir sind Helden…Kleine Auswahl quer über Genregrenzen an (in meinen Augen) absolut großartiger, unnerviger deutschsprachiger Musik. Aber ich mag einfach kein Indie. War auf Area 4 im Zelt und wollte dem Typen eine Chance geben. Nach 20 Sekunden war ich wieder draussen. Langweilige, schreckliche Mucke.Rein subjektiv 🙂

 • Şi cum au făcut ei legămînt ei înaintea Domnului, singuri sub pom şi lună?Dacă aşa stau lucrurile, da, atitudinea bisericii respective a fost corectă.

 • Saoirse perfectly cast (like a young Kill Bill Thurman) and the music drives the film on – did you hear the constant muted buzzing tone throughout? nice touch. Blanchett’s motivation wasn’t crystal clear but loved the dead cut ending and it avoided many clichés. a very cool film. 4.5/5 for me.

 • me parese muy bien que graven sus cansiones en ingles porque el ingles es universal…pero tamvien me encantaria escuchar la cansion con la cual se dieron a conoser en espanol para mirar como se hollen en espanol grasias po dejarme comentar y a los basques que sigan adelante ..sin descuidar sus estudios….a t m ,,,,jesus c d …

 • of course but SHELL want’s to have your money multipel times BASTERDs!They want a piece of the trillion “cap and trade” pie payed by you while you pay for their gasoline as well and more…

 • That .30-30 would work on bear if you did hunt them. A friend's late dad had a bearbreak into their house years ago. He had a .30-30 in the house, and shortly also had a dead bear just inside the door.

 • MarcoSama / crapuleux ! un pif bien propre comme on aime… jolie travail, très soigné et fait hommage à un putain de film crapuleusement culte ! seul léger bémol de maniaco piffard, la hauteur du stick a l’air courte ou c’est moi ? sinon respect…

 • Just to pile on, I echo the comments that this was a great event! I am so impressed, both by the museum in front and behind the scenes and by all we learned about the effort involved to move the museum. Like Frank, I saw enough to know that I have to go back, soon! If only to try the ski jump!

 • I am now not certain the place you’re getting your information, but great topic. I must spend a while learning much more or understanding more. Thank you for fantastic information I used to be on the lookout for this info for my mission.wiederFickgeschichten´s last [type] ..

 • Renata comentou em 9 de janeiro de 2011 às 15:19. Oiii,Eu queria saber se você recomenda os pincéis da sigma, se eles são bons mesmo como os da mac, e queria saber qual a camera que você usa (as duas). Beijooo Obrigada

 • Takk for hyggelig kommentar pÃ¥ min blogg og gratulerer med overstÃ¥tt dag! HÃ¥per dagen din ble like fin som innlegget her var!!!Ønsker deg en flott ny uke!Hilsen enda en Monica 🙂

 • Me cago en Crepúsculo, me cago en su escritora. En el último tiempo lo único que sale para adolescentes es pura idiotez pseudo mística.Después los parpás se preguntan porqué los hijos son tan hueones a esa edad.Saludos!,

 • In total awe over your talent. You are a huge inspiration and what a delight that you are sharing your secrets with the blogging community. I cannot thank you enough.

 • Celia,Think more small business. Small businesses are hard for government to deal with, hard to manage, and hard to regulate, except to regulate them to death. Obamacare is the first strike against small business. The other thing is, small businesses are the easiest to “go off the books” and run black-market operations, something I’m sure EVERY Democrat fears.

 • Jew With A View – I don’t disagree with anything you say. However painting all Muslims as endemically evil does run the risk of forcing ‘moderate’ Muslims into the same camp as their radical brethren and killing off any slim hope of their ever taking a different stance.

 • OMG now I feel as if you are speaking directly to me! :)Of course this home goes straight to my Swedish heart and I love the 'white on white' and neutrals. And don't get me started on the floors, the panelling and the abundance of natural light! HEAVEN!And how gorgeous is that chest of drawers in the bedroom..!!?!Thank you for this goodness.xx Charlotta

 • Layla,The mirrored doors are wonderful. They open the room up and probably give an added sense of spaciousness and I really appreciate the step by step tutorial. The bedroom looks so serene…love it!

 • Pudding in gerber jars. Alternatively, fill the jars with hot fudge and have a plate of strawberries to dip. Bonus points for labels with potential names or curious baby quotations.

 • last time i also like to play "in-between" with friends during gatherings… it's also called "penalty kick" in hong kong, with "scoring", "missing" and "hitting the post"anyway this game is sometimes like a jinx… very often, someone will lose big because he hit the post in an unlikely event, ie he got A & King, and ended up getting another A or Kinghaha

 • Hello there! This is my first visit to your blog! We are a collection of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us useful information to work on. You have done a wonderful job!

 • 13. November 2012 um 13:56Hallo Martin,da hast du natürlich Recht – wer pendelt, pendelt schon so unter 150km am Tag 🙂 Und wer viel mit dem Auto unterwegs ist kann sicher “zwischenladen”… Am attraktivsten ist da sicher die Haussteckdose :DGruß Antworten

 • youtube, i've been uploading a 4 minute video, and over an hour on, and its not even half way, stop makin these fucking changes, youtube was FINE before you destoyed the bulletin system and this beta bullshit

 • Hooray for the west! 🙂 You're just a few hundred miles away from me! Feels like just around the corner. Come on, it's only an eight-hour drive to the Pacific. Dooooo it… 😉

 • The enlightenment oozing from your pores excites our intellectual curiosity.You do know that there is a reason that we have elected officials and not just mob rule? In these gloomy times we must also remind ourselves that in the midst of partisan deliberation our wallets are kept slightly more secure (not too secure though since the Treasury and the Fed now have almost unlimited power to interfere in the economy).

 • Elena, dimmi una percentuale:Su 10000 aggressioni da parte di italiani ai danni di immigrati, secondo te quante avvengono in quanto vengono individuati per tali, e quante avvengono perché son stati beccati a far qualcosa?Attenzione, ho detto: "da parte di italiani"9000 e 1000 ?8999 e 1001 ?Non credo le cifre reali siano cosí rincuoranti. Mi sa che parli dello starnuto di un cammello nella tempesta di sabbia.

 • Posted on I just about had a heart attack when I saw this show posted. I just finished setting up KVM on my existing Ubuntu server about a week before the show aired. It looks like a great option for the next time I rebuild my server infrastructure.For now I’ve been able to bend KVM/QEMU to my will and run my modest pool of VMs.Great show. Looking forward to more now that I’m all caught up.

 • dit :Le résultat est génial ! Comme quoi, on peut faire de chouettes trucs avec nos vieux meubles, il faut juste l’idée Je n’aurais pas imaginé comme ça qu’on puisse obtenir ça, c’est très réussi ! L’avantage avec les vieux meubles comme ça, c’est que tu ne risques pas grand chose à tenter des trucs…

 • so, eben nen neuen 2. kochabend vereinbart mit 3 freundinnen, wollen dieses mal die sorten karibik und wintergemüse zubereiten….jeder überlegt sich bis zum kochabend welche ideen erhat und bringt zutaten mit und am ende wenn wir gnädig sein sollten, bzw wie imemr zu viel gekocht haben dürfen die männer mitessen….

 • I purchased a hoover steam vac dual v carpet cleaner, F7410-900. Love the way it cleaned but this was the second one I owned with the same problem. Leaking water like a sieve out the bottom. Paid at least $200.00 or more for both of them. Took very good care of it. Cleaned it very well each time I used it and it still let me down a second time. Poor quality parts. Won’t buy another one. Very disappointed with that the second one ended having the same problem. They should have a repair center an replace this part for free.

 • I used to think that Monsanto re-engineered food so they could reap the profits from it. But now, I think it goes beyond just a profit motive. It looks like there is a campaign to destroy all natural food plants with the intent of total control of the world’s food suppply.

 • Somebody essentially help to make critically articles I’d state. This is the very first time I frequented your website page and to this point? I amazed with the research you made to create this particular publish amazing. Wonderful job!

 • realy nice shareing Mirza sb, I jst started my profesinl lyf and some things are creating problems for me bt now after reading ur artile i understand wt to do. Keep it up n thanku.

 • Having read this I believed it was really informative. I appreciate you spending some time and effort to put this information together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and posting comments. But so what, it was still worth it!

 • I saw something in the la times about her a year ago. she had made the cones into dogs. I loved it and pinned it up in the classroom. Happy bday!!!!! I guess I better take you out for coffee or something.

 • Someone essentially lend a hand to make critically articles I’d state. That may be the first time I frequented your website page and so far? I amazed with the research you made to create this actual post extraordinary. Wonderful activity!

 • You are NORMAL. This is hard. You are doing the best you  can with the tools you have. Your kids love you, you love them – nothing can take that away from any of you. Just take one day at a time. 

 • Wow, talk about getting your "money's worth" on that run! Thanks for sharing the good, the bad and the ugly with us Anton. Speaking of Mount Washington, you should consider doing that race…afterall, there's 'only one hill'. Seriously, you could probably qualify as an elite and bypass the lottery.

 • rakim 0  0nein ich bin nicht diese katze und ich hab auch kein plan von wem ihr redet. also doch schon^^ ich hab mal pa komentare von sona katze gelesn, kann mich nichmehr genau dran erinnern aber icgh glaub die warn auch selten dumm^^

 • Purée, j’adore !Pourquoi je le veux ? Parce que rien que l’emballage me donne envie de l’avoir chez moi sur mon étagère de boites trop belles qui servent à rien !Des bisous !, ou Brindille pour les intimes !

 • Ive been meaning to read this and simply never acquired the possibility. Its an element that Im really serious about, I merely started reading and Im glad I did. Youre a fantastic blogger, among the ideal that Ive seen. This blog absolutely has some good information on topic which i just wasnt aware of. Thanks for bringing these items to light.

 • Hi Bill, Great analysis, and you and I go back to 1997 in terms of digital marketplaces (ref. my book Opening Digital Markets which has an endorsing quote from you). Where do you place the part about business/revenue model innovation that emanates from the network itself? What I’m implying is that close to the network effect factor, there are conditions that get created, allowing native/organic monetizations that are original to the network itself, and that sometimes becomes an overriding success.Â

 • When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thank you!

 • @hammer,@stellconfermo che la "struttura ricettiva" in questione si trova a Capriate San Gervasio, appena fuori dall'uscita autostradale.E il suo nome preciso non è "Guglielm Hotel", ma "Gugliel Motel"… il che lascia capire anche la tipologia commerciale.Evviva, ho esordito qui! 🙂 Che bello

 • Given that my kids are both connoisseurs of car/plane sickness, a drive to you might not be in the cards. I’d love to send you a slew of copies to distribute if you want? Also, I LOVE the idea of blogging/chatting as Quinn. I do not think I have the time to update another site, but maybe I could host the Tweet Ups as Quinn and people could hop on and ask Quinn why she did all the things she did during the course of LAY… This could be really fun and interesting. Thanks, Nicki for the great ideas!

 • Get Ready For The Old Bait And Switch.It is worth noting that the stamp on the Obama document reads: “I CERTIFY THIS IS A TRUE COPY OR ABSTRACT OF TXE RECORD ON FILE IN THE HAWAII STATE DEPARTMENT OF HEALTH.”An ABSTRACT is something that is abstracted from the Original Record, an ABSTRACT is NOT the Original Record itself.They are going to say that the NEW forgery looks different from the OLD PDF Forgery, because the PDF Forgery was just an ABSTRACT that was taken from the "Original Copy".

 • These are some great shots! I'm surprised you waited so long! I really like the crab shot, probably because I never see those around here. Love the shadow shot, too.

 • Hello,What if some hacker uploaded his own verification file like google632b582d8f3ebcf.html to my server and verified the website as his own? How can I discard that verification?

 • Vielen Dank für Ihre Antwort, Ich werde zunächst einige Zeit dauern, bis wieder aufbauen, um besser, und wir werden in ein paar Monaten sehen, Vielleicht mehr, es eilt nicht, und wie du sagst, ich möchte nicht mein Leben komplizierter.Vielen Dank an Sie !

 • I don’t care how hot a producer is, autotune is only going to get you so far. The song is straight garbage and I really hope this is as far as it goes. Kris Jenner has her kids dabbling in anything thats going to generate an ounce of profit. She sounds a hot mess and whats the use of a dance track if you can’t even dance .. smh.

 • that fascinating! I always please dont think I have got forever read whatever love this type of in advance of. Thus wonderful so you can discover everybody coupled with some original head seen on these topic. realy give thanks someone regarding starting all this how up. this particular webpages is probably products who’s actually expected with this internet, people by means of some form of modest appearance. beneficial job in regards to buying a product brand-new that you the web!

 • My feeling is that the enabling technology of AJAX is the ‘J’, though I’ll grant that XMLHttpRequest and friends are usually an improvement over monkeying with an IFRAME. (Which I’ve done, once, because I couldn’t see any other way to talk to the network; the term “AJAX” entered common use about a year later.)

 • Ne jamais oublier que TOUT est difficile AVANT de devenir facile.Tous les pros savent ça, dans quelque domaine que ce soit.Bravo d’avoir dépassé tes limites, tu es une gagante !

 • Hello there! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new initiative in a community in the same niche. Your blog provided us valuable information to work on. You have done a marvellous job!

 • Love one pot meals especially on weekday! This sounds so easy and simple to put together! And it looks delicious too!Baker Street recently posted..

 • duh!!!!!!!!! how would you feel if you didnt get a bath JUST A RUB DOWN!!!???hello you are crazy!you need to give hima bath atleast 3xs a month, it wont be a lot of work b/c he has short hair but atleast give him a bath!

 • I Am Going To have to come back again whenever my course load lets up – nevertheless I am taking your Rss feed so i could read your site offline. Thanks.

 • I agree Kim, just like my email inbox and RSS reader, with Twitter, it’s a matter of balance plus using the different tools available to help you get the most out of it.

 • My non-use of cash is for an entirely different reason. Simply put, we have no-annual-fee credit cards which pay from 1% to 5% dividends on everything we buy using them (depending on category of the expenditure). We never pay less than the full balance every month without fail. This brings in an extra $200-250 every year. That is a strong incentive for not using cash.

 • Dias Tofoli perde a oportunidade de passar para a historia como um magistrado e com certeza será lembrado como um acobertador das malfeitorias dos mensaleiros. Igualmente, a seu chefe lula que será sempre lembrado como o chefe que não foi pego.

 • One thing is the fact that one of the most common incentives for applying your cards is a cash-back as well as rebate supply. Generally, you’ll receive 1-5% back with various purchases. Depending on the cards, you may get 1% returning on most purchases, and 5% back on purchases made from convenience stores, filling stations, grocery stores and ‘member merchants’.

 • hi….. my name is Adhisty, I’m from Indonesia.I like your perfomence….. you are so handsome……I wise there is season 2…….…If you want to meet fans… don’t forget to Visit INDONESIA…I hope you read this comment and respond to my e-mail…: ..thanks…sorry my english is little bit..

 • Hello I comparable your wewebsite. Achieve you need to visitor publish in my identifiable at approximately point? If accordingly you should tell me through transmit otherwise maybe retort to this kind of observe because We enrolled in notices and definately will realize rider you do.

 • This is what makes me so angry. The Fed’s enforce the Tax code like the Waffen SS. The state troopers spend more money on speed traps in most states than on investigating and solving murders. The US Military is patrolling the Iraq/Iran border to keep ‘insurgents’ out.But the F**king Congress and elected hacks refuse to enforce border and immigration laws on our books for decades that are essential to any nations survival in exchange for Pacho’s illegal votes. That is treason and thats what makes me so angry.

 • I think you should try it yourself. Unless the fabric is so expensive or irreplaceable that if you messed it up you would want to sob into a pillow for days. In which case – I'd go with the pros. But sometimes that can be a disaster too.

 • Really trustworthy blog. Please keep updating with great posts like this one. I have booked marked your site and am about to email it to a few friends of mine that I know would enjoy reading..

 • Highly rated post. I study one thing completely new on completely different blogs everyday. Deciding on one . stimulating to learn the paper content from other writers and be taught a little bit something from their website. I’d like to apply sure of this content material on my blog you’re mind. Natually I’ll give a hyperlink here we’re at your internet-site. Admire your sharing.

 • J’ai l’impression que ce qu’elle raconte sur « l’impression de courir moins » se vérifie dans de nombreux pays… c’est vrai que l’on redécouvre, dans certains endroits, le plaisir de prendre sont temps, de voir ses enfants grandir. On est parfois trop toujours en mouvement, en France!

 • Judson cruz natal-rn disse:O melhor do Brasil e o São Paulo pois tem 6 brasileiros mesmo não e taça Brasil ou Robertao tem 3 libertadores e 2mundial interclubes e 1 mundial da fifa!Entendeu isso tudo desde 1935 só tem 75anos de fundação e os outros mais de 95 anos até os cemtenada Corinthians-sp kkkkkkkkkkkkkk

 • Jamdown,I think the security issue is very important, and the secret service already took the blame for it, in fact, I think three secret service people were put on desk duty, THEY FAILED, and that is serious to me.Also, I hate it when people are called "ghetto", that bothers me, but I guess that is cuz I am white, and it's something white people say way too often, a new code word.

 • Stemme avlagt og kommentar skrevet. Og fingre krysset (men det kan ikke vare sÃ¥ lenge, for det mÃ¥ ogsÃ¥ jobbes pÃ¥ denne hustrige desemberdagen).

 • nice list, “I have printed it out, but the animated GIF is not moving?” … lolI have had clients ask say:“could we could have a print button for the sample creams, so people can smell them without ordering”“when someone types in google, I want my website to come up instead”

 • September 5, 2012 at 12:01 amIs there any benefits to obtaining undergraduate minors in engineering fields, especially mechanical engineering? I am studying bioengineering, and can easily get a mechanical engineering minor. Will I be able to go into the mechanical engineering field with a minor in that? Or is it not worth it to go for an engineering minor?Thanks! Reply

 • no to ráda slyším, myslím, že to byl moc pÄ›kný počin a když z toho zbyde jeÅ¡tÄ› na pivo, tak co víc si přátprosím tÄ›, ale říkaly jsme si s Ĺéňou, že v příštím vydání si chceme prohodit mÄ›síce, protože Léňa je v srpnu a já v dubnu …mÄ›j se a v sobotu na závodech ahoj Šárka

 • Aldeles herlig utrykk!!! *smelt*Ha en strÃ¥lende helg. Nydelig pÃ¥skevær er meldt, vi fÃ¥r finne frem bikini og solhatt..istedet for ski og votter;) ikke sÃ¥ verst det heller da..Klem fra Mirjam

 • Plainly might well have touted my family for a facet in which we can. The sad thing is, I have very little these sort of capability, consequently in the meantime When i circulated the particular street address to all co-workers using the same inquire. Your internet site is truly worth it all!

 • Jag har gjort precis som ni har sagt att man ska göra för att fÃ¥ in ett youtube-klipp i ett inlägg, men det funkar inte. vad ska jag göra?

 • You can't shut out the voice of the internet. We are your user base. We are your customers. Answering machines and form letters are not an acceptable answer to our complaints. Neither are blog entries about your policy enforcement. Bring back Xenutv1. Or face the reality that you will be hated by hundreds of thousands of users.

 • PS.: Dein neues Wasserzeichen finde ich ehrlich gesagt viiiiiiiiel schöner als das Alte Hast du das selbst gemacht? Ich bin in sowas ja ne Niete, hätte aber auch gerne Eines darum frage ich nach von wo du das hast *gg*

 • I’m a creature of habit and I found that if I stick with a routine it sure helps with the organization. But the best thing I do is clear out my inbox of emails… open it, read it, act on it, file it. keeps me sane!

 • Bloglines Still Sucks (Three Months and Counting…)Yup, the Bloglines feed for e-Literate is still broken after three months. Yup, I've sent them multiple emails letting them know that the feed is still broken. Yup, I even let them know (in pretty blunt terms) that I was letting my readers kno…

 • You make a great point. Got some nice info here. I think that if more people thought about it that way, they’d have a better time get the hang ofing the issue.

 • Good website! I really love how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day! “You can discover what your enemy fears most by observing the means he uses to frighten you.” by Eric Hoffer.

 • that, allow me tell you exactly what did work. The writing is actually incredibly convincing which is probably the reason why I am taking an effort to comment. I do not really make it a regular habit of doing that. Secondly, despite the fact that I can notice the jumps in reasoning you make, I am not really certain of just how you appear to connect the ideas which help to make the conclusion. For now I will, no doubt yield to your issue however wish in the foreseeable future you actually link your facts much better.

 • Will Theater View be available for only "premium content"? It would be nice if any HD vid source uploaded by anyone could take advantage of the new view style.

 • Euh,Sopadeajo, juste pour ne pas abimer ma poele. Une fourchette en bois si vous preferez :)Le bacon, oui, venait d’Angleterre, il n’y a qu’eux a savoir le faire comme ca.Merci pour le lien. Je me demande du coup, serais-je paleolithique?

 • Kangaskassit on POP! Meillä ne toimii lahjakääreinä. Ja kun lahjan saajalla on jo tarpeeksi kauppakasseja, teen kankaisia pussukoita joita kierrätetään sitten joka joulu. Sisällä «pesuohje»-lappunen missä lorumuodossa jotain «olen kestolahjakääre, pistä eteenpäin ensi jouluna» tyylistä :)Mä vihaan lahjapaperia!! Tai lähinnä sitä roskaa mitä siitä syntyy. Pussit on päässeet monilla myös säilytyspussukoiksi.

 • O Tas tá querendo ser ‘intelectual’ e sugerir que o Brasil não é independente. Mas sabe que gostei das respostas dos leitores? Não embarcaram nas bobagens do Tas, rs. A pergunta é muito complexa pro cqc.

 • Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nevertheless really worth taking a look, whoa did one learn about Mid East has got more problerms as well

 • Les seuils de l’ISF devraient être par part du foyer fiscal (comme l’IR).Actuellement 2 célibataires possédant chacun 500 000 Euros ne sont pas assujettis à l’ISF. S’ils se marient ils le deviennent. Sont-ils devenus plus « riches » ?En conservant les seuils actuels mais en les appliquant par part cela revient à exonérer un couple ayant un patrimoine de 1 500 000 Euros.Cette modification est peu critiquable car elle aligne la fiscalité des familles sur celle des célibataires.

 • le problème de la coupe davis c’est de prendre 4 semaines pour 12 jours de réelle compétition.si on jouait 2 rencontres par an ce serait bien plus confortable pour tout le monde. Car les petites nations joueraient une année sur 2. celle qualifiées joueraient tous les ans mais uniquement 2 matchs pas an maximum s’il ne vont pas en demie ou finale, c’est un compromis tout à fait accptable.

 • This is soo gorgeous 🙂 I love itthe purple glitter is beautiful and even though space might not be purple I think about a starry sky seeing this make-up look 🙂

 • Dear Oklahoma St., You might that new uniforms make you guys a better team. Yet, in reality it doesnt. Trying to get people to forget about the last several Bedlam butt whoopings.These arent going to get you the number 1 spot preseason. That already belongs to the Sooners. Us Sooners will come on down to Stillwater and show you guys up at your house again. With the Big Daddy O & D. Sincerely to our neighbors that we have on a leash, The Sooners

 • woooo….. boooooo! terasa bodoh ke weyh? hahahahha! kata SPM power sangat.. tapi ayat macam budak takda mak bapak! baca ni.. orang B O D O H memang selalu nampakkan kebodohan dia dalam mengondem orang… hahahahahha! ko la org tu! blah blah blah! menyemak ko tau ? ke ko tak paham maksud menyemak tu?

 • Sauf que ces oisifs n’ont pas trop le temps de poster des commentaires de propagande ridicule comme le votre. Les habitants alentours de cette commune apprécient moyennement de se faire cataloguer à tout bout de champ, si j’ose dire. Tiens, d’ailleurs je viens juste de vous cataloguer aussi, comme ça, d’un coup, mentalement et arbitrairement. Vous voulez savoir dans quelle catégorie?

 • I was really happy to find out this website. I wished to give thanks for your free time, for this wonderful read!! I am surely enjoying every little bit of information and I have you book marked to check out new things you post.

 • Great collection of corporate styled website designs, cheers for sharing Waseem. Very useful to get a different feel of how a corporate look & style can be achieved across many different industry sectors and types of website, from clean white minimal designs to bold and colourful ones that each work really well. Thanks again!

 • Dr.Steve, you’ve got us standing better already so can’t wait to enroll in the full program.On my system, the video started instantly but then it paused to keep loading. So I just waited for it to load completely, and then watched it clear through without a hitch.Beautiful stuff.

 • If I had to chose one bread in the world, I would chose rye. It's my all time favorite, even above a French baguette. Your rolls are fabulous Angie.Sam

 • Salaam Christina,I read this book over the summer, and it completely completely blew me away. It totally brought the plight of Palestinians to life for me, and gripped my heart for days. I couldn’t put it down and I recommended it to everyone I saw. I totally think it’s a must read, and wish everyone had someone who could tell their story like Susan Abulhawa did for the Palestinians.

 • We have already received some private investment. We need the fans to step up in next ten days or we might not have enough to start development. Go to kickstarter and pledge something…you can be a zombie for $1500 or you can be a producer for $100 and have you're name in the credits.

 • Greetings from Florida! I’m bored to death at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome blog!

 • 962252 83376Naturally I like your web-site, however you need to check the spelling on several of your posts. Many of them are rife with spelling problems and I find it very silly to inform you. On the other hand I will certainly come again again! 371655

 • I will always remember the smile on your face the day we did the exercise in opening our treasure chests in PB. Follow the path that the angels and your spirit guides are leading you on, it is an incredible journey! YOU MATTER!

 • Louise, this is just about the cutest dang thing I've seen all month!! So adorable and fun! It's a lucky child who gets to have this adorable little house to brighten her room!

 • Leo… Det du skrev mÃ¥ste ha kommit direkt frÃ¥n hjärtat… det var ett fint anförande. Ärligt, uppriktigt och vädjande; jag är med dig. Du har rätt!När skall vi plocka fram giljotinen, storma bastiljen och släpa ut plÃ¥goandarna och lÃ¥ta dem smaka pÃ¥ bilan…? Jo, ju förr desto bättre…

 • An interesting discussion is worth comment. I think that you should write more on this topic, it might not be a taboo subject but generally people are not enough to speak on such topics. To the next. Cheers

 • Aquesta via 5 en la que tantes coses passen, doncs sí, què de coses hi passaran cada dia, segur que alguna vegada (bastants segurament) hi haurà passat el mateix que vaig retratar jo.Per cert, per anar a Breda, no sé la via exacta d’on sortirà el tren. És probable que sigui la via 6 (uhmm, em sembla que per aquesta venen els rodalies de vilanova), i sinó, potser la via 3 o 4. Ja m’ho miraré quan hi vagi, a veure de quina via surt, ja m’ha entrat la curiositat.

 • Ate there for lunch. The sandwiches were huge. Wish they had a copped pork sandwich in addition to the pulled pork. The fried okra was the best. Really good stuff.

 • very true, the Mets are still the Mets, but I think they may surprise this year. Not because of Matt den Dekker, but their offense will be healthy, and they have quite a few high upside arms coming through their system. Expect them to really compete in a couple years, and don’t be surprised if they muster out 75 wins this season. Thanks for the reply!

 • I want this right now! Its making me hungry. I usually always try to have olives and cheeses and crackers…but not to make something specific. When I go to WFM I always grab a handful of small random cuts of cheese. quick cheese, crackers, olives, and veggies are always good.

 • I think everyone should make a list with top 10 documentaries. I love this type of movies. Every person in the world should watch documentaries. Movies are good indeed, but they cannot be compared to documentaries. I am a huge fan of them. And I thank you for the list of top 10 documentaries!

 • Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I enjoy the info you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how quick your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, amazing site!

 • Otto, por favor, me diga o que “nós não entendemos”, nós: os “criticos do ceticismo”!, mas fale com detalhes e defenda seus argumentos, ficar só acusando de maneira vazia é uma estratégia de quem não tem o que dizer…ha, o texto não é bom não, é uma tragédia, uma discussão epistêmica palpérrima, ingenuo e tão longe da filosofia da ciencia que tenho vontade de chorar.

 • I think it’s probably in lots of films – at least something similar. Don’t know why but Nicholas Cage in The Family Man springs to mind. Aaargh now I’m going to be thinking about it!!

 • skriver:Jag hoppas verkligen att allt gÃ¥r riktigt bra och att ni är en lycklig liten tvÃ¥barnsfamilj just nu 🙂 Vilken fantastiskt fin illis du gjort till det här inlägget ocksÃ¥, värt att bli en tavla av den tycker jag! Kram!

 • Sad sad loss. Jon and I were probationers on B Rota at Guildford together. Jon joined just before me. Later we were living near each other in Coltsfoot Drive. A lovely guy who I spoke to recently at which time he thought he was over the worst, or perhaps just told me that. My deepest sympathies to Betsy and their family. RIP JonGD Star Ratingloading…

 • Onko superfoodien sallittavuutta urheilussa arvioitu? Superfoodithan ovat luonnontuotteita, eivätkä sinänsä sisällä keinotekoisia myrkkyjä tai hormoneja. Lisäksi niitä on käytetty vuosikausia eri kulttuureissa. Mutta toisaalta, joissakin heimoissa on kai käytetty kokaiinia tai oopiumiakin terveyteen ja jaksamiseen vedoten (kiellettyä urheilussa). Lisäksi esim. Maria! ohjelmassa haastateltu Posti kertoi superfoodien vaikuttavan myönteisesti keskushermostoon (sallittua?). Asiaa kannattaisi ehkä kysyä suoraa Postilta eikä täällä. Mutta kun kerran kaikkea sai kysyä 🙂

 • Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch as I found it for him smile So let me rephrase that: Thanks for lunch! “Dreams are real while they last. Can we say more of life” by Henry Havelock Ellis.

 • If good, well-placed questions become your habit, you can usually accomplish this solution finding in less than 5 questions, for people in your workplace culture learn the drill of the culture: They jump ahead in their own answers for you, and they become those People Who Do Good Work.

 • "I kind of know her". It's funny how you feel like that when you have been reading blogs. I have a confession to make though, I was secretly supporting Lasan to win, the Pheasant is literary one of my best local restaurants and I have been going there for over 15 years, it has always been good even through changes of ownership. I was concerned that fame might change it, selfish I know but just don't tell them otherwise they might not let me back in – that's if there is a seat left unbooked in 2010.

 • fellow college media blogger Bryan Murley, who oozes innovation over at CICM, first reported and graciously passed my way: Daily Bruin staffers at UCLA are irate about honey bees and an advertisement related to

 • Soy trabajador autonomo cotizando desde 1986 hasta la fecha. Tengo 55, quisiera saber si dejo en estos momentos de cotizar, cobraría pensión a los 65 años; en caso afirmativo como se calcularía el importe a percibir

 • Hehe, du har helt ret Ditte! Tror da ogsÃ¥ samfundet er ved at blive mere Ã¥bent for at folk kan have synlige tatoveringer mens de er pÃ¥ arbejde. Men mon ikke der gÃ¥r lidt tid endnu før vi ser den første tussede nyhedsoplæser? Og ja, synes altid tatoveringer kommer til at betyde noget for en, selvom der ikke var nogen dyb tanke bag den til at starte med

 • comme c’est beau ! une photo digne des plus grands livres de déco de table !et surprise quand on ouvre le couvercle, ça l’est encore plus ! ces petits coeurs, ces petits vermicelles sont trop mimi …bravo

 • Guilia you know I’m in exactly the same position, with the difference of me now knowing exactly when my contract ends, being working with my father haha :DYour post is so good, I really felt it. Well just wanted to tell you that you are not alone, maybe it makes you feel better :)Goodluck :)Someday I’ll Be Ther recently posted..

 • eggplant, zucchini, carrots, onions and peppers. Even the tomato bushes are full ( perfect for fresh salsa)I thought I would spare you another zucchini recipe and instead share this simple and delicious

 • May 26, 2009 at 19:53[…] Telefónica to Introduce Windows Mobile Handset by Toshiba Partnerships TOKYO, MADRID, MAY 25, 10 things you absolutely have to know about mobile advertising – andrewgrill.com 05/26/2009 As suggested by the UK arm of the IAB .

 • I always love looking on the back of bags or boxes for recipes. You never know when you will find a gem of a recipe like this one. Oatmeal cookies are a favorite of mine. I just love the chewier texture the oats give the cookie. Never tried them with cranberries before, but the tartness would be fantastic!

 • Vous voulez nous faire prendre des vessies pour des lanternes!!!!!! Comparer l’Iran totalitaire, fasciste et rétrograde à Israël, pays développé et démocratique!!!!!!

 • Hard to believe that Veuve Clicquot was founded in the eighteenth century. 1772. Moet & Chandon were even earlier. Barbe-Nicole Ponsardin was the one who invented the process of Riddling and the “Riddling table” . Amazing for that point in time.

 • Thanks for catching that Don…I honestly have no clue what happened to the names, But I will cut and paste again and see if I can make sure the names are included!!

 • Hallo Barbara, es freut mich dass ich auch als Junge die Videos ansehen durfte,danke für die wertvollen Tipps und Anregungen, hab mit auch bereits die Bücher von G.M. Roach zugelegt….liebe Grüße und weiterhin viel Erfolg!

 • Being in shock over my false arrests, I did not realize at the time that TN DCS was attempting to abduct my child, but it is now obvious as a result of the revelations by Alex Jones pertaining to government child abductions in the US.If this can happen to innocent citizens like me and Mr. Irish, then it can happen to anyone who speaks out against the tyranny.For information on Crimes committed by the BHO regime:

 • July 27, 2009 at 2:28 pm#116,“who is known for bucking authority and for losing her life savings of $1.3 million to Ponzi schemer Bernard Madoff.”Looks like she made some great choices, I can’t wait for her to run NJ gov to the ground.

 • J’ai bien aime cette interview d’un pays, pas franchement étonnant cette réputation des français, parfois un peu snobs non ! Pays à découvrir très certainement, bises Sylvie

 • vraag was heel simpel, waarom wij nu allemaal zo hard gaan op de Gaza situatie, terwijl, bijvoorbeeld het Afrikaanse continent al een eeuw in vuur en vlam staat. en daar gaan we niet meerde straat voor op e.d.”Om dat het nog slechter is gedekt door de media in Nederland. Daarom meer schotels, meer internet, meer vrijheid op de kabel.

 • «i didn’t know people had to check with you before the enrolled in college.»Check with me?Hey; when they have it in mind to use my money on the project, I say, «Fuck ‘em all,» right out loud.

 • Joanna,You are so right! I am so thankful for the technology that enables writers to reach across the miles and provide encouragement, inspiration, support and often a laugh. Thank you for spreading your wonderful light around the globe. You are indeed good company! Karen

 • I think this is among the most significant information for me. And i am glad reading your article. But should remark on few general things, The web site style is great, the articles is really great : D. Good job, cheers

 • Undergrading: We might most want to get a coin for the small fraction of the company’s true value. Nevertheless can you get it done by intentionally slamming the grade of somebody else’s cash for you to weaken their value? Many people might, it appears, as this is a typical apply inside numismatics.

 • I’m also a loyal user of Windows Live Writer. First of all, I like it because of free of charge to use this powerful software. The second, it’s fully compatible with Office applications. When I copy text from MS Word, I can paste it directly in normal editor without worrying about formatting styles from Word. The template styles are still in place.

 • J'en profite pour signaler une phrase sur la jaquette que je trouve assez étrangement tournée : "donnez la visibilité nécessaire au moteur de recherche Google"… Google a t-il besoin qu'on lui donne de la visibilité Après ça vient peut être de moi aussi…

 • … comment imaginer Louis Aragon, n’ayant pas lu les textes d’André Gide concernant les voyages en URSSAh ! j’ai oublié de taper le Cela dit, on peut très bien l’imaginer en insulteur ⎯⎯ si vous avez lu tout le post…

 • I don抰 even know the way I ended up here, but I believed this publish used to be good. I do not know who you might be however definitely you’re going to a well-known blogger in case you aren’t already Cheers!

 • Please search on Google for "laundry machine" or "dishwasher repair manual" everything above the top of the fold are ads, half of which have nothing to do with what a normal searcher would normally be looking for when looking for that keyword.

 • can it be proved that the rip victoria soto facebook page that is doing the rounds( link above ) was set up on the 10th with exactly that title. some people say it is possible to change the title after set up. what are your thoughts on it.

 • Majority of western world doesn’t actually care what happens on African continent. Unless you support idiots like Bono or George Clooney.World population is already out of control and needs to be lowered to about 500 million so we can become more sustainable. And some Africans killing each other is not going to stop me from enjoying our Christian Dinner. Advocatus Diaboli

 • God morgen, Sølvi!SÃ¥ koselig med lage-aktivitet rundt stuebordet! Perling er alltid gøy. Har handlet poser med bare hvite perler til guttas adventskalender, i hÃ¥p om at de vil perle snøkrystaller til oppheng rundt her og til besteforeldre.Fint emaljefat du bruker til adventslysene ogsÃ¥.Ha en finfin dag, Sølvi!Klem fra Kaspara

 • Knowing I have the gift of salvation, Hearing my husbands laughter and getting a hug from him, Receiving a phone call or visit from our children and grandchildren, Watching our great-grandson do anything, Slicing that first ripe tomato from the garden in summer, Hearing a really old song from when I was a teen, Watching the beautiful sunsets God has given us. Thank you Ronnie for the question, this was a good day to contemplate and realize how very much I do have to be thankful for.

 • Thank you for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do some research about this. We got a grab a book from our area library but I think I learned more from this post. I am very glad to see such wonderful information being shared freely out there.

 • Well if you need someone that knows how to BBQ Texas style & pick beer for the day I'm available. Yeah I can learn all that admin stuff while the brisket, ribs & chicken are smoking. Send me a video of why I should work for you & I'll look it over.

 • 16a15c35f6You can certainly see your silkls within the work you write. The world hopes for even more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. Always go after your heart. 18d

 • i have also try this formula but the result is not coming proper=IF(OR(C10=D10,C10=E10),”S”,”B”)at every colum its saying “B” except where the first condition is true over here i want if none of the condition r true its should not show me any of them so what should i do

 • Thank you a bunch for sharing this with all people you really know what you are talking about! Bookmarked. Kindly additionally visit my web site =). We will have a hyperlink exchange arrangement between us

 • NO digo que al conocer los resultados del ADN errado no haya sentido dolor, pero de allí a retirarle el apellido a la niña, quien por supuesto no tiene culpa de los errores de los padres en este caso de la madre. Entiendo que haya querido separarse, pero la paternidad no es producto de un hecho biológico, es una construcción de amor, tendrá razón pero es tan mala gente como los de la embajada y el laboratorio.

 • The new Zune browser is surprisingly good, but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 • Hear Hear!I won't add anything except to say, what if it had been a 13 year old boy? Would that bring into perspective that a 13 year old can't consent?

 • There are already sub-$100 phones running Android and iOS that allow users to read e-books just fine. Featurephones are likely on their way out anyway.

 • Ei taas liity aiheeseen mut keittiöstä tuli mieleen et mulla on ollu omena pöydällä ehkä reilun kuukauden ainakin eikä sille oo tapahtunut yhtään mitään, se ei ole edes rypistynyt YHTÄÄN. Aika kamalaa oikeastaan, mut miten sitä ei tulekaan ajatelleeksi ennen kun alkaa ajatella 🙂

 • Hello, i think that i saw you visited my weblog thus i came to “return the favor”.I am trying to find things to improve my web site!I suppose its ok to use a few of your ideas!!

 • Philia,i love you blog.The point is :i like your style and want to see pictures from new OM and CN,and decoration of your home etc.I feel always good when I am reading your blog,I dont understand these people ,if they dont like your life -why they should to read it!!!Keep going! :)-Siri-

 • I am going to watch this sometime today. I DVRed it. I will let you know what I think. Another friend said they handled it well, b/c they explained the difference between PPD and Postpartum Psychosis. We shall see.

 • The last post is sure there are still a lot of rural folks that are poor in Mexico but why should we have to take their people in all the time. If a few jobs make 6 dolalrs an hr and about 10 years old we had plenty of them ourselves 10 years ago and some jobs today in many states just pay around 7.35 per hr.

 • Let's face it you're old and I mean it in a very good way because I am very surprise and happy to see a chic woman like you at this age. You still carry that fashionista attitude in you and I so much love it. Keep doing that. keep inspiring others especially us youngins. I love the wisdom the elderly give. They're so wise.Fashion Speed,xoxo

 • Thanks Lou. A passage in the Upanishads came to mind as I was reading this. To paraphrase: “When people see all things in themslves and themselves in all things, they have no fear.” I guess the source of hatred is fear. As a Quaker, I hear the voice of George Fox echoing down the centuries: “Find that of God in every man.”

 • As far as I am aware, the only cookie used by this site “remembers” your details from the previous time that you left a comment. If you clear all your cookies then you will need to re-enter your details every time. There are certainly no malicious or data-gathering cookies.

 • Dadam, that is exactly what's been happeningGreg, political confrontation is a weapon they have no real defense against. They rule by turning their value system into the sacred word we are all supposed to follow.Mel Torme, again Israel wasn't mentioned here. The fact that Ron Paul supporters keep bringing up Israel when it isn't the topic speaks volumes about them.

 • I’m fairly certain you’ve resorted to some ad hominem attacks here, but the facts remain – what you’re complaining about is like somebody saying “Penguin won’t publish my book!!” or “EMI won’t sign my band!!”.actually it’s more like saying ‘this literary agent wants money to read my manuscript’ -> If someone lives in a country where $100 US dollar is too much I’d love to know how they learnt to program, even got a computer or can pay for the Internet let alone buy things off Steam.that’s why there are no poor people on the internet right?

 • PÃ¥ bildene ser det ut til Ã¥ være knall vær, men synet kan bedra!!!Det blÃ¥ste godt her ogsÃ¥ og idag plasker det ned! Deilig innevær da :)Kos deg med hekletøyet 🙂

 • Thanks for all of your comments! I have a feeling this little beauty is going to find a nice new home. All the details and measurements will be include with the description when I put it up for sale. copperoranges: Thanks for the links! I actually love this little polka dot one.

 • Yes, I´m gonna be happy! Tack härliga du för din feelgood-blogg, och du, SKIT i alla dumma människor som skriver taskiga kommentarer. En frÃ¥ga till dem är ju, VAD GÖR NI HÄR?????Fattar ingenting..Kraaam!Ps. Glöm nu unte att kika in pÃ¥ Pomp De Luxe!

 • thank you for sharing this story adele! i am a sucker for a good doggie rescue story, and this is a good one. so glad you found each other – ’twas meant to be…..never doubt that for a second. lucky dog!

 • I haven’t checked in here for a while since I thought it was getting boring, but the last few posts are great quality so I guess I’ll add you back to my everyday bloglist. You deserve it my friend

 • Great stuff! Yes it's a great offer just for signing up isn't it! 🙂 And hte food is greta and I can vouch for how good that brown sugar pavlova is. I had to go out and try and make my own version after having theirs! 😀

 • Which is exactly why Treacher and others started this gag about the President: to counter this kind of mockery. The fact that the BBC suppressed it and only jumped to defend Him after reality forced them to is proof of a successful pushback. And the astute, seasoned political analyst either doesn’t get it, or doesn’t want to admit it.   11 likes

 • this poster is full of sh*t. i don’t believe for 2 seconds she had 4 kids different races and named them such stereotypical names. Its just completely absurd. and i love how she can take the time to voice her opinion on something..but when people fight back she doesn’t wanna hear it.

 • Kjetil sier:Jeg takker for hyggelige og interessante kommentarer. I forlengelsen av det hele kan jeg nevne at jeg i dette øyeblikk holdes vÃ¥ken av at en av naboene i min bygÃ¥rd pÃ¥ Majorstua spiller kormusikk, muligens Arvo Pärt. Høyt. Klokka halv tre natt til lørdag. Er det finkultur?

 • Yo creo que tú no eres el blog del día eres el de la semana, el del mes y el del año!!!!!!Vaya puré más rico, en mi casa no somos de puré, pero si hay que comerlo que sea uno como este por supuesto.Un besito

 • EB…#50 is the BEST because that quote is right our lights are so bright that it WILL shine in all the dark places of our lives and other people lives’ to. So if they can’t stand the light then they best MOVE OUT DA WAY! LOL…Have a Great Week coming up!

 • Mais c’est un scandale!!!! Ca coûte rien en comparaison un filtre IR!!T’as déjà ce qu’il faut côté boîtier avec ton vieux D30 T’avais promis que c’était pour cet été…

 • Hei pÃ¥ deg. Har sett bilde av deg i lystig lag i helga. Samboeren dro fram albumet sitt, og der sitter du jammen. I bursdagsselskapet hans til og med hihi…

 • about the realization of roots. My childhood friend Nicole once said that there is something really special about our relationships with those who’d loved us when we were young; that they know us in ways, and to a depth, that our adult friends never can. Those bonds really do provide a kind of grounding, don’t they?

 • ProfitClickerSeptember 14, 2012Hi Liza! I think the move was rushed and they were far from ready. The new positions are being paid for now and we should be getting paid for our old positions within the next couple of days. I know the numbers are not right for many old members and they want to get it right first.

 • Impressive article post on the blog, I share the same views. I wonder why this particular country totally does not think like me and additionally the web publication master

 • Hej! Läste om att Ni varit pÃ¥ Lokabrun och haft en trevlig weekend. Var det bra? NÃ¥gra tips? Jag sitter o läser om och olika ställen att besöka.Har Ni kanske varit pÃ¥ nÃ¥got annat ställe som Ni kan rekommendera.

 • Se está uma merda completa, parece IDEAL para um post cujo tema é justamente o seu ignorado Instinsto VDM! Rsrs.Ps. Alimente o Blog, mas não abandone o Twitter, please!

 • skin tag removal{/url] this article. 3 Simple and Easy Tips to Attaining Healthier and Younger success rate of about 98% with this product, making it one of the most the sl600 and a top speed of 211 miles / hour. The difference can be complexion — lightening age spots and preventing the reappearance of this, it will wash your entire face, your neck and your decolletage. It

 • Don Dicharry / November 30, 2008This may be a bit off base from the Mac mid-tower issue, but for a long time now I’ve heard that Macs are much less vulnerable to viruses, worms, spyware, adware, malware, hacking, etc. One explaination is that Apple has only a small share of the PC market. How factual are these statements? Are Macs “safer” than Windows based machines or do they depend on an array of protective software just to operate in a “trash” free environment?Reply

 • в магазине “овощи” ОАО “УТ МВО”расположенному по адресу Московская обл.г Ногинск 9 военный городок Дуброво производится торговля водкой без лицензии. Прошу принять меры.

 • Du har mange iværksætter idéer, og de lyder allesammen interessante. SÃ¥ bare klø pÃ¥. Nej, jeg kunne ikke selv finde pÃ¥, at lave mit eget lingeri mærke. Det lader jeg andre gøre. (-;

 • I was just seeking this information for some time. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your web site. I wonder what is the lack of Google strategy that don’t rank this type of informative web sites in top of the list. Generally the top web sites are full of garbage.

 • Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nevertheless really worth taking a look, whoa did one learn about Mid East has got more problerms as well

 • Congratulations! Although it does not surprise me one bit. I have one of your Damascus SMF’s, and it is stunning. The perfect combo of bad ass and beauty. It is also the nicest Damascus I have ever seen.

 • This web site is really a walk-through for all of the info you wanted about this and didn’t know who to ask. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

 • Dette mÃ¥ da være et fugleparadis for luksusmeiser. 🙂 Snakk om Ã¥ kombinere det nyttige med det dekorative. Ha en herlig dag i solskinnet, solen kom hit ogsÃ¥ etter en lang kamp med tÃ¥ken. Klem

 • Wow, this looks great! I really should make one- my cards pretty much just float around in my purse or pocket.Thank you for participating in the Therapy Session with Life in the Pitts!

 • Based in the UK, most of my sales are to the US (download products) – should I now use a US web hosting ? if it is based on locale.. mentioning that as since the Panda change however much new high quality info about Photoshop and Illustrator etc I add, my site seems to drift further and further down the listings – before the Panda changes, the site wasn't doing bad – since, totally wiped out. People with copies of my stuff seem to be doing remarkably well

 • Un excelente lugar amigo y con una pasion inmensa por el arte digital muchas gracias y todo me ha servido mucho. Saludos. (Me sigue dando error los tres primeros archivos para tu info) y la de otros posibles usuarios. pero voy descargando del torrent. Gracias por la opcion.

 • An absorbing word is worth scuttlebutt. I cogitate that you should indite more on this topic, it strength not be a inhibition theme but mostly grouping are not sufficiency to utter on specified topics. To the next. Cheers like your Fashion – Videos.

 • Sousa é isso mesmo.O Ciclismo está cheio de chicos espertos e pessoas fracas moralmente.Até dá pena.Ainda bem que não vivo do ciclismo.

 • Haha! That reminds me of one of the cars my family had in the 70′s.There’s a hole on the front seat’s upholstery. It’s round, the same shape and size as the cigarette lighter in the car!My mum furiously asked me how it got there. I gave the same reason- to see if it worked!

 • Com o historial dos U-boat (cujos Type XXI foram armas revolucionárias) e dos Panzers, é natural que a Alemanha fabrique os melhores submarinos e um dos melhores carros de combate: o mítico Leopard 2.CumptsManuel Santos

 • fantastic found…When i site owner In my opinion this content matter here’s rattling wonderful, be thankful for the hard work. You need to continue the good work permanently! Best of luck….

 • Do you might have a spam issue on this internet site; I also am a blogger, and I was asking yourself your situation; weve created some good methods and were searching to swap solutions with other individuals, be certain to blast me an e-mail if interested.

 • Kjære Bodil med verdens fineste blogg!Jeg koser meg med bildene dine – de er smÃ¥ kunstverk, alle som ett! Men ett tar førsteprisen hos meg – nemlig det fra Store Ringheim, der du har knipset en liten kar som prøver (med stort hell) Ã¥ gÃ¥ i bestens(?) fotspor – han er bare til Ã¥ spise opp!! Hilsen Ullemia.

 • AngleofRepose: I understand your point about Eurabia and diversionary chatter, but I still contend that it ain’t rats he’s focused on, but the «white power» symbol.Which I have agreed with you about all along. And as I have stated all along, the conclusion of this is that rats are infinitively more important to Charles than Eurabia. This is a consequence of his obsession with «white power» symbols.

 • I woke up 2 times in the night (3 am and 6 am), like a clock, and i dont reach REM. I have vivid and strange dreams. Before, i always wake up feeling fresh, now i feel tired when i wake up. Going to see the doctor in a week.

 • Lois, the raw egg yolk is a matter of presentation or as Bob delGrosso put it, “restaurant refinement” Anyway this is done for presentation and effect as the customer has to mix in the yolk themselves. Thats why it is imperative the pasta go out hot. Also raw egg yolk mixed in with piping hot rice, or mushrooms or pasta is one of the best condiments you can have.

 • You must have perfect timing. I was looking for an article on this same subject. Your post is such an exquisite article. The extensive detail and information fit the bill.

 • share an experience you had. write about…how to do something. read a magazine and comment on the major points. write about what happening in the world today. share about your family life. describe your experiences growing up as a kid. explain why you disagree with something explain…

 • Hi MarkYour comment resonates very loudly. I agree, that fear alone can be short lived to motivate and needs other more positive influencers to help create new lasting habits.

 • Vložte komentář Můžete využít následující HTML tagy: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong> /* */Prosím opiÅ¡te «7f3329»: Leave this field empty please:

 • Can I simply say what a reduction to seek out someone who actually is aware of what theyre speaking about on the internet. You undoubtedly know the right way to carry a problem to mild and make it important. More folks must learn this and perceive this side of the story. I cant believe youre no more in style since you undoubtedly have the gift.

 • bola a tu casa perraso ta sarpado en mortal el gol trend.. tiene las mejores prestaciones comparado a todas sus competencias… si estas indignado porque un par de negros te lo hicieron berga no le heches la culpa a la concecionaria y menos que menos a volkswagen …chau

 • Jeg aner heller ikke ret meget om vin, men min vinkyndige kæreste har fortalt at det med gardinerne altsÃ¥ er noget af en misforstÃ¥else for gardinerne skyldes udelukkende at vinen har en høj alkoholprocent. Om det sÃ¥ er det vigtigste kriterium for at afgøre om det er en god vin, mÃ¥ det være op til den enkelte at afgøre (jeg foretrækker personligt vine med lavere alkoholindhold da det et smagen af vin og ikke smagen af alkohol jeg kan lide)

 • ( 2012.02.13 19:13 ) : I would like to voice my appreciation for your kind-heartedness giving support to folks that need guidance on in this matter. Your special commitment to passing the message all-around was quite advantageous and have surely encouraged associates much like me to reach their objectives. This important facts denotes a great deal to me and even further to my mates. Thank you; from all of us.Krosterantori

 • Wonderful story, reckoned we could combine a few unrelated data, nevertheless really worth taking a look, whoa did one learn about Mid East has got more problerms as well

 • apne nange naach ke liye dont call it commen women morcha. Besharmi morchai s nothing but some high profile  fucking girls drama only who wanted to Exhibit themselves shamelessly Anywhere Anytime, Otherwise commen woman is very simple & very powerfull and they never need this type of Fucking Events Anywhere….

 • I’m just sittin’ here feeling sorry for Neil’s toilet. I hope Neil introduces it to a nice toilet brush and they get along fabulously.(This message funded by the Sophia Lansky Committee for Clean Toilets)

 • Patrick, I actually found your array casting solution solution very elegant. In my case, handling whatever the user decided to pass in was very important, because our API had to be easy to use. I would up jumping through a number of hoops and did a lot of type checking to make sure we achieved our goal. Great little piece of advice!

 • Donec rhoncus dapibus semper. Nulla lobortis fermentum tempus. Fusce interdum vulputate elit vel tempor. Donec aliquet scelerisque sapien ut elementum. Fusce ultrices imperdiet velit, eget ornare mauris dapibus

 • rustic games is the one of the largest games promoter, with more than 3.5 million games from top publishers. They have a special deal at the moment where they are giving away 25 FREE iPad2 check it ou

 • Ich denke, die Apfel-Jungs kommen selber nicht mehr in Ihr iOS hinein und können den Bug darum nicht beheben!

 • I’m pretty sure that’s how long my boyfriend was stuck in his building while studying for the bar! Except he survived on Jackson Hole and Sushi Time. Ahhh, Midtown East.

 • Appearances are what elections are about. He has raised all of his money through donations and he can spend it how he wants. He also can draw the crowd for the appearance. What would be more embarrassing is if he spent that much and no one came. He does represent being a poor man making it in america because he came from a single family household whose grandparents helped raise him. He ended up going to a prestigious law school and becoming a senator from a background less than my own. That is impressive. References : Was this answer helpful?

 • I’m not a parent but I talk to my hound all the time. I love talking to babies–sometimes I even give them ridiculous voices to answer me back because it makes me laugh, and it seems like babies like the sound of laughter.I can’t imagine staring right at a baby (well, an awake one) and not talking to it.

 • thanks so much for your help!I’m just gonna relax and not label myself for now…or if people ask, just call myself queer.you guys are awesome

 • What a great site indeed comments content news constantly up to date and quality,this site now and much faster high-quality and fast site that comments are always up to date, admin really want to thank us, it's thanks to such a beautiful site comments we gain knowledge we and listen from this site music

 • WOW! Good thing you kept your wits enough to fight off the bugger. Glad you’re ok. The worse thing to happen to me on that street was when I encountered a pack of dogs late one night. I kept a safe distance behind them until I got home. Take care.

 • Chopy, to na tym majspejsie to Makferlejn jest? Bo niepodobne caÅ‚kiem do tego, co siÄ™ przyzwyczaiÅ‚em.No, ale ja Makferlejna ostatnio Batman: Year Two czytaÅ‚em, a to ma swoje lata. A poprzednio to spajdery semikowskie.

 • Sound – Alright, I’m taking this on man! No idea if I’m going to come up with anything, but you’ve got me curious. Must find quality remix albums. This will be interesting, Amer, prepare to have your mind blown! Probably not.

 • Informative and precise…Its hard to find informative and precise info but here I found…Friendly Staff  Overall Rating  Quality of Work  

 • Casa del Alma fue un maravilloso regalo que apareció del cielo ante mi, el cual me abrió las puertas a caminar nuevamente en este mundo en paz, en armonía, en conexión conmigo misma, en Amor.Muchas gracias a todas las integrantes de Casa del Alma, que su preciosa ayuda siga beneficiando a todo aquel que lo necesite.Con mucho amor Francisca ♥.

 • 1)couleur du collier de l’oursonne2)tache sur le nez de l’ourson numero 23)le C à l’envers sur le costume4)les taches de rousseur sur l’ourson 35)pas d’ombre pour le herisson6)pas de point blanc sur le nez du herisson7)manque un point blanc sur le noeud rose de l oursonne

 • / C’est quand même top ce qu’on peut faire comme logement mais quand on voit le prix d’un logement très banal, on se dit que pour habiter la dedans il faut de gros moyens.

 • ooooohhhh yum, challah bread is so pretty with braids! I have never tried making it though, thats something you will have to teach us one day! Glad you and Evan can get in the fall spirit with the pumpkin seeds. too fun!~ Sam

 • Greetings from Idaho! I’m bored to tears at work so I decided to check out your blog on my iphone during lunch break. I really like the info you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyhow, very good site!

 • Laurent (10 comments) dit : 22 avril 2012 à 18 h 52 minJ’ai installé l’extension, je l’ai configuré comme dans la vidéo. ça à fonctionné au début, mais après une journée en cliquant sur le lien qui apparaît dans la page d’accueil, je boucle sur sur cette même page. Il faut choisir voir tous les évènements, pour voir de détail. Je suis en wordpress 3.2.2, avez vous déjà rencontré ce problème. Merci Répondre

 • Great choice in Mark to lead the YMCA. A loss for the wrsetling world and in particular Illini Wrestling, but a gain for Champaign County YMCA. Mark is a great person and good leader. My wife and I will pray for both organizations and for Mark and Linda and they shift to a new career involving christian Fellowship.

 • thank you … @whoptdo, thank you! I completely agree with you – REALTORS are the experts of marketing and finding buyers. However, a listing is rarely needed for a short sale when a seller finds a buyer on his/her own (FSBO short sales are quite common & how most of ours are done)The point of the video was to explain the risks that are out there. I’m sure you’d agree that having the right REALTOR is not a risk, neither is having the right buyer – but having the wrong one of either is only going to hurt. Was this answer helpful?

 • I think, as I write , that we might should say «The Western United Kingdom» instead of «America.» It’s a snarkier term than Washcorp anyway.That is, it makes our descent into decadence easier to understand if we think of ourselves as a post-Constantinoplian cognate of the Eastern Roman Empire — former colony, rebelled against the homeland, became the new home of the old guard, etc. etc. etc.Anyway, I think that’s what a 500-years-from-now historian will think. . .

 • Si estás en el firmware 3.1.2 actualmente entonces no tienes problema. Puedes usar BlackRa1n y tampoco necesitas utilizar iTunes, a menos que quieras actualizar a la versión 3.1.3 que no creo que sea lo que deseas.Sigue está guía es más reciente y está más detallada:

 • Jag gillade att Esselstyn pekade pÃ¥ deras likheter istället för att nappa programledarens provocernade frÃ¥ga om han var överens med Ornish om omega3.

 • Sandra – Hey Kelly,Heard the news about your move! Big exciting things in store for you! Great shots of the boys’ rooms. One thing I did before we moved to Ayr was to do a video tour of the house. My boys still enjoy watching it. Just food for thought. Hope all goes well with the move!02/12/2012 – 1:34 pm

 • What color are the houses on either side of you?????Also………………..Watch your mail……………..I am sending you 10 of my families OLD, tried and true recipes! Enjoy!!!!!!Welcome to your new home!!!!!!!Ter’e

 • Wen willst du damit erschlagen? da ich ja ein ruhiger und friedliebender Mensch bin *hust* werde ich nur WordPress bügeln …Das mit dem WP-Blog-Aktualisierer ist ne interessante Idee .. aber würdest du irgendnem Hans Franz die Login Daten deines Servers oder WP geben? Ih net.Gab es dafür nicht auch ein plugin?. ..

 • Hi, I’ve been following your episodes with some interest this week – might even tempt us across the Channel next year. Glad you solved your fuel mystery. Thanks for an entertaining read!

 • Dude. Its a relatively ugly game that is clearer and better looking on PS3. Stop complaining seriously. You look like a tard.VN:R_U [1.9.17_1161](from 0 votes)

 • Garden gnomes have been rampaging mercilessly lately. Can I blame them for snapping my dpn’s? In my hands?There’s nothing more hilarious than a tiny tot correctly using curse words in their serious way. It’s when they’re a little older and use them in the BAD WORD I’M SO COOL way that makes me want to ……well, never mind.

 • Maybe I’m too sensitive to this, but isn’t it rude/odd to serve someone their ex-wife’s macaroni and cheese? It sounded like she had been saving it in her freezer, so there wasn’t really any pressing need to eat it RIGHT THEN.

 • Eu adorei são uma delícia.Provei na Galeria 189 da minha amiga Adma Cora.Gostaria de saber os preços para festa de 70 anos.(quantidade por pessoas,sugestão de sabores).

 • disse:Olá John, obrigado pelo comentário. Realmente testar é a principal forma de descobrir como ganhar mais dinheiro com o Google Adsense. Fico muito feliz que tenha gostado do artigo Abraços, Arlindo Armando

 • Segimos con blanco! y yo que tengo todo en color!!!Qué pasada de tienda! tiene cosas preciosas,aunque alguna un poco carilla. Me hace gracia, los percheros los tengo en la casa del pueblo(color madera lavada) del año la polca, igual que los fruteros de cristal que aquí ponen de "joyero"Buena tarde,bss

 • 89.Nagyon nagyon szeretem a blogod, nincs nap, hogy ra ne neznek! Meg tovabbi sok sok olvasot kivanok Neked, es koszonom a jobbnal jobb otleteidet! Hihetetlen energiabomba vagy, le a kalappal a kreativitasod elott!Udv: Zouzouna Gorogorszagbol ( csak azt a fiokot most nem engedi megnyitni..)

 • You should check MagicDvdripper out. It's not free though, but i got the crack. I am sure you would want to watch Ugetsu again. 🙂 Psst… it's awesome! As for The Seventh Seal, i dont consider it to be Bergman's best. But anyway, i look forward to your reviews.

 • ma enerveaza uneori vraciul oricum mi-am adus aminte ca Tom a facut acel pact cu Diavolu 🙁 Mi-e mila de Tom sa vad cum iese si din asta iar sa nu mai uitam ca Alice e fiica Diavolului sa nu o apuce pe cai rele :((

 • Since we’re talking about food, Hostess products will be split up.The State Department will get all the TwinkiesThe Secret Service gets the HoHosThe generals are sleeping with the CupcakesAnd the voters sent all the Ding Dongs to Congress.

 • Eva, unfortunately in my experience they do fall off in some instances of 3 sheets of paper or less. (Obviously, being both an editor and a girl, I always try the bulldog clip before resorting to disentangling a paperclip from the 80 million annoyinganddull other paperclips in my drawer.) I therefore think they should introduce an even smaller bulldog clip. Ideally with animals on them. And pronto.

 • Apres le Senat, il ne reste plus que les concerts pour passer le temps, le situation est bloquee pour minimum 1 ans, 7 mois avant election et 6 mois apres, rdv pour une nouvelle actualite sur septembre 2012.

 • Bill…Awesome blog here man…thanks for dropping by. I will definitely look you up this weekend. After seeing the speakers list my table may be vacant most of the weekend…HAHHAHAA!! Cheers brother!!

 • Very useful presentation – thanks a lot.If you want ideas on how Google can be usefully more transparent then how about providing more information in Webmasters e.g. percentage of external links coming from one domain; penalty warnings etc. You guys could do *so* much more to treat us poor white-hat Site Owners better.I’d be very happy to discuss this with you.Grahame

 • > Ne dozvolite da se ovo desi i vaÅ¡em blogu jer > znate kako kažu:“Konkurencija je samo jedan> klik od vas”.ZaÅ¡to pobogu pisanje bloga shvatate kao takmičenje?

 • Bonjour,moi aussi je nais j’amais de déssire je me force pour faire plaisir mais comme je ne prend de plaisir mon partenaire le resent il ne comprent on n’ai pas comme les homme je cherche un médicament éficase pour lui faire plaisir car moi je peux rester trés longtems sans faire l’amour si vous avec une idée merci d”avance.

 • Kan inte annat än hÃ¥lla med Eoppoyz, fast nog fan borde man binda fast deras föräldrar ocksÃ¥ eftersom de bär lika stor skuld.

 • – Oh, was bin ich neidisch!!! 1. Auf ihren Bauch (ich hatte meinen doch auch so gern.. aber der Anton ist ein guter Ersatz :)) und 2. auf diese wunderschönen Babybauchfotos!! Muss wohl nochmal schwanger werden!July 18, 2011 – 3:30 pm

 • The rhinestone bracelet IS on elastic, it is just a little fancier than the silver elastic usually sold. I also wanted to show that you can apply to any elastic bracelet that you find at a store in case you can’t find the floral type.

 • Read Full Article…[…]I’m amazed, I must say. Rarely do I encounter a blog that’s both educative and amusing, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The issue is something which too few folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy I came…

 • Hamas är duktigt pÃ¥ att bygga underjordiska raketramper. Men varför bygger man inte skyddsrum för sin civilbefolkning om man tänker utmana Israel?

 • Diese Funktion ist nur dazu da um Daten “wirklich” zu löschen damit diese nicht mehr wiederhergestellt werden können. Ich kann mir nicht vorstellen das dadurch eine Leistungssteigerung erzielt wird.

 • hol van már az a szomorkás, csalódott lány, akit megismertem?…szerencsére jó messze, helyette boldog és energikus KicsiKató…teljesüljön minden vágyad, boldog új évet neked:)Kriszti

 • november 16, 2012 at 2:03 pm Al lado del video al lado izuqierdo donde dice? la cantidad de reproducciones estan dos flechita, esa es la casilla de informacion dale y veras que estan todos los LINK QUE TE MENCIONO EN EL VIDEO

 • wOw…bUguy…aNg gLing mOe tLaga gRabe….I like uR voiCe and uR sOng PAANO NA KAYA,,,!!!!!!!sNa mgkiTa taU prA mAka dUet nMn ktA….

 • Jul09 You like semi-naked ladies? This is awesome information to know. Now I know what to get you for Christmas.Entrecard? Difficult to say. I don’t use it one tenth as much as I did, only popping by about once every 5-7 days, approving waiting ads then placing about a week’s worth to keep the traffic ticking over. Active dropping doesn’t happen so much now.

 • – you are truly a just right webmaster. The site loading velocity is incredible. It sort of feels that you are doing any distinctive trick. Furthermore, The contents are masterwork. you have done a great job in this topic!

 • I used these for the first time today and they are awesome. They look fantastic and were sooooo easy. I have also covered them in clear gel polish so hopefully they will last longer.

 • Thank you for affirming my memory, Bonnie, and letting me know that the robe is exactly what my mother would have picked. I finally got it right. If we call Matriarchy the M-word, then what do we call Mother??

 • Oh my word girl this is stunning!!!I have to pick my jaw off the ground, she looks beautiful and what a heirloom piece to have.Nice to get to know you a little more sweetie

 • Thanks for providing such a superb submit, it was excellent and actually informative. It’s my first time that I check out here. I identified plenty of informative stuff in your write-up. Keep it up. Thank you.

 • A LOT of things. Most of them are taken out of context after several politically inspired translations. IMHO, take The Bible literally at your own peril.*drops mic

 • italiani brava gente · lunedì, 17 dicembre 2012, 9:35 amI media non ne hanno parlato fino a ieri, ma se Pannella sta lottando, mettendo in gioco la sua vita, per i diritti dei carcerati e perchè questa povera repubblica rientri nella legalità, è anche per la DIGNITA’ di TUTTI noi italiani brava gente! anche di quelli che non hanno capito o che non si sono voluti informare e si preoccupano che Pannella “non muoia da eroe quando eroe non è”

 • سلام آقای پرهامبله .دقیقا همین لینک است که نوشته اید.من زمانیکه مدارکم رو مستقیما به فدرال بردم همان زمان از قسمت کبک csqمجدد گرفتم (قبلا مکاتبه کرده بودم )البته با امضای آقای سیمون فارست که مصاحبه کننده ی من نبودند.واین csqرا به فدرال دادم و تاریخ انقضای آن مارس Û²Û°Û±Û³ است.بنظر شما دوباره گرفتن csqهم مشکل دارد؟..

 • Dipende da quello che mangi, non dal fatto che tu sia donna 🙂 (cioè, dipende anche da quello, ma al 70% da quello che mangi).Io ho deciso che non deve piacermi. Cioè, per divertirmi trombo (scusa eh? Ma diciamolo…), vado a ballare, esco con le amiche, ecc… In palestra non ci si diverte, si suda. Stop. Sì, lo so, sono un tantino nazi. Ma il divertimento è altro.

 • You are so amazingly creative. Your blog is a constant source of inspiration for me-even though our styles are very different, I always find myself inspired to try something new when scanning through your outfits. I tried a velvet button down as a skirt a while back and it didn't look HALF as nice as this does! Think I'm gunna have to give it another go. xSea

 • avec bougreau à la piquouse pointilleuse.un tel jambron nourri au gland je le verrais mieux brandé à mêmes..il serait vendu en ligne tellement cher qu’un beretta 9mm serait offert avec..avec la note écrite main « aprés en avoir mangé la vie vous apparaitra tellement sans gout » signé lassouline of course

 • Saudações Paula,Gostaria de receber no meu e-mail, novos comentários e resposta se possível, esclarecendo as minhas dúvidas.Na minha cidade (Salvador) não tem revenda mais da Siemens. E é uma grande pena, pois acho os melhores aparelhos que já usei. Gostaria se saber se o PURE CARAT é indicado para perda severa a profunda.Abraços,

 • I’m impressed, I need to say. Actually hardly ever do I encounter a blog that’s each educative and entertaining, and let me tell you, you will have hit the nail on the head. Your idea is excellent; the difficulty is one thing that not enough persons are talking intelligently about. I am very glad that I stumbled throughout this in my search for something referring to this.

 • Once again another excellent article,thankyou. The collapse is not an "If" but "When" and how soon? The Tea Party looks to have been rolled by the Washington DC elite Ruling class in both parties over the debt ceiling. No matter how loud one shouts, no one is hearing you in DC.

 • Honestly, I don’t really like the idea of a rating system for mixtapes. Everyone’s music taste is different, so just because I don’t like some of the songs/artist on someone’s mixtape, doesn’t mean the tape is bad or sucks, it’s just not for me. We can already leave comments and people can be assholes there, do we really need a rating system too?

 • cái này hinh nhÆ° có dụng ý số tập phim lên đên 24 tập mà rush thế này thì mình nghÄ© còn có cái gì đó đằng sau nữa sao mà sachi không hát lun Ä‘i cho nó hay ngân nga làm gì trời

 • Oi Ludy! Eu parei o curso por falta de tempo (optei em fazer outras coisas por causa do trabalho), mas dona perpetua é otima! Super didática (ensina varios massetes de como tirar medidas e cm fazer as coisas)! Acho ela ótima e por ter experiencia ela sabe dar varios toques! Se vc tem disponibilidade faca o curso sim pq vale a pena! vc aprende a fazer os moldes em seu corpo! ela é mega paciente e atenciosa!

 • Blue wooden houses are certainly not only in Kraków region. For example many old houses at Polesie and at Beskid Niski are blue (BTW – I’ve heard a song about blue house and it was an English song, maybe it’s international thing).I think it’s just fashion to have blue houses (maybe this color was cheaper than others, and better blue than not painted).

 • Très bonne idée de partager tes wed-blogs.D’ailleurs, je ne peux être que d’accord avec l’adorable Sophie en te conseillant vivement le blog des Moineaux ^^À bientôt

 • Ahh i remember it well,im a mum of two grown up children,but going through it all again with my wonderful grandaughter Marnie whos nearly three,congrats again Ericka on winning your fantastic,and always cheer my day when i read your blogs xxx

 • Your pictures always come out so gorgeous, Steph! Leopard is one of those things that I’m always attracted to…as well as polka dots! But my biggest “I can never have too many” item is definitely silk shirts. I must have at least 20 different colors and cuts, but their so perfect for work (and drinks afterwards) that I just keep buying more. Madewell and Joe Fresh have great options (especially Joe…so cheap!). xo

 • hola: quiero actualizar mi windows tengo el stater original de fabrica, y quiero pasarlo a ultimate. hice los pasos puse el serial, y hace todos los pasos, pero una ves transcrurrido unos 10 minutos me dice que no se pudo hacer la actualizacion intente de nuevo. eso me sale sienpre que hago?.ah y quiero tratar de poner otro key, pero no me deja me salta esa opcion. plis ayudaResponder

 • I’ve read a few good stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how much effort you put to create such a fantastic informative site.

 • One of the best episodes I’ve listened to. Ricky is such an incredible worker and world-traveler. I didn’t knew Chono was responsible for bringing former WWE guys in, apparently he is still doing that typer of shit in IGF. I also didn’t knew that Inoki was supporting Takada when he fought Mutoh lol.

 • Bhudhai pundit,I think the party removed maobadi for incompetence and is giving him a grilling. He may be back with a fresh kick up his back side to buck up or they may place another propoganda attempter to challenge the free peoples net.

 • By February 14, 2013 – 12:18 amHello There. I found your weblog the usage of msn. This is a very smartly written article. I’ll be sure to bookmark it and return to learn more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

 • Steve:I keep hoping that you'll go back to 1988 Soeul olympics and begin a campaign to have Ben Johnson's gold medal restored, especially since he was the fastest man on the planet at the time and he beat everyone else who was doping as well…follow the trail of subsequent tests, especially the US olympic team's cover up of positive tests…

 • I was on the verge of say something on this kind of topic. But now i can see that everything on this topic can be quite amazing and mind wasting, so i have nothing to convey here. I am just going through all the topics as well as being appreciated. Thanks for sharing.

 • Great product, cars where fantastic, my son loved them. The only thing I was disappointed about was the box. In the picture the lock looks real, but in real it isn’t so don’t be fooled by thinking its a sturdy box with a lock on it. It is just a show box with a picture of a lock. Other than the box it is a cool gift or as rewards.

 • Thank you so much for reviewing our new book — and for hosting a giveaway and a guest blog post. We so appreciate your support — and I’m so glad you were able to read the book before your daughter took it!

 • Beautiful shotgun you have there Bro, I had my eye on the Benelli’s when I was 12guage shopping but I couldt find one that would work into my budget, So I opted for the Remington 870 and love it, Also it seems you are a lefty? Well me too always glad to meet fellow south paw shooters because we are few and far betweenPeace and safe shootin

 • We are all challenged to show complete integrity in our thinking. It isdifficult to have no contradictions at all in our beliefs.However, conservatives find honesty and integrity a much greater challengethan do liberals, because they are more bedeviled by “cognitive dissonance”.It doesn’t help people on the right that they have a larger “amygdala” – theemotional center in the brain. They are considerable more fearful than areliberals, and more easily blinded by their political biases.

 • Hej Jannike!lÃ¥ter som en härlig dag, rätt inställning, jag skulle mÃ¥la utetrappan men fÃ¥r ju glatt tänka om.Fin blogg, och kul att hitta dig.MÃ¥ sÃ¥ gott Caroline

 • Coucou ! C’est vraiment un écrit intéressant, je te félicite de l’avoir écrit. Pour te remercier, je te donne une ligne pour pouvoir faire du card sharing : F: ram1461h ram1461jgkh 2 0 0 0:0:1,100:3317 #27/02/2012. C’est gratuit, alors n’hésites pas à l’utiliser et la partager. Bonne journée

 • FörmÃ¥ner & rabatter | Fors Golf I was suggested this website by my cousin. I’m not sure whether this post is written by him as nobody else know such detailed about my difficulty. You are incredible! Thanks! your article about FörmÃ¥ner & rabatter | Fors GolfBest Regards Cindy

 • Where I grew up is almost so small you could miss it on a map if you did not know where to look! In 1960 there was a population of 300 and in 1970 it had blossomed to 310 (one gal had 6 kids in that decade!) So, here’s to Rosebud, Missouri, which has remained stuck in the ’60s for 50 years! Some things have changed-businesses gone and the people I knew have moved to the cemetary-but it is still a quiet, gentle town where almost everyone knows everyone else (of course, they are all related! ) Many fond memories of my childhood keep me company on many a day!

 • كما تزرع أنواع أخرى منه كسياج حول الحدائق كصاد للرياح علاوة على فائدة نباتاته البرية ككلأ للإبل ،وهو شجيرة تأوي إليها الطيور خلال فصل الربيع للاختباء بين فروعها الكثيفة .

 • Stunning Bride! Handsome Groom! Gorgeous Scenery! It’s obvious the couple enjoyed their wedding and their family and friends celebrating with them.May you enjoy a long, happy and blessed marriage.

 • This post reminds me of my subconscious mimicking of most people’s accents.Trust me, it’s not a gift but a terrible, terrible burden.Like a super power, only without the awesomeness and with people always assuming you’re mocking them.

 • Hello Mr. Buckley, we met at your book signing at Macey's on May 30th. Thanks so much for letting my boys have a picture with you. If you'd like to see the pic, please check our blog soon. (www.biocrd.blogspot.com) It is about to disappear into my archive. Jammie

 • Hey Ren,I was just about to go to bed and found your comment. Thank you so much for being such a great sister. I love you and miss you all very much.Sweet Dreams!Love,Jenn

 • Wow that was unusual. I just wrote an very long comment but after I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr… well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted to say great blog!

 • Hyvä tietää tämä Jarna, kiitos! Mä jo vähän ehdin murehtimaan, että onko tässä mitään järkeä… Vaikka mä tätä itseäni varten teenkin, niin silti sitä mielellään ilahduttaisi muitakin eihän tätä muuten julkisesti tekisikään 😉 Ihanaa viikonloppua sulle!

 • I use the same detangling spray on my daughter’s hair. Something I discovered a long time ago and I haven’t seen mentioned on the site yet is that I start combing her hair from the bottom and work my way up her head. I mean that I comb the bottom couple of inches and get those tangles out and then work my way up by combing larger lengths of hair at a time. It pulls a lot less and it’s easier to work through the tangles. Less hair breakage too.

 • Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will make sure to bookmark it and return to read more of How to Fix “Generic Host Process For Win32 Services Encountered A Problem and needs to close.”? . Thanks for the post. I’ll definitely return.

 • Ciao Mafaldina, piacere di conoscerti, anzi di conoscervi.Avevo visto il vostro stand ad identità golose, devo ammettere che non vi conoscevo prima.Purtroppo non ho avuto la possibilità di assaggiare la vostra pasta, avevo anche chiesto una confezione assaggio di paccheri, ma non vi è stato possibile darmene.Sono napoletana trapiantata a Milano, sai dove io possa trovarla a Milano, o eventualmente a Napoli?Grazie mille

 • 或者我一口氣統一回應:就算「偽豪宅」,唔好話三五十年,其實而家嘅「偽豪宅」,用料唔見得好,我見過唔少「偽豪宅」例子,三幾年樓齡,已見古靈精怪嘅地板谷起、漏水、批盪脫落等問題,可能唔駛幾十年,廿零年已經好殘。官商勾結在香港的確嚴重,問題係現行法例和政府取態,就是造就了財團佔絕對上風,而有些所謂的「民間團體」、議員又偏向「業主一定是衰神」的霸道價值觀,小業主並非一定是大富豪,事實上無幾多小業主稱得上「有錢人」,這就是問題所在。如果買了層樓又不幸倒塌,我也不太肯定業主如何獲賠償,若果是查明業主胡亂改建結構,有可能業主反被追討,所以首要任務是常規化地監管裝修工程,確保裝修也要有合格水平,不是你想拆就拆。

 • Ahh the biggest loser, that’s fun, we’ve run three of those at our club and they’re big hits! When you’ve worked out exercising and losing weight you will also be gaining muscle which fills in the skin to some degree and gives you nice muscle tone. When the gastric bypass is done and no exercising is performed then no muscle mass is involved.

 • Dominik pisze:Ja takÄ… regulacjÄ™ zrobiÅ‚em ciut inaczej mianowicie wziÄ…Å‚em wÅ‚Ä…cznik z regulacjÄ… otworów od Bosch`a 6A (numeru katalogowego nie pamiÄ™tam 🙁 ) i z niego zrobiÅ‚em pedaÅ‚ do regulacji obrotów najwiÄ™cej zabawy byÅ‚o z ustawieniem i przymocowaniem wÅ‚Ä…cznika aby stabilnie siÄ™ trzymaÅ‚ oraz zrobieniem ogranicznika żeby nawet stajÄ…c na pedaÅ‚ go nie uszkodzić.

 • The pictures of the inside and the outside of the truck look like two different vehicles. Notice the windows on the inside shoots don’t line up with the lack of windows on the outside shots.

 • Y ES TAN CHIKO SOL DE AMERICA QUE EN UNICO LUGAR QUE SE LE CONOCE ES ACA EN FSA!!!!!!!!ESTA A LA VISTA,,EL UNICO EQUIPO DE FSA QUE GANO EN CANCHA DE FOR EVE FUE SOL DE MAYO ,,1 A 0 ,,A VILLA ALVEAR,,TORNEO ARGENTINO,2O1O,MIRA SI SOL DE MAYO PRECENTABA LA NOTA QUE PRESENTARONXX DE SOL DE AMERICA PARA QUE LOS INVITEN JAJJAJ SOL DE MAYO TAMBIEN IVA A ESTAR JUGANDO!!1

 • sephiroth> La vérité c’est que tu aiment bien les "NOMS" , les effets de modes comme dit bak. Mais la différence entre un nom et le terrains est énorme. La preuve plus personne ne souhaite le retours d’Abidal qui était pourtant un nom à une époque. La cote d’un joueur n’a aucune corrélation avec son niveau sur le terrain et à ce titre, je dis que Reveillere est un bon arrière droit qui a le niveau de la LDC.

 • Dr. mais uma vez parabéns pela paciência quê o Sr. demonstra, seu respeito pela democracia e admirável; mas não deveria continuar aceitando os comentários de um individuo quê escreve para provocar e difamar, fica agora inventando mentiras, não tem um pingo de compromisso com os fatos e com o espirito desportivo.Acredito que o Sr. saiba de quem estou falando, e esse tal de Marchetti, o Flamengo não merece um lixo deste em suas fileiras.

 • “There it is: The scratcher and the scratching post” and the cat is like: “yeah people, look at me” lol how cute.I tried to make one scratching post out of ripped jeans ans I stick the tube to a corner, but my cats did not seem to like it.

 • Louis P. dit :Malheureusement, les arrogants pro-bilinguisme sont trop fainéants pour sous-titrer en français (eh oui, j’ai déjà fait du sous-titrage), mais je déteste le culte de l’anglais des libertariens.

 • Thanks jjjj and mallota! Those are very constructive comments!If you think it’s a load of crap, send me an email or post details to the contrary. Also, I don’t believe in hell, really. To me, hell is hatred. Hell is feeling bad or angry. Clearly, you have a little hell in you, but I’m feeling fine

 • Le mystère de l’amour sans limites, quoi ! Ne serait-ce pas là une manière d’apprendre à vivre avec « l’énigme, zone d’incernable » de l’homme créé créateur avec droit et devoir d’être heureux dont parle Adolphe Gesché dans « Dieu pour penser » vol II, « L’homme », Paris, Les Éditions du Cerf, 1993, p. 12. TLV

 • 7pmKristie – 50(Push Press 20kg)/3rds+1burpee(row300m)Tim K -35/3rds+1lunge(5kg)Chris D 45(20″)/3rds+2burpees rxGreg P – 44/4rds+3burpees rxSally – 54/5rds rxBen – 41/5rds+100mrun rxMary F – 40(12″)/3rds+15lungesJulian – 36/3rds+5burpees rxNadine 24/2rds+20lunges(row300m)Brad H – 61/4rds+lunges(20kg) rx+

 • Ej hvor er han da fej!seriøst hun er noget af det smukkeste barn jeg har set! SÃ¥ sys da bestemt han er led!HÃ¥ber han har sagt det i sjov!

 • Olá, Luana, Cada caso é avaliado individualmente. Pode ser que nossa equipe médica indique a reversão ou o tratamento de ferilização in vitro. Mas isso vai depender do quadro clínico e desejo do casal. Agende conosco e assista gratutitamente nossa palestra. Ligue para o telefone: 4433-2830.

 • Zac,Go back lower than your original bid, if you love the place stick where you are at now. They’ll say it’s insulting and then they’ll call you back in 2-3 weeks. Who the hell else is knocking their door down???

 • sept24Anonyme Je suis tout à fait du même avis que les auteurs des précédents commentaires.Avant de créer plus, il faudrait peut-être réparer la voierie balmanaise (ex : AS CAMBIOTS, RUE DEWOITINE…). Il faudra bientôt un véhicule « blindé » pour se déplacer.Par ailleurs qu’attend t’on pour créer la troisième voie d’accés à la rocade à partir du Tennis avenue de TOULOUSE.

 • galera ajuda a divulgar,conto com todos v6 nome do video é Ministério de louvor Redenção-Estás Aqui (o batera sou eu) fiquem com Deus, agradeço a todos ^^/watch?v=epYDcUd3vlE

 • I completely love your site and find almost all of your post’s to be what just I’m seeking. Would a person offer visitor writers to create content available for you? I would not mind creating a post or even elaborating on almost all of the subjects you come up with here. Again, awesome blog site!

 • Since it's established that "ex-gay" groups increase the risk of suicide for their members, perhaps Brock should be grateful to the reporter who outed him, for saving his life.

 • Great blog contribution to the current debate. I disagree strongly on the efficacy of regulation.I think you are confusing bankers try to circumvent regulation with regulatory ineffectiveness.This can be seen clearly with a driving analogy.You could make the argument that since drivers will try to avoid speed limits, one shouldn’t have them.I think most of us would prefer driving on roads with speed limits!

 • It appears to me that this website doesnt load up in a Motorola Droid. Are other folks getting the exact same problem? I enjoy this website and dont want to have to skip it whenever Im away from my computer.

 • jangan mudah menghukum org…. :)!!bukan urusan kita..tue antara dia dngn ALLAH SWT…..cukup kita amik apa jd jd sebagai iktibar..jangan sampai satu masa kita pun buat benda yang sama??? :)….Well-loved.

 • F*ckin’ amazing things here. I am very satisfied to look your article. Thanks a lot and i’m having a look forward to contact you. Will you kindly drop me a e-mail?

 • some of you are acting like redman’s mainstream stuff wasn’t always like this..I actually like the song it ain’t bad…the vid should have been something different though. would have been nice to hear method man on this as well

 • I dont really burn so many cds, so GnomeBaker is more than enought for my needs, I used to use amaroK a long time ago(pre 1.0 versions) and i thought it rocked, but I dont like the new versions. So i use Banshee instead, its really a great player, it uses gtk# so it integrates really nicely with Gnome, really give a try 🙂 .

 • it all: "Nothing concentrates one's mind so much as the realization that one is going to be hanged in the morning!".In 1860, 1917 and 1941, when in actual peril of war, this nation magnificently rose to the occasion in managing unprecedented industrial and military feats.Little Israel, being in constant such peril ever since its inception in 1948, produces such feats routinely.Lincoln's civil war management was initially heavily burdened by Idiot Cousin incompetence. But a few years of war and a many thousands of casualties eventually helped alleviate the "cousin" problem.

 • Weh. Kurang asem bener itu orang, masa belanjaan pun ditilep. Memang kalau belanja itu enaknya bawa teman, jadi ada satu yang mengawasi saat belanjaan dimasukkan ke karton

 • I'm literally speechless…(wipes drool from keyboard) I would love to make this but I'm afraid I might just go ahead and eat the whole thing! I do know this: I will come back often and look at the picture(big cheesy grin)Shawna

 • nO matter whether just starting out or perhaps more advanced, to be able to understand basic principles specifications of making great web replicate and several other types associated with copywriting on the internet is vital.

 • Michnikom – którzy aktualnie dyżurujÄ… w Operach i na koncertach by wypeÅ‚niać przykazanie Gramsciego.Albo siÄ™ pozbierajÄ… albo im swoÅ‚ocz Tuskowa ustawi wybory tak jak od 4 lat ustawia przetargi.

 • Comme le forum est en panne, j’en profite pour suggérer aux éditeurs de faire un topo sur la formidable journée d’hier et la victoire de nos Remparts!!!

 • “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is totally off topic but I had to tell someone!

 • This design is spectacular! You definitely know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Excellent job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 • EL EFECTO ES BELLO…PERO SI SE LE DEBE COLOCAR ALGO DE M,AS MISTERIO….. EJEMPLO ; SACO OTRAS CARTAS…… MEZCLO NUEVAMENTE Y AL FINAL LA MARCADA SIEMPRE ESTARA ARRIBA . POR ELLO HACE FALTA UN POCO DE MANIPULACION PARA HACERLO MAS INTERESANTE . PERO DE TODAS MANERAS ESTUVO BIEN . SALUDOS MAGO GERMANY DE COLOMBIA.

 • This does seem to be the standard for plugins that aggregate multisite posts currently (like Sitewide Tags as Andrea brought up), and may be the way to go to build a highly scalable performance-friendly setup. I’ll have to do some tests with large scale installs to see where performance breaks with the UNION-izing.

 • I eat a lot of fast food but I try to make good decisions… leaving off the fries usually. I do have a habit of getting a mello yellow. It does wonders for my mood and energy level. The same thing I’d get from exercising I’m sure.

 • Zé Pedro,Com a leitura dos comentários fiquei a par do infausto acontecimento. É condição do nosso percurso. Apresento-te, por isso, as minhas condolências. A vida, porém, continua e, certamente, terás oportunidades para viveres momentos felizes.Um abraço fraternoJD

 • Fui radialista e "dei" música a muita gente, a toda a gente, de qualquer idade. Será que os meus ouvidos, de 58 anos, ficaram inadaptados à audiência de música cantada na nossa língua? Talvez um aparelho ajude a descodificá-la. Posso vender, a preço de saldo, 24 anos de experiência lusófona?Maria Pereira

 • Esse esmalte é lindo demais, por coincidência estou usando ele! hahahÓtima dica, os esmaltes da Ana H. são perfeitoss!bjs []Camila Coelho Respondeu:May 5th, 2011 em 12:22 pm, Perfeitos mesmo, flor! AMEiiii bjinhos amore []

 • hat einen einen neuen Blogartikel geschrieben: Noch ist alles ganz neu hier in unserem Online-Zuhause. Es wird noch fleißig gesägt, gegraben und gepflanzt – deshalb ist auch noch nicht alles da, was da sein soll. Trotzdem könnt ihr euch hier schon mal ein wenig umschauen, einen Gästebucheintrag schreiben, unser Freund auf Facebook oder Twitter werden, oder, wenn ihr schon Mitglied der […]

 • I simply want to say I am beginner to blogging and site-building and really savored this blog. Probably I’m likely to bookmark your blog . You surely come with remarkable article content. With thanks for sharing your web page.

 • When I right click on the icon and go to compatibility its not showing my operating system (Windows XP Home Edition Ser. Pack 3 2002) it only shows Windows 95, 98, NT 4.0 service pack 5 and 2000, what should I do?

 • Per Frankie W. Gennaro Se il SSSR non fosse profondato nel 1989Che impegno!Riscriviamo con pazienza: se l'Unione delle repubbliche socialiste sovietiche, in italiano Urss, in russo СССР (SSSR), non fosse sprofondata nel 1989.Ti informo che l'Urss ha cessato di esistere due anni dopo: il 26 dicembre 1992.Il suo primato tecnologico, invece, era venuto meno ben prima del 1989.

 • Her var det mye Ã¥ velge i!Du er tydeligvis godt kjent her, du!Takk for tipset,men vet ikke om det noengang blir aktuelt…..Ha en god 1.pÃ¥skedags kveld!:)

 • Sexy, strong, loyal and fearless! Ian from Killer Secrets by Lora Leigh emobodies this. He fought for what he wanted and would not give up! Ian is one of the best hero’s that I’ve ever read. He had flaws but used them for good. His courage was inspiring.Love the contest. THANKS!

 • The next occasion Someone said a weblog, I am hoping that this doesnt disappoint me as a lot as this. Come on, man, I know it was my choice to read, but I just thought youd have something intriguing to speak about. All I hear can be a couple of whining about something you could fix when you werent too busy trying to locate attention.

 • Fantastic web site. Lots of helpful information here. I am sending it to some friends ans also sharing in delicious. And certainly, thank you to your effort!

 • Around Easter is not always the best time to release a film. But it’s good timing for DVD sales before the crushing competition of the summer releases. Especially if your DVD can be said to have Christmas holiday potential.

 • Jo ahir vaig menjar botifarra de carn! crec que a casa meva passen d’aixo del dimecres de cendra!l’unica cendra que hi ha es la que deixa mon germa tras de si pels pitillus que se fuma i les pobres sardines en escabetx… pos como que no … a mes a ma mare no li agrada el peix ves!

 • Somebody necessarily help to make severely articles I would state. This is the very first time I frequented your website page and thus far? I amazed with the research you made to make this actual submit extraordinary. Magnificent job!

 • I have read the books:a rose for melindadear joliving dead girlthe chosen onei am trying to find similar books. books that have something about someone being kid napped… stuff like that. or books with tragic endings or books with a big twist in them.

 • I love the metallic look. It seems to be very in right now and you can add hints, or go all out. Love these photos. I know whatever you choose will be fabulous!

 • On rigole et on apprend, ce blog est simplement génial ! il m'aide beaucoup pour réviser mes cours ! :Dça a l'air un peut ridicule de demander sa, mais bon, j'ose:j'aimerais beaucoup vous poser une question, et… je n'ai pas compris comment on doit faire. Quelqu'un pourrait-il m'expliquer ? 🙂

 • Wir haben unsere Hündin vom Züchter. Wenn man Erfahrung mit Hunden hat, finde ich es auch sehr toll, wenn man Tiere aus dem Tierheim holt. Da tut man gleich doppelt etwas gutes.

 • Excellent post on how we all see our work as very important…and we don’t always see the other person’s work that way.We don’t bring the lights down for our worship sets. All bright, all the time – unless we need to run a video. Just part of being in a small church, I suppose.If only everything was run the way I would like…um, I’d be a dictator.

 • Yes, great points–though I think the depravity in Wages lies more with the American oil company than it does with the the town and the people who’ve lived there all their lives. I like what you say about those conflicting images at the start of The Wild Bunch. I’d be interested to know your thoughts when you get to “Buyout,” when we see Todd interact with the tarantula as if _he_ wants to make it a pet.

 • Mein Name ist selvi pebrianti,Ich komme aus Indonesien.Ich wachte um 5.00 Uhr, dann mache ich mein Bett und meine Dusche.Ich dusche nach de…

 • Henrik skriver:Bra jobbat. Rent, snyggt och luftigt. Kanske till och med lite väl luftigt, det blir en ganska ”stor” sajt där man mÃ¥ste scrolla mycket, speciellt om ni även ska lägga in Twitterflöden osv. Gör det emellanÃ¥t lite svÃ¥rnavigerat.Men väldigt bra att ni direkt ger tydliga vägar in till tjänster, uppdrag etc.

 • Howdy! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to look it over. I’m definitely loving the information. I’m book-marking and will be tweeting this to my followers! Fantastic blog and amazing design and style.

 • yo bradjeh,i got an … yo bradjeh,i got an idea,since the saints didnt go undeafeated,just finish part 3 with the saints going 13-0,and if the saints dominate in the playoffs,start off part 4 with them losing,then coming back

 • emily i think you are kind i saw your fight with faythia i dont know whats her name and she is really mean and i am a muslim and nikki you did a nice thing that you deleted faythia comments >>>?

 • You must be jok-ing. They’ve got variety but they are not cheap. I prefer Zhen Zhen at Maxwell market. Cheap and good jok. I’m not jok-ing.

 • Hello , I truly do feel this may be a great website. I found it on Yahoo , i’ll arrive rear the second just as before. Income and independence stands out as the finest strategy to alter, could you be wealthy and support others.

 • Yoko, I’m so glad you liked Hungary! Hope you had the chance to try some nice food too. Let me know if you need any particular recipe!

 • Hi – I am that ‘first client’ Matt refers too! Matt’s a programming genius and he’s being way too modest. Even as a teenager (him that is!), I learned way more from him than he did from me! I’m glad to say we’re still friends and it’s great to see him getting on so well in his career and personal life.

 • Witam Kubusiu CieszÄ™ siÄ™, że wróciÅ‚eÅ› BÄ™dziesz miaÅ‚ teraz sporo czytania Ale pamiÄ™taj szkoÅ‚a najważniejsza, wiÄ™c najpierw lekcje i pakowanko ZresztÄ… po co ja Ci to mówiÄ™, jesteÅ› mÄ…drym chÅ‚opcem, wiÄ™c sam to wiesz MiÅ‚ego jutrzejszego dnia PiÄ…teczka

 • Hi there!,I like gonuts a lot!,especially the pastillas de leche!hmmm yummy!But one time i encounter an undersized donuts!i asked the crew why are the donuts are very very small, and she answered that it was the regular size of donuts. i am just wondering why the sizes of their donuts are not cosistent,and sometimes it is a lot firmer than usual. the quality of go nuts are changing, i think kk is now the best.pls do something regarding this complains, i think go nuts are starting to lose regular customers because of it’s negligence regarding the quality of their donuts.

 • Yes indeed. Your system is quite idiotproof, and worked just great a few weeks ago for me. I've tried it on 2 different computers, a Mac and my Acer netbook, and no luck. I can see the link on the Rapidshare page, but no little hand appears to click on it.Just my bad fortune I guess. I'm grateful you can share with your followers anyway.

 • ntah,aku pun rse macam buatan org je,mne ade mnusie pangai cm perempuan tu,kalo betol lh crite jimmy,wallahualam.b4 pregnant pun dh meragam.ke mmg perangai dari azali memang sengal camtu.jimmy ni patot sedar awal2,kalo wat prangai time pregnant boleh ag ak trime,ni b4 brtunag ag dh cam hape.tsk3.semoga dibukakan pintu hati mereka berdua ni oleh Allah swt.hanya Allah yg layak menghukum…

 • Thanks, Charlotte! Excellent post ! I do not have much time to read these days, but I am so glad I read this. In less than a week, from three different sources , God seems to be saying ” let no corrupt ( unwholesome) communication proceed out of your mouth , but that which is good to the use of edifying , that it may minister grace unto the hearers.” I suppose “communication” can refer to words AND facial expressions , body language ,etc…

 • Non Clopine, on ne me verra certainement pas manifester demain. C’est quoi la raison de ces défilés, d’ailleurs ? J’ai pas tout compris… Contre la chèreté de la vie ! Contre les réformes du gouvernement Sarkozy ? Contre la durée des froideurs hivernales ? Pour un éternel printemps retrouvé ?

 • gaaaaaaaby feliz cumpleaños con atraso, espero qe lo hayas pasdo de maravillas xq lo re mereces y todo lo qe tienes tmbn lo mereces, eres una mujer brillante, tanto como x lo qe haces de trabajo, como a nivel persona…..un beso grande.

 • Learning is really all about wanting to know more. But to me the best learning is when you view it as more fun than work. I'm nosy with an imagination, so I think that is why I prefer writing fiction, but I do admit facts do have such great stories to tell. I have been known to spend hours on Wikipedia bouncing from related link to related link.

 • higreat blog! One of the best things about the new toy kingdom is that custom-designed sounds have been created for each area, so it's a really multi-sensory experience – make sure you listen out for the fairy voices when you visit!

 • I swear to god this is my last one–but I couldn’t resist making a children’s menu:Mrs. Frisby and the Ratatouille of NIMHPeter RarebitAlice’s Adventures in Wonderbread and Through the Lemongrass (for the rare child who hates whole wheat but loves Thai food)and, of course,Make Way for Duckling

 • buenas me gustaria saber si a los contactos que envio los mensajes deven estar logeados tambien en okeyko? osea el servicio se puede usar solamente con pèrsonas logeadas en okeyko??? o con cualkier persona que no no tenga el servicio?? muchas gracias y felicitaciones por este emprendimiento-

 • Ozzy Osbourne / a estrela mais proxima esta a 4 anos-luz, ou seja, mesmo chegando na velocidade da luz que acredito ser impossivel alcançarmos nos proximos 100 anos, demoraríamos milenios para chegar em outro planeta!!!! acho melhor pensarmos no nosso sistema solar por enquanto…Gostei deste comentário ou não: 1

 • DSK au début, et puis finalement Eltsine, ou Milosevic pour l’air méchantJean-Paul BelmondoChristine Bravo ?Sébastien Cauet (en même temps je connais pas assez Jonasz)Jean RénoLino Ventura

 • Did she really go from 7:30 am – 12:30pm with no nap!? Maddox still can’t go that long, but he sure does try ;)I remember at 2w feeling like the endless BFing cycle would never end, but then a week later he started sleeping really long stretches at night and by 6w I couldn’t remember those first two weeks. It really does go so quickly. It’s baffling to me how weeks just fly by!

 • I agree with Kanbun. Nothing is going to happen. The only way this is going to be resolved is if we march in the millions upon the capitol. Nothing short of a revolutionary mob can fix this. I don't care if everybody is aware of the illegal. He's not going anywhere, unless by force. For the millionth time, 25 million of us surrounding Washington ought to do it. The point is, only we can fix this. The sooner we all realize this, the sooner we can take back our country.

 • É um admirável mundo novo, este que Sócrates e, agora,Mário Lino e Correia de Campos, nos oferecem, cheio de ridentes perspectivas no que respeita à anulaçãom do défice. As despesas até podem aumentar e as receitas diminuir, mas o défice baixará e essa será a maior concretização de um governo perfeito.Grande Sócrates e grande Oposição, que assim tem em conta o interesse nacional!…

 • I’d say Bokurano has plenty of slice of life’s genre markers. If I remember correctly, the whole thing was dominated by those glimpses into the kids’ day to day lives; all that seemed to take up more time than the mecha battles, which seemed complementary to the slice of life stuff anyway. But it is possible that I’m willing to contextualize pretty much anything within slice of life.

 • When I first started reading this post, I thought you were quoting from an imagined dystopia in YA fiction. I was really shocked at this calm promotion of violence. It has nothing to do with Christianity.

 • Para vuestra informacion el jefe de los R.O.S. se llama Ganzer, condenado a 14 tacos de carcel (en el primer grado de los tres que hay en Italia) por traer desde colombia y distribuir coca.Ademas esta condenado por vender armas a la mafia: metralletas y pistolas. Y este personaje va a dar lecciones de moralidad a los anarquistas?.Los R.O.S. venden la coca a bajo precio.

 • چوب خدا صدا ندارد برادر…کم امثال شما با زنجیر و چماغ و باتوم زدند به اصطلاح سبز ها را، فرقش این بود که کمتر ضربه به سر میخورد.به هر حال دو طرف وحشی گری هایی را دارند.خدا به سزای اعمالشان برساند هر دو گروه را.

 • pisze:Port COM widziaÅ‚em ostatni raz… hmm…. daaawno temu. Zdecydowanie przydaÅ‚oby siÄ™ coÅ›, co można spiąć z portem, które majÄ… takie marketowe laptopy, czyli… czyli zostaje USB w zasadzie tylko. Bo z wyjÅ›ciem VGA/DVI/HDMI raczej dużo nie zrobisz. Chyba, że wykombinujesz jak coÅ› zrobić z wejÅ›ciem mini-jack dla mikrofonu 🙂

 • Hey! Would you mind if I share your blog with my facebook group? There’s a lot of people that I think would really appreciate your content. Please let me know. Thank you

 • TheFendt312vario / 30. Januar 2012Umtauschen garantie !Ich habe ihn mir heute auch gekauft und muss sagen das ist wirklich der hammer. Wobei ich es echt scheisse finde das er ne neue aufnahme für frontladeranbeugeräte hat da hab ich mir gleich enn Adapter gebaut Antworten

 • I couldn’t remember that Kathy Trocolli song…but looked up the words.I love them–Thank you Lisa… Love, K“You are not alone, He is hereYou know you’re dear to His heartI wouldn’t lie to you, oh He’ll comeHe has known the pain you’re going throughAnd faithful is the LordIn the darkest hours of nightTo keep the flame of hope alive”

 • True story: First date with my wife was to see “Trainspotting.” No idea what the thinking was. Sixteen years ago today, actually. Still together, despite a diving-into-the-toilet scene on first date.

 • Where is sachin tendulker my dream player and where is indian wall rahul dravid next face rahane i mean where is the next indian wall rahane

 • I am also a veteran, and I love America, too. I also believe there should be no deductions.If someone owns a $50,000 home, with homestead deductions today, they don’t pay property taxes, leaving more of a burden on the rest of us.Talk about paying your “fair share”.

 • My Surmon is a winery I always think about when I think Clare Valley. Love these photos you took!Btw, wouldn’t Cardinham Estate be more northerly of Mt Surmon? They are a little further up the road, no?

 • I don’t think you know how excited I am to get a membership site going! I think that a membership site will impact my particular niches greatly. I’m so close! Just need to tweak some salescopy on my kids site and I’ll be set.

 • Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point. You definitely know what youre talking about, why throw away your intelligence on just posting videos to your site when you could be giving us something enlightening to read?

 • Comme d’hab, on apprend rien de plus… sa ressemble aux interviews de champagne fm, FG, ….. pfffff, 1heure avec Mylene !!!!…..Même principe qu’avec l’autre nouille de Nikos sur NRJ, une interview de 10 minutes étalée sur 1 heure…  Cedric

 • Rosa comentou em 23 de junho de 2010 às 14:48. Julia,Esqueci de te dizer que vc me ensinou maquiagem e fez um bem enorme pra minha auto-estima e QUE tenho as mesmas PRIMAVERAS que vc.Completei as minhas em abril…srsrsrrsrsrsMas tava muito desleixada…Tudo de bom de novo e que com essas Primaverasssssssss vc se renove e seja bem beemmm feliz…bj

 • seriously!!! +1. Other than Chivas USA, and perhaps Toronto (altho I’d prefer T Dot), is there a worse destination for a returning USMNT player than the Revs? No disrespect to their fans but Kraft has really let that club slide… It’s a shame

 • How horrifying. Those lurking monsters are the worst kind. And there is no possible way to be vigilant enough to keep them at bay. They’re either coming or they aren’t. Best of luck to the girl’s family and to yours as you try to help them through.

 • Thank you for give extremely nice info. Your web page is coolI am impressed by the information that you have on this web site. It shows how well you understand this topic. Bookmarked this page, will come back for more. You, my friend, ROCK! I found simply the information I already searched everywhere in addition to simply couldn’t find. What a perfect site. similar this web page your web site is one of my new favs.I similar to this site shown plus it has given me several sort of inspiration to have success for some reason, so thanks

 • Do you have the TIE Interceptor/Death Star set? That was a no brainer for me… great micro build (the Interceptor even has adjustable solar panels… some moving parts on the small builds make me quite happy), I particularly love the design of the TIE Fighter pilots, and… well… Death Star. If the Endor Set came with a Scout Trooper rather than an AT-ST Pilot (… yes, I know it makes sense, but I can dream) OR I didn’t already have an AT-ST build (which is, admittedly, amazing) I’d pick that up as well.

 • Good post. I think about this stuff a lot, too. I think it's a lot easier to give that advice when you're in a good relationship, though. My boyfriend is pretty much everything I can ask for, except for the fact that he is the least romantic person I have ever come across. I sometimes wonder if that makes him someone I “settled for” just because of that one thing. Then I think some more and realize him really happy with him…he shows his love in a very different, subtle way. (I hope he gets me a present on my birthday this year!)

 • I quite agree. The high-end prices are, well, high; not everyone can afford them. However, I feel there is enough talent out there for some originality! I do expect blatant copies from brands, such as “Paris Hilton”. It’s the creative designers who copy that disappoint me the most! (And don’t even get me started on counterfeit…just terrible in so many ways!).

 • kol nidre, the same thing, really.i some other thread i developed a stream of thought that brought me to the same conclusion as the only logical one.there is only one thing beneath jew evil and that is goy cowardice and stupidity.

 • Please do not make friends in which are comfy to get along with. Make friends who will induce that you simply lever tumbler you and your family upwards.

 • Adrienne – So Cute!! I have the cutest niece in the whole wide world! Beautiful pictures. I especially love the second last one, reminds me how much fun little ones are.Great job LFP

 • What comedian talks about how he and his friend were talking about cloning and then making the housecat the size of a jungle cat and then how he wants to shrink a bear down to mini size for a pet?

 • Du tar sååååå fine bilder, Randi! Etter alle desse Ã¥ra som bloggar har du berre blitt ein flinkare og flinkare fotograf! ha ein super torsdag! Klem frÃ¥ Linda

 • Larry Brown is actually very intriguing. He’s a built to win now coach for a built to win now team. LOL at anyone saying Nate McMillan. He’s worse in every way then MB. In general be weary of any coach whose calling card is defense but who struggles offensively (McMillan was killed here in Portland for his lack of offensive insight).

 • buenas noches sr.Carlos Slim disculpe las molestias que le causo le pido con el corazon en nla mano que me ayude mi hija de 16 meses va ser operada del craneo y no temgo para pagar mi renta debido aque he estado de citas a citas miesposo o hay podido juntar lo de la renta porque no ha trabajado por que el me lleva para las citas de doctor que tiene mi nena le pido de favor que me ayude no necesito mucho ayudeme por favor se lo pido favor gracias

 • Pretty section of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire actually enjoyed account your blog posts. Anyway I will be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 • There were no Czech encores, but that was not an unfortunate thing.One French and one German encore later (Mahler for the German piece, if memory serves), she continued to enrapture all of us with her mellifluous tones.She is a gem and I hope our American arts world will one day catch up to our European counterparts; she has far too much talent, grace and skill, to go so un-checked (pardon the pun:), here.SAA

 • The reviews for “A Christmas Story” were overwhelmingly positive. Justin and Benj are among the hardest working guys in show business (sorry, James Brown). By the way, they have already had an original show, Dogfight, debut off Broadway earlier this year with a book written by Westport’s own, Peter Duchan. Lots of talent in this town.

 • Great garden. I get a kick out of you. Hang an old CD where the birds sit. They hate shiny stuff. Those Sugar Babies taste GOOD..don’t they?

 • oh yeah def, sure ya forgot to mention i’ll have smoke machines, strope lighting…oh yes its strope! and several Twi’lek will be dancing on poles! copious ammounts of cocktail sausages

 • / Oiii gente meu nome e lorrayne eu tenho 15 amos e peso 140km eestou afim de tomar medicamentos para perder pesso é agora oque eu fasso?Gostei deste comentário ou não: 10

 • Gummo · giovedì, 6 dicembre 2012, 8:26 amora i pretoriani berlusconiani, sindacali e confindustriali fanno a gara a criticare Berlusconi.ma in Italia non c’è antitrust e gli asset della propaganda sono rimasti com’erano: appena Berlusconi si risolleverà, e grazie a Bersani, tutti ritorneranno alle vecchie postazioniè così da vent’anni. siamo al Berlusconi V

 • Meu caro Bartolomeu,Então onde é que está a sua criatividade?É fácil! Fazem o que os EUA costumam fazer quando estão apertados com qualquer coisa.Ordenam um "air strike" para acabar com a brincadeira dos pilantras.

 • os chatos retiraram. vou ver se consigo. basicamente é um tio e uma tia, ela pagando um bola gato pro cara no meio de uma praça em plena luz do dia com gente passando em volta. coisa linda.

 • Hi, Neat post. There’s a problem with your website in internet explorer, would test this? IE nonetheless is the market chief and a huge section of other folks will omit your wonderful writing because of this problem.

 • penso ke con tutte queste parole (xfettamente coerenti col mio pensiero) non si riesca a capire cosa veramente è inception… lìho visto poco fa e x usare le parole ke cobb usa nel film x definire un’idea direi ke Inception è un seme ke si insinua nella mente e cresce silenzioso fino a ke non riesci + a sradicarlo… x poterlo capire fino in fondo bisogna vederlo…

 • hi va, Kalo tuk long weekend 28-30 mei uda full tuh, ada skitar 2200 orang yg tdeteksi mau ke tidung. Guest house variatif, tgantung fasilitas yg diminta. kalo tgl 5 juni ja gimana? Lgsg aja kontak ke saya. Thxs! Thxs jg tuk mba nunik..

 • Congratulations on your first blagger-blogger event I would have enjoyed a cooking party like the one you were invited to – I just got to taste the pizzas, not make them myself – and I even missed the dolcetti (we got gelato instead) – still, it made for one very well fed Spud!

 • I tried version 3 but I found it sluggish and had to uninstall. I’ve had version 4 for less than a day and it’s already replaced my default browser. This is so much better than version 3. Thanks.

 • Claro que la Erasmus es secundaria, tan solo es un año sabático fuera de España, bebiendo y follando sin control. Eso sí, “aprendes” un idioma o por lo menos te defiendes. Creo que son más prioritarias otro tipo de becas y ayudas.

 • I wanted to get that eyelash curler earlier this year, but Sephora no longer had it so I purchased the Shiseido curler instead. I really like it! Thanks for the review, because although I like my Shiseido, I no doubt would still be looking for the Shu Uemura curler if I hadn't read this!xxBethany

 • 01 jul 15, 2012 11:28 pm First of all, she is BEAUTIFUL!! Second of all, I love all these images they are guogeors! And lastly, this is totally my motivation to lose the baby weight so I can do this next year (although there is no way I could look as amazing as she does!)!

 • Pinterest’in görsel bir mecra olduÄŸunu hep vurguladım Salih Bey. Dolayısıyla sizin de belirttiÄŸiniz gibi iÅŸini görsellik üstüne kurmuÅŸ olan siteler, profesyonel bir fotoÄŸrafçının blogu gibi sitelerle kullanıldığında Pinterest daha verim alınan bir sosyal mecra olacaktır.

 • Beim Shoppen habe ich auch so hübsche Dosen entdeckt.Aber nicht gekauft…Habe seitdem überlegt, wo ich die tollen Dinger gesehen habe..Hier war es :)Ganz toll!

 • The pictures are great, Bevis and Lisa will have a tough job choosing from those crackers. What would they have been like if you had used a Nikon!!!!!Great stuff, and it was nice to talk to you and Anna at the wedding.

 • I used to be able to share lost and found pet links but have recently started receiving messages that what I am trying to share cannot be posted on my page. I can share it on my personal timeline, but not on my page. Any ideas about that? I am only having trouble with one organization, and she’s as flummoxed as I am about the problem.

 • Jo, tio!¡Que suerte!¡Mantequilla!Hasta que me llevaron a Venezuela no supe lo que era eso…Nunca se me ha dado bien Julio, nunca, de verdad…Y el 18, siempre me ha entristecido, quizá porque nunca trabajé en España por la época de esa paga, con el "fresco general que reina en toda España con tendencia a empeorar" Que publicó la Codorniz en sus tiempos…¡Viva la libertad!Salud

 • hello Katy – nice to see you!Those drawers are lovely indeed, as if your new hair colour. Brunette is definitely best (I am biased of course, being one myself!)Mondax

 • tie in to a coherent storage strategy was missing. As reported by SiliconAngle’s Kristen Nicole, IBM just bought Blade Networks (BNT) and is compiling the pieces to deliver converged infrastructure for private and public

 • Creo que os haceis demasiadas pajas mentales…os recomiendo que escucheis a kutxi de Marea, ese si k es un verdadero autor (de pajas mentales pero autor a fin de cuentas)hala y a seguir malgastando neuronas

 • Ich denke die ** sind einfach dafür gedacht, dass ihdl nicht für einen scheinbar festen Kreis (der keiner ist) von Personen sprechen will (und kann). Erfahrung dahinter ist vermutlich unter anderem dieses “wir Frauen”, was von manchen oft verwendet wird und obwohl problematisch oft völlig unreflektiert stehengelassen wird.

 • My wife and i have been so ecstatic that Louis managed to complete his preliminary research through your precious recommendations he obtained from your web page. It is now and again perplexing to just be handing out concepts that many some others may have been selling. And we fully understand we need you to appreciate for this. The specific explanations you made, the simple site navigation, the friendships you will help to instill – it is many superb, and it’s letting our son and us consider that the subject is enjoyable, and that’s tremendously important. Many thanks for all!

 • den har allerede slÃ¥et Twilligth, og er i hvert fald oppe og mÃ¥le sig med Harry Potter.Jeg er bare bange for at filmen ikke bliver lige sÃ¥ god som bogen?

 • Does your blog have a contact page? I’m having problems locating it but, I’d like to send you an e-mail. I’ve got some recommendations for your blog you might be interested in hearing. Either way, great website and I look forward to seeing it develop over time.

 • erik diyor ki:Geçenlerde 5 kitabını baÅŸkalarıda okusun diye sattım gerçekten güzel bir kitap bulursanız okuyun.6. kitap elinde olan varsa satın alabilirim satmam diyorsan nüfüs kagıdımı verim okuduktan sonra geri verir alırım tarzı biÅŸilerde yapabiliriz bilmiyorum 6. kitap olsa okurum yani.Sizce: 0  0

 • Jenna,Glad the post made you smile. And I’m also happy that that song came on just at the right time when you needed it. It’s amazing how God arranges the details of our lives and knows when we need encouragement the most.

 • One important issue is that when you’re searching for a education loan you may find that you will want a cosigner. There are many situations where this is correct because you could find that you do not possess a past credit score so the loan company will require that you have someone cosign the borrowed funds for you. Great post.

 • I’m so sad and pissed at the same time I worked that day … Oh well, if there’s an episode 2 I best to be in it~ hey, norcali soshified sones who want to join, you gotta be apart of out normal soshified sones Facebook group, yo! 🙂

 • I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Carry on the excellent works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it will improve the value of my website

 • počkej, ty jsi nikdy nevidÄ›la malou čarodÄ›jnici?! ani jako večerníček?? ve kterém vesmíru jsi doteď žila? 😀 nechápu, jak jí nÄ›kdo mohl uniknout 😀

 • Wat een ontroerend verhaal. Dank je daarvoor.Mijn Lief en ik hebben toevallig eergisteren in Maastricht een kaarsje aangestoken in de Maria-kappel van de St Servaas Basiliek. Uit dankbaarheid voor al het goede dat ons deze zomerse dagen en de laatste tijd overkwam.

 • Agradezco a esta pagina por mantenernos a todos los argentinos informados de aquello que los monopolios no le dan el lugar correspondiente.Personalmente intentare ayudar en la junta de firmas, porque hace mas de treinta años hubo muchos que no se involucraron…Y Estados Unidos entrenaba a la SIDE en técnicas de obtención de información = torturas. Asesinatos. Si hay alguien que se opone al régimen de USA con pruebas, con su experiencia; yo estoy de su lado.

 • I hope you get their too Nate. It just takes a lot of work upfront really – it does get easier though once you start to get some wheels turning..-= Anil´s last blog .. =-.

 • Nest etter skillingsboller er vel dette et godt kjennetegn for Bergen.Fikk lyst til Ã¥ lage kaken, men i dag mÃ¥ jeg ut i regn og vind og sÃ¥ blir det klubb og kos sammen med gode venninner. …hÃ¥per pÃ¥ en god kake da… 🙂

 • I would like to thnkx for the efforts you have put in writing this site. I am hoping the same high-grade blog post from you in the future also. In fact your creative writing abilities has inspired me to get my own blog going now. Really blogging is spreading its wings and growing rapidly. Your write up is a good example.

 • al navigatorului web, memoria cache si cookies-urile.Ieri v-am prezentat acelasi program, a carui versiune 9.79 era oferita Gratuit. Intre timp, ultima versiune este 9.8 si este oferita de asemenea in mod

 • This is the right blog for everyone who would like to find out about this topic. You realize so much its almost tough to argue with you (not that I personally will need to…HaHa).You definitely put a brand new spin on a subject that’s been written about for decades. Excellent stuff, just wonderful!

 • Könnte es sein, dass beide Seiten recht haben, d.h. dass Obama sowohl die Demokratie in Israel würdigen als auch die Wählerstimmen der amerikanischen Juden fischen will?

 • Internet is written with the capital letter in a sentence, by the way. And hundredths are written not with a point but with a comma. This is according to the standard. And actually everything is very good..!

 • Whether Taitz is an Obama plant or not, I have no confidence in her competence. Why don't we take up a collection to pay for a lawyer who doesn't lose every case? The definition of insanity applies to continuing to have Taitz do the legal work on these cases.

 • Word! Jag skulle vilja hitta smÃ¥ klisterlappar som jag kan printa hela namnen pÃ¥ eftersom texten nu kan skavas bort om man är oförsiktig med plattorna. Men det är bra att det gÃ¥r att ta bort märkningarna och lacken med nagellacksremover om lack försvinner ur samlingen 🙂 Fast det händer ju inte sÃ¥ ofta …

 • Once again, your site would not let down my likely, aiding us work with a project wherever I needed trustworthy home elevators that subject. Nonetheless the really good news My spouse and i additional that to be able to preferred!

 • I think you need to write it because I so want to read it but mostly just because you WANT to wriet it and it’s YOUR blog! So go, (you know when you have time) and write it and screw the haters. We that read here LOVE you!xo

 • Wow, awesome blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is excellent, as well as the content!. Thanks For Your article about CAMPANHA DE PREVENÇÃO – INFECÇÃO AQUI NÃO! | Vittalisa .

 • Vai ce pofta mi-ai facut!!!!!!Trebuuie sa o incerc si eu, mai ales ca sunt inebunita dupa rosii :)Un week-end placut si multumesc pentru ca m-ai inspirat pentru pranzul de maine!Te pup!

 • Chuck Norris doesn’t use a fishing pole to catch fish. He uses his teeth.Chuck Norris roundhouse kicked me in the head because I knew too much, and now, I am almost braindead.Chuck Norris has acid for blood.Chuck Norris owns the Ninja Turtles. When Chuck Norris laughs valcanos erupt.

 • OK. Since we enjoyed the results so much, I will just play with my oven temp & times and thickness of the dough, etc., to get good results every time. Oh, the humanity: eating all the failures!Thanks for the ideas, Joe.

 • Senhor, Salvai-me da tentação!Passei a tarde à toa no trabalho e hoje vim bisbilhotar – coisa que só faço quando estou em casa.Eu nem gosto de ‘aves’, mas to aqui, babando, enlouquecida e pensando se tento convencer meu pai a fazer.beijocas

 • I’m just about 60 now and also 6′ and weight 195. The last timeI was at 155, was somewhere in jr high school, although I have been down as low as 165 when I was really into competative powerlifting…but to remain there at a 6′ height was near impossible…I now am thinking 175-180 is much more realistic…You should be an excellent distance runner at your new weight, Matt…

 • I’m impressed, I have to say. Really hardly ever do I encounter a blog that’s each educative and entertaining, and let me tell you, you could have hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the difficulty is something that not sufficient persons are talking intelligently about. I am very comfortable that I stumbled throughout this in my seek for something relating to this.

 • You’d have to convert them to _Islam_ to get us anywhere. No, I think you’re saying Coulter should have reserved her bile for those manipulative Jews…Regardless of Wolfowitz and his Likud-loving buddies (and recalling that most American Jews are lefties who opposed the war), I have to put the blame on the Tushmeister. Y’know, the manipulation argument goes only so far; everybody’s bugging out by now and he’s still going strong. This is his hole, and he has dug the rest of us into it.

 • All you guys are finding it easy to criticize youtube/google for making these decisions but the fact is that YouTube at the moment is unprofitable, Google is losing money every day youtube is up. Hopefully these changes will extend the life of YouTube. These changes are better than having NO YouTube at all.

 • Moje najsłodsze święta…. były wtedy, gdy rodzice pracowali w firmie która dawała paczki dla dzieci z bratem mieliśmy po 2 wielkie reklamówki słodyczy hehe to były najsłodsze święta 😀

 • Евгений! Спасибо за комментарий! давайте я здесь цену писать не буду,т.к. цена у детей разная и зависит от многих факторов. Есть йорки для выставок, есть для дома, в качестве домашних любимцев. Если Вам интересно, то можете мне позвонить или написать личное сообщение.

 • DThis won't do. No use. à°ªైà°—ా à°‡ంà°•ో నష్à°Ÿà°®ేà°®ిà°Ÿంà°Ÿే… మనం ఆవేà°¶ంà°—ా ఉపన్à°¯ాà°¸ాà°²ిà°š్à°šుà°•ుà°¨ే à°µీà°²ు à°•ూà°¡ా తగ్à°—ి à°ªోà°¤ుంà°¦ి. à°ª్à°š్. 🙁 మన à°¸్à°ªీà°šి హక్à°•ులని à°•ాలరాà°¸ిà°¨ à°®ానవహక్à°•ుà°² à°µాà°³్à°³ à°®ీà°¦ à°¨ా à°¨ిరశన à°µ్యక్à°¤ం à°šేà°¸్à°¤ుà°¨్à°¨ా.

 • Hey! I just want to give a huge thumbs up for the great information you have got here on this post. I will probably be coming back to your blog for more soon.

 • Foodfreak, ich wäre eine Kugel, wenn ich beim Lesen all der guten Rezepte in den Blogs zunehmen würde ,-).Aurélie, kein Krümelchen! Da hilft nur selber backen, aber was sag ich das Dir als fantastische Bäckerin ,-)

 • sergio · lunedì, 8 ottobre 2012, 11:40 amma che cavolo dici?lerner prende queste posizioni solo perche i riva sono amici di belrusconi, lo so vede chiaramante dall’articoloaltrimenti si occuperebbe anche di altre realtà tipo gelagli abitanti di gela possono morire tranquillamente perchè i propiretari non sono amici di berlusconi

 • Thank you so much, Daniel. A truly excellent article, as always. I don't know how you so consistently turn out such quality writing but I am grateful daily that you do!Every blesssing be with you.Paul, England.

 • Wonderful Video! I will really consider keeping my house if I get divorced. Having the home inspected and factoring in the value of the appliances is an excellent idea. Acting like your buying the house from a stranger is a great idea! This video is very useful! I will show all my friends!

 • Veldig gjenkjennelig! Det er vanskelig Ã¥ forstÃ¥ hva som vokser og hva som blir bygd (det er hovedkategoriene her i huset). Diger katedral, bestÃ¥r av stein. Har den alltid vært der, som fjellet? Eller har noen laget den? Og hvem? Og nÃ¥r da? Utrolig fascinerende Ã¥ fÃ¥ sÃ¥nne glimt av hva som rører seg i toppetasjen.

 • “putting in the time” great statement -would like to hear a few more specific examples.. thnx for explaining– a couple of things though-sage advice excellent video

 • Oi, Norma!Eu entendo perfeitamente o que você quer dizer e seu desabafo é válido, também sofro com essas inconsequências aqui perto, só em minha volta tem 3 grandes obras sendo feitas e muitos caminhões, barulho e operários.Mas, tuas palavras terão efeito bem maiores se enviar para a coluna de O Globo-Niterói do Gilson Monteiro ou no Orkut, criando um tópico e colocando este texto na íntegra, garanto que tem mais visibilidade.Vai lá e bota a boca no trombone, te dou o maior apoio.bjs cariocas

 • Ich bin genau deiner Meinung.Es muss keinen Sinn haben sich die zwanzigste Teetasse zu kaufen, allein das sie niedlich oder einfach nur zurücksüß ist reicht als Begründung aus 😛

 • Thank you for posting this, Fr Z! I am in the Pre-Theologate program at Franciscan University of Steubenville. I shared this with the program directors, and they are sharing it with the rest of the program — it is such an affirmation that we are on the right tract (us personally and the program) as well as a personal engagement from the Holy Father!Thanks be to God for Papa Bene!

 • Ah yes, the never ending question of where to live. Thank goodness for technology… now with a click of a mouse one can look up a neighbourhood, and find out everything about it.

 • I did flash “CWM5-Safe-TW.TAR” using ODIN (). After rebooting the phone, it wouldn’t go into CWM. I still see the yellow triangle and exclamation mark but It wouldn’t go into CWM. Do you know what’s causing this? I’m still on FI03. THanks!

 • Korrekt, men det var et fint billede, og nu har du spoleret det ved at gøre hende til en omvandrende, royal zombie. Muligvis med gangstativ… mÃ¥ske heller ikke sÃ¥ dÃ¥rligt et billede nu jeg tænker efter. Godt gÃ¥et, Ole.

 • bluesharklima / Temos os videos e a s rochas lol é para rir, se foram ou não a lua não sei, mas que os videos deixam muitas duvidas deixam, a muitas coisas estranhas nos videos e o silencio do primeiro homem que pisou a lua é muito suspeito.Gostei deste comentário ou não: 3

 • Good site! I really love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I might be notified whenever a new post has been made. I have subscribed to your RSS feed which must do the trick! Have a great day! “Reputation is what other people know about you. Honor is what you know about yourself.” by Lois McMaster Bujold.

 • La Universidad Autónoma de Campeche entrega los siguientes premios:Medalla «Dr. Alberto Trueba Urbina», reconocimiento a la mejor tesis de licenciatura, maestría y/ doctorado por trabajos de investigación en áreas de Humanidades, Derecho y Ciencias Sociales, se otorga una vez al año desde el año de 1998.Medalla de plata «Enrique Hernández Carvajal» al mejor promedio de cada año de toda la Institución, desde 1990.Además cada año, al mejor promedio de cada Facultad se le otorga un reconocimiento en ceremonia del día del estudiante.

 • We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site offered us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our entire community will be grateful to you.

 • You’ll have to convert the videos to the right format if they aren’t already, which is MOV or MP4. MP4 preferably as it’s a smaller file size. Then move the video somewhere on your hard drive that it can stay, because if you move or delete the video, it won’t be in your library anymore. When you’ve found a place for it, drag the video into iTunes. Don’t know if you have to drag it directly onto the Movies section or not.Afterwards, sync your iPod and you’re done.

 • These are so cute Julia – what a fun idea! You make pretty good free-hand chocolate bugs I don’t think mine would come out quite so adorable or shall I say creepy

 • I found your weblog web site on google and verify a number of of your early posts. Proceed to maintain up the excellent operate. I simply further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Searching for ahead to reading more from you later on!…

 • PeterLeonard Ludwinski Godsownfool / Blake Griffin YOUR VILE UNGODLY COMMENTS ARE FULL OF IMPUDENCE(among other things),STARTING WITH THE QUEER DISILLUSIONMENT THAT homosexuals ARE "GAY'(You're so affected BY THE WORLD OF Political Correctness).Unfortunately,far from being truly gay, homos are AMONG THE MOST Broken,Unhappy,Miserable folks there are! AS IS ANYONE WHO PUPOSELY,CONSISTENTLY REFUSE TO obey the word of The One True God(Jesus)!

 • Yeah, we’re Argentina. And you are Daffy Duck. Pull another story from your ass. I bet Ayn Rand is popular in your garage. And if Romney got elected, gold would be raining from the skies. When will you learn that it really doean’t matter who gets elected? Sorry you can’t get out from under the spell of Faux News. And don;t give me the ‘I’m not really a Republican’ schtick. You stole that from me when I told you I had voted for John Anderson in 1980.

 • · Hey, I really enjoy your posts. I am now following! Also I would like to extend to you a Holiday coupon at shopAkira.com for 15% off your entire order with code AG15 Works thru Dec.31 Enjoy.la-perdita.blogspot.com

 • Really great interview. I miss games I never got a chance to pick up an official kit. By the time i had some money to blow on something like that, they didn’t have anymore. I WILL buy one NEXT YEAR!

 • Peter Hoeg is my favourite author of all time! This book is great but he has others I loved more – my favourite is Borderliners, with the History of Danish Dreams a very close second.

 • Could there be a pattern where the most ethnocentric Jewish rich guys get hit hardest by the crash?Madoff may have lost other people’s money, but I betcha he’s lost little to none of his own. It’s always easier to gamble with other people’s money. :-/

 • Apparently, although I cannot confirm this just yet, Juel’s essay «The strange silence of the Bible» in Interpretation (51/1|5-19) claims that the confession of the centurion in 15.39 should be understood as sarcasm.

 • Thank you for featuring my jalapeno popper dip – it was amazing! Tasted just like a popper. :)And thank you for hosting week after week! Can't wait to see all the recipes everyone links up.

 • their marketing strategy continuously, creating changes as trends transform in the internet. Why social media for business Business owners that keep on with antique methods of online marketing suffer a loss of market

 • The total taxes and fees were only $75 per person? That’s lower than it should be. The award processing fee is $50 per person, and I would expect taxes of around $100 per person for $150 total. Those should be the only charges. No other fees should be charged.

 • DenverYou appear to understand how simple it is to build/prepare a world-classs squad.I can’t understand why our other users can’t put out players that the club should consider purchasing?Reply

 • It has been one heck of a weather year. Flooding is so devastating. Wonderful photos as usual. I really like the horizontal lines and the color in the second and third ones.

 • "homem, mas que um dia foi apanhado a insultar na blogosfera disfarçado com um nome de mulher?"… tenho aqui o nome debaixo da língua, mas não estou a conseguir ver exactamente quem é… — JRF

 • Demiurgo, con gusto le comunicaremos a Sergio tus buenos deseos; y estamos seguros de que él leera y comentará tus posteos en cuanto regrese al Incomprensible Universo de la World Wide Web.Saludos y gracias por tu comentario.

 • Thank you so much for your hard work on this post! I have a long interest in panoramas of all kinds, and a current project which includes discussion of the cyclorama, so these images and links are very useful to me!!!Yay Peacay!!!

 • ah merci capri les légendes des photos sont énauuuurmes !et j’ai adoré les montres de ce pauvre ritchie… en tous cas merci pour toutes ces mise en images

 • Grim #13 – PNC policy is no short sale without signing a deficiency agreement. As far as I know this has always been their policy. At least they are consistent.PNC has made some of the worst negotiating decisions on REO properties of any of my clients. Guilty of consistently reducing prices behind the market and chasing it down.

 • We love Keystone! We’ve gone in the summer several times, but not for skiing. The kids place in the Keystone village during the summer is top notch (and they remembered my kids from year to year b/c many of the counselors return). I’ll have to put this on our list. I know my kids would love it!Melanie Nelson recently posted..

 • , "those boys are 'clean'…".And pleeeze. Kyle would be an instant national hit if he were to date Bristol. His career would take off and everybody would love him, except for a few jealous black racists who wish they were in his shoes.Btw, judging from your comments, they are starting to sound like you are high. It must be some good shit.

 • Sanne, ich meinte wie in Showtime. Das Theater und das Stadion sind doch “Veranstaltungsorte für gigantische Shows”. Die Sims können dort die Musik- oder Sportlerkarriere starten und auch als Künstler (Akkrobat oder Sänger) auftreten. Die beiden Rabbits brauchen dann aber große Grundstücke (60×60) evtl. auch größer. Hast Du das so geplant? Oder sind es nur “normale” Rabbits.

 • sais que ton message était pour Valérie mais, j’ose lolllJe suis désolé pour toi ! Par contre, je crois que voilà pkoi, il est bien « d’attaquer » plus tôt pour ne pas tomber ds cettte fameuse case ! Gars COMME FILLE !T’en fais pas ! Un écureuil de plus loll

 • Really best folks messages are meant to charm allow honor toward groom and bride. Newbie speakers in front of excessive locations really should generally our own gold colored dominate in presenting and public speaking, which is to be private interests home. very best man speach

 • ( 2012.03.8 12:16 ) : Hi my loved one! I want to say that this article is amazing, great written and come with approximately all important infos. I would like to peer extra posts like this .

 • Hi Kim,That’s not a dumb question at all. You can do both. If you want a more intense line, wet the brush; if you want something softer, like in this look, leave it dry. Happy Friday, btw! What are your plans for the weekend?

 • I googled the porcupine to see if I could find any redeeming qualities. Nope, except possibly to a porcupine of the opposite gender and even then, it’s touchy.My first visit. I’d enjoy having you visit me. I ran into you at witches cottage. You were commenting about sore muscles.

 • hmmm goa is partial to non vegetarians. pun pavasaLyatala tithala nisarg doLysamorun halat nahee, we visited just a week back aNee punha lagech javasa vaTatay..

 • no and went to that chica Mackenzie! He ain’t into the girl! Okay mah steps:- Work It- Sell It- Be Original- Flirt- Strut yo stuffUse what yo mama gave ya before it sags at the age of 50! ♥ GO GIRLFRIEND!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Brandon if ya see this, listen to me carefully mah boy. Take care of mah girl Nikki! If you don’t…millions of chicas will come after you! >:3 Bring her back at 10pm and NO TOUCHING, OR KISSING, OR HAND-HOLDING! >:3

 • El Congreso de la Unión, que se supone soberano (ejerce o posee autoridad suprema e independiente) va a custodiar la consumación de una elección que se supone la mayoría voto x ese putirrin es decir se custodia de sus propios votantes, les cierra las puertas al festejo nacional a su propia gente. De verdad es triste. Maldita rata ojala pudieras llevarte los pinos a otro lado y así no tener que saber de ti en esta linda y contaminada pero muy nuestra ciudad.

 • Thanks for your exciting article. One other problem is that mesothelioma is generally a result of the inhalation of fibers from asbestos fiber, which is a very toxic material. Its commonly seen among personnel in the construction industry who definitely have long exposure to asbestos. It can also be caused by living in asbestos insulated buildings for long periods of time, Your age plays a crucial role, and some folks are more vulnerable to the risk when compared with others.

 • admin nak mntak tlg ckit, mcmna nak download movie maker utk window 7? saya dh cuba install guna "Windows Live Essentials: Movie Maker" tp lappy saya tak boleh terima, so … saya remove, risau sbb saya tgk mcm something wrong saja, kat dlm Windows 7 cuma ada "Windows DVD Maker", nak mintak tlg admin carikan sbb ada kerja yg perlu diselesaikan … TQ.

 • But how many great former players have been truly successful as coaches?I feel like the best guys are always the ones that got close but never made it, like Parcells, Lombardi, Madden, etc. Walsh never played, Belichick never played, Gibbs never played…I respect Singletary like crazy for what he did on the field, but I’m not sure if being a head coach is his thing.

 • Beeindruckend, die lange Liste der Selbstbeschneider und die kurze der unsys­te­mi­schen Alternative gegen die Schwarmdummheit. Was ver­bo­ten ist, mach uns scharf (und krea­tiv), Blogger an die Info-Front. Ich wün­sche viel Erfolg.

 • I’ve always wanted to try these cookies … now thanks to you’re review I will … They look great! And no, you’re not the only one freaking out – I’m right there too!.-= Trisha´s last blog .. =-.

 • wow.you sound very well rounded.my Oldest would have done so well if I had homeschooled him. I didn’t…and there are six and ten years between he and his brothers.bravo to you – these sound like good reasons.

 • i got the same offer, i downloaded, installed and activated the plugin about an hour ago. After reading this i’ve now deactivated it and will do a virus check on my computer. hopefully no harm was done. Damn all scammers to hell.

 • Jag tycker inte om skÃ¥pet i nuvarande utförande. Hade det varit i en annan färg, typ svart eller grÃ¥tt hade det kanske varit finare. Men annars är det inte en keeper i mitt tycke och smak. Lycka till, du kommer med alla säkerhet fÃ¥ en massa olika rÃ¥d och Ã¥sikter ;-)Ha en fin dag!Kram Jessica

 • if an illegal alien isn't subject to the jurisdiction of the United States, how can they be illegal? (Wong defeats your argument, but pointing out that by being here, they ARE subject to the jurisdiction. Otherwise, they couldn't be held liable for breaking any laws.)Nice try, though!

 • I’ve seen Tilapia farms in MN and SD. I delivered replacement food to them due to tainted ingredients during the Chinese food poisoning. A self replenishing, natural food supply for them would be a necessity.

 • Bom, visto que o sr. estava equivocado (por ignorância) quanto aos motivos da demolição da cidade, e que não consegue ler o texto em inglês que referi, pouco mais posso fazer. Eu apresentei factos, você teimosia.. e analfabetismo:)

 • Basiu, mistrzyni obtaczania, oblepiania i indyczych skarpetek! Kulek nie zrobiÄ™, ale chyba codziennie bÄ™dÄ™ tu do Ciebie wpadać i zachwycać siÄ™ tymi piÄ™knymi zdjÄ™ciami a zwÅ‚aszcza tym drugim :)))Pozdrawiam gorÄ…co :)))

 • Amei as dicas, preciso desses produtos agora rs, essa cera acha aonde? em farmacia mesmo?junho 14th, 2010 Responde para:, Sim, aqui na minha cidade eu achei na farmácia.Bjos!

 • Yo era celosa en mi antigua relacion y sufri mucho por esa razon, despues de un tiempo me di cuenta k realmente no me era fiel y hasta creo k no me keria, ahora en mi vida actual tengo un pareja por la cual no siento celos, me intriga un poco el pensar ” en realidad lo quiero” pero ahora los papeles se invirtieron y el me cela obcesivamente y la verdad no se k hacer me cuestiona en la ropa en como me comporto, me hace sentir mal por k si lo quiero.

 • Jeg har nÃ¥ kjøpt inn garn til soljakka! Men jeg kommer nok til Ã¥ henge litt etter dere andre – kveldene er fulle av ditt og datt og smÃ¥barn, men jeg skal poste fremgangen underveis 🙂

 • : oui c’est vraiment vraiment craignos. On nous avait bien recommandé de ne pas sortir de voiture. Effectivement c’est intéressant de savoir que les US, c’est aussi (et surtout en fait) ça…@ Cynthia : tu vis au Canada ? On a été faire un petit détour par Toronto, j’en ferai aussi un article@ Juliette : hé hé ! Je viens de poster le nouvel article. Et merci pour l’überkiffage ! ^^

 • I’m not sure why but this website is loading very slow for me. Is anyone else having this problem or is it a problem on my end? I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 • Off-topic, but has anyone seen Millsap play in the last 18 games? Is he really as good as his stats indicate? My impression (from last year) was Boozer could create his own shot and have the offense run through him, whereas Millsap feeds off bunnies created by the attention others draw. Or can he really replace Booz? How did a guy like this fall so far in the draft? Wow.

 • Cycling chic means the city if at last fit for cycling.The more chic people cycle, the more common it is, in their culture, to cycle.The more common it is, the more people cycle, the less lycra we see, the more people believe it is safe.Lovely chic loop.

 • Just to make you all jealous, Yesterday I was at my home park Valleyfair! and (after we broke the record of most adults reading to children at one time in one place) I went straight to Renegade. I was the first guest of the day, and I had the whole train to myself! That's what you get for Vigilance!

 • Hello there, just became alert to your blog through Google, and found that it’s really informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll be grateful if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers!xrumer

 • I think you got something wrong. Both “Way Out” sleeves featured here have the same catalogue number (5099908250025) and since the tracklist is marked as track 1 and track 2, that’s clearly a CD. In addition, I didn’t read anywhere that “Way Out” will be released on vinyl too…Now I hope “Speak to Me” will be released on CD too, I don’t collect vinyls myself. They replaced the live version of “Stars” with those awful/noisy mixes of “Radio”, who’s in charge of this? :s

 • There are plenty of home wax kits that you can buy several conditions sodium just provide for you are quick sessions. Apply this in your face and let and service models and up that when anywhere from 20 to 50 treatments. The No No 8800 series what at the they pull the a saving and all the unwanted hair with this method. * Sugaringthe method times, especially with back have the hair follicle as heat. Other lasting or every 5 hair. several of hair takes away from the beauty of lingerie, the method, and is therapy there is NO pain and NO discomfort.

 • Fantastic i wanted to do this with the JW Player but couldn’t get the xml Play-list to workis there a way of inserting this into my Dream weaver HTML page in my Spry tabbed panel like putting it in a div tag? Great way for my customers to see my artists at work

 • We just had Patti Carey at your guild last night and she done a wonderful presentation of Northcott`s panel fabric and what can be done with them. Her quilts are fantastic and only compliment their fabric lines. It was a great night with wonderful incentive

 • BaÅ¡ sam neki dan na twiteru pitala ima li ovakvog pregleda? Koristila bi i neka analiza samog odnosa prema online zajednici i detalji u vezi sa da kažem, kreatorima online promo strategije.U svakom slučaju, fino da si sve sublimirao.

 • Hi – I would like to say thanks for an interesting site about a subject I have had an interest in for a while now. I have been lurking and reading the comments avidly so just wanted to express my gratitude for providing me with some very good reading material. I look forward to more, and taking a more proactive part in the discussions here, whilst learning too!!

 • If we are honest, most of us has been conned at least once in our lives, and we ask ourselves how could I have been so dumb to fall for that. Well, I admit I voted for Obama in 2008, primarily because I was thoroughly disgusted with president Bush’s behavior and action as Commander-in-Chief. I wanted a change, and many like-minded independents voted for Obama. Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me. All I can do now is vote for Mitt Romney, and pray that all who haven’t voted early do the same. A retired military man conned by Obama.

 • Yes, but if you blame Bush and Reagan in that, you also have to blame Carter, Clinton, and Obama. All five drastically increased the national debt for various things, We had been only increasing our debt around 100 million every 4 years, but since 1975, our debt has increased roughly 1 trillion every 4 years. Recently, thats been increasing at roughly 2 billion a year. It’s not a party problem. It’s a BIG GOVERNMENT problem.

 • Glad that you have so many happy everyday memories to help you through the hard times that are surely out there, though you disguise them so well.

 • excellent stuff. good to see young people doing something else in their spare time then playing internet games & FB all? day. A healthy body + intensive workout and you dont need to go to any gym is an awesome hobby. I hope I see more magic after this summer.

 • you would like is keep your truck’s purpose to some optimum through high quality and lifelong commercial truck parts, and you’re able to achieve that through using the actual ideas

 • Pro 8. augusts, 2011 Mjā – viens no pÄ“dÄ“jiem Ä«stās 1.formulas asiem…Nekad nebiju tā priecājies kā 92., kad Naidžels kļuva par čempi. Un tas bija pirms 19 gadiem… Neticami…

 • moataz قال:انا اشتريت الجهاز من جرير في السعوديه وانا حاليا مقيم في مصر هل من المفترض يصلني التحديث الهوائي تزامنا مع نسخه السعوديه ولا مصر مع العلم اني حتي هذا الوقت بيعطيني رساله لا يوجد تحديث متاح مع علمي بنزول نسخه موجهه لمصر . برجاء الافاده وجزاكم الله كل خير

 • gulÅŸen diyor ki:arkadaÅŸlar güzel bi hikaye örneÄŸin, benim sınıfıma göre ağır, herkes eleÅŸtirel yaklaÅŸacağına kendi yaÅŸ grubuna göre deÄŸiÅŸtirsin, resim isteyen resimlendirsin, argolar varsa kullanmasın, önemli olan ana fikir bence. açık sözlülüğün iyi olduÄŸuna ve dedikodunun kötülüğüne de deÄŸinilmiÅŸ, eÄŸitici aynı zamanda. emek verene çok teÅŸekkürler…

 • Aku penasaran.. jadi tadi kutelp lagi call centernya, arangnya gak jadi patah Ternyata memang bener kartu yang lama dah diblock untuk diganti yang baru dan tidak ada pemakaian selama ini… Thanks yach

 • A mi mujer le encanta a Estebanez para mi tiene facha, y su umildad lo hace mas capo, por eso te voto de paso hago feliz a mi mujer!!! que los mira siempre.

 • PilierC’est dingue, nous disons exactement la même chose. Oui, nous apprécions toutes remise au pas tant que la danse nous libère de la marche.Laloux

 • Hey, either this guy has a birth certificate or he doesn’t. If he can’t or won’t produce it, out he goes as a felon, now! why all this lawsuit, mumbo jumbo garbage? Attorneys making bucks???

 • Lara Stallin…Nearly all of what you state happens to be supprisingly precise and it makes me ponder the reason why I hadn’t looked at this with this light before. Your piece really did turn the light on for me personally as far as this particular topic goes. Nonet…

 • I like what you guys are up also. Such smart work and reporting! Keep up the superb works guys I have incorporated you guys to my blogroll. I think it’ll improve the value of my web site .

 • Alle medie il mio professore di educazione tecnica ci chiese di definire il "tempo", senza leggerne il significato sul vocabolario. Ancora non sono riuscita a trovare la giusta definizione. E questo tuo post ha riacceso la voglia di continuare a cercarla.Comunque passare dal tuo blog non è mai tempo perso, ogni volta chiudo la pagina soddisfatta, perché ho letto qualcosa di nuovo, di interessante, un diverso punto di vista su qualcosa o uno spunto da cui prendere esempio per crescere un altro pochino.Grazie 🙂

 • Neil, I would have thought the French would have sent you to a *penile* colony for a condom buying offense.I’ll come visit and smuggle you some cigarettes.

 • That you are madly, profoundly and also absolutely throughout love along with you decide to be able to recommend. On the other hand, are you splitting in wintry sweats, tossing along with rotating in the evening, asking yourself tips on how to purchase the excellent solitaire gemstone? Rest. This informative article will guide you and buying which particular solitaire gemstone will probably be while simple as eating no problem.

 • La Tedescha Vecchia cracks me up every time. I wonder if La Tedescha fully realizes how many more closeted gay priests she will be drawing in to the fold. And only the unmarried bishops will be eligible for the episcopacy. It is to laugh.The RCC policy now is to screen out gay candidates for the priesthood. Will there be vetting for gayness of the masses of Anglicans who will be breaking down Rome's door to get in?

 • olá, adorei suas dicas sobre a aveia,mas ainda não a utilizei (vou comprar o mais rápido possível),sempre tive dificuldades de me dedicar as dietas ,mas essa é maravilhosa ,de 95.500g e 1,72 de alt. perdi 3,5quilos em 7dias.Acho que vou tentar ficar mais 7 dias na fase 1 da Dukan.Seu blog é muuuito bom.Beijos.IZABEL-BRASÍLIA.

 • There should be as complete a file as possible on every IWT project in Ontario to show local councils what the people know about these companies and the those who run them.

 • I LOVE this idea!!!! I wish I had something like this! If I’m ever blessed enough to have children of my own, I’m definitely going to do this! What a great thing for Livi to treasure forever!!

 • 6/2/10THE PICTURES,CHARTS AND INFORMATION ARE ALL GREAT.A NEW VENTURE FOR MEM SO EVERYTHING IS VERY HELPFUL.I WILL BE USING THE PROCESS.MITCH MCKENZIE

 • 31/05/2010 – 1:08pmEl señor Inda ya se está preparando para animar a su selección en el mundial. Míralo ahí, con la mano en el escudo, que parece que se va a arrancar a cantar el himno:

 • Ahh men for silvan hvor sejt 🙂 jeg er en af dem der virkelig godt gad at kunne hækle, sÃ¥ tusind tak for fiffet, den skal da helt klart anskaffes 🙂

 • Actually, those aren’t bullet bracelets. They are high frequency electrostatic bolts “capable of stunning even a superhuman opponent at a range of at least 20 feet”*adjusts glasses*

 • yağıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrsaat 00:17 fındıkzadede kar yagıyor ve tuttuyor allahım yatmadan önce bır bakayım dedım ÅŸansa bak uykum kaçtı uyuyamam bune guzellık allahım hamd olsun sana

 • How to get weed out of your system – How to get weed out of your system- by OddBob. Need to get weed … Posted by Timon on Monday, 8 August 2011 / Labels: drug test friends, get weed out fast / …

 • Tapez votre commentaire Vous pouvez utiliser ces tags HTML: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong> Prévenez-moi par mail en cas de nouveau commentaire

 • Hallo meine Liebe!Gern geschehen – fast als hätte ich gewusst, dass du Abwechslung brauchst. Gar nicht so einfach, alle Fragen zu beantworten…Ich hoffe, das Stöckchen zieht weite Kreise, denn Saskia von Bookaholic hat sich Mühe mit den Fragen gegeben. Liebe Grüße schickt dirSabine

 • Da, toata lumea ii cunoaste, au multe avantaje ; sunt frati, canta demult impreuna, si-au facut promovare destul de buna, au sponsori in State…conteaza, nu? Din multele concerte Decean la care am participat si eu, am ramas mereu cu aceeasi senzatie: profesional sunt foarte buni, dar ca si spirit al inchinarii, ca si pasiune, ca si “ungere divina” sau cum vrei s-o numesti, …mai au muuuuuuuuuuuuuuuuuult de acumulat.

 • Both political parties have committed many sorry acts and they are not done yet,it seems. I do wonder if Pat Rogers had early negative incidents,like fistfihgts,getting beaten up,maybe,and he’s hated Native Americans ever since? Could he be a closet Fascist also? In the Democratic party there really is communist agitaors out here,anyway. And there are Fascists in the Republican party,and some GOP activists are trying to root tham out.

 • JULY,PUDE COMPARTILHAR DESSES MOMENTOS DE SAÍDAS PARA PRAIA,CIMENA(AS TARTARUGAS NINJAS LEMBRA? RSRS),PARQUE,CIRCO …..SEI QUE NESSE MOMENTO NÃO TENHO PALAVRAS…O IMPORTANTE É QUE VC SABE O QUANTO ELE TE AMOU… PODE TER CERTEZA QUE TODOS NÓS SENTIMOS A FALTA DELE.FICA COM DEUS.

 • What a shame these are not as wonderful tasting as they look. They are so pretty. I love how it these cookies are espcially dear to you due to memories. I hope one day I can be lucky enough to visit Hawaii at Christmastime!

 • Smart look. The black top leads us to believe you're a larger person and then the torso exposed below it refutes that expectation, increasing our admiration for both the outfit and your fitness. Nice.

 • Con sólo leer el título ya te ries! eeeii, de este articulo se puede sacar guión y pelicula..a quien se pondría de atracador? w.toledo? kiko rivera?paco leon..

 • During one of the previous rounds of blogrolling problems I left them and although it does create a little extra work I found that just saying no good policy, they are far to unreliable.

 • That is a very clever idea! I wonder if I could push switches deep enough into my thin soil to make the willow border stand upright. Hmmm… ;-)Dawn

 • et je continuerai à manger de la viande. mais j’approuve l’action de ceux qui ont produit cette vidéo. on peu manger de la viande sans terroriser les animaux. Si on fait en sorte que les lois soient appliquées. or pour les vaches tous le monde s’en fou

 • It seems like a very common thing these days to simply redefine terms in a way that allows a person to force the “truth” to mean whatever an individual wants it to be.I completely agree with how you’ve distinguished between the traditional understanding of “tolerance” and the “new” definition that is pervasive in our culture today.Now, if only they could be more tolerant of our intolerance.

 • this is one big conspiracy theory against a man who cant speak up and give his side, its all bullshit by people who hate us gays and jews, geta life pick on some one who will sue for defamation.

 • Hey, this is the last post I’ll make on your crummy, right wing c onformist excuse for a blog. You people don’t really think at all, you have to put everyone into some ideological filter and if they don’t match your ignorant conformist group think, you have to reject them. ALien and Dymphyna, you love your SUV’s because you are so small, you need a big car to make you feel strong. How pathetic. Good, waste your money on gas and go broke.

 • Hey MXRacer652!!!That’s a good example.Hey erlyBrd!!!I could see a French person saying something like that…. ;^)My Swiss German is coming along slowly, unfortunately. I’m interested in understanding it, but I already have so much new stuff to learn for my job that it’s hard to make it a priority to study this as well…

 • Do you equate success with a persons financial assets? What is your idea of a successful person ?I’m interested in knowing how do you think of success, and what makes a person successful. Does a being a billionaire regardless as to how you came about your money mean you are successful? Did you think Mother Theresa was successful? Do you wish you were Donald Trump? Can a Mother with 6 children who have all been a contribution to society be considered a successful person?I would love to hear your ideas on what you think makes a successful person.

 • I AM HIGHLY DISSAPPOINTED WITH /THE IGP WITH ALL THE SECURITY MEN AT HIS DISPOSAL, SNACHING OF BALLOT BOXES CAN STILL HAPPEN. I THINK THIS A CALCULATED ATTEMPT TO INSALL WHOM THEY WANT

 • Me? I shelved the novel and am working on smaller projects. It’s not the best solution, by far, but it’s the best one for me right today. I know I’ll come back to it one day. Or something else. Or cookies…

 • What? The traditional “Fourth Estate” that implements the USA’s constitutional guarantee of freedom of speech, is somehow not living up to its reputation? Perish the thought! And why oh why is Phil talking about a couple of California free rags? I mean, Gee whiz, everybody knows Israel is our partner and the Arabs our sandn******!

 • Why still think in terms of modifying esixting cars? I’m all in favor of avoiding accidents, but I also want the next leap in personal transportation to be faster. And addresses that can be dictated/programmed. Cars that can park themselves. Do they need back seats? Windows? Tires? Really rethinking transportation might eliminate the need for highways, parking lots, garages, the DMV and some responsible adult to take the kids to school or great grandma to her doctor appointment. Don’t make newer cars moderately better than esixting ones. Really remake transportation.

 • sexy lady in red hehehhe, i’m sure you look even sexier if it was above the knee just like the model in the picture hehehhehe. you look really nice with that lenght though

 • I’ve never played a healer (I don’t think that I have the talent), but I have a friend who heals for me when I play my tanks, and I can say for certain that there’s nothing quite as cathartic as coordinating with each other who stops getting heals when they start pulling for me, acting like a jerk, etc.And on on my Pally, when someone starts acting up, I can stop buffing them. I did that once, and it felt good. Will recently posted..

 • Tak, przetwarza tylko jeden URL. Dlatego wersja podstawowa znajdzie zastosowanie gÅ‚ownie do testowania wyrażeÅ„, no chyba że ktoÅ› lubi rÄ™cznie scrapować dane, ale jest to mozolna praca przy kilku tysiÄ…cach adresów.

 • Great article. I assume that’s always the first question on peoples minds.Sleeping on a rock bed in a cave and taking a walk to the river alone does still sound like fun though

 • I’m looking for a baby shower invitation that not only is printed on recycled paper but will reflect the new parents desire to be eco-friendly somewhere in the invitation wording. Any help would be appreciated!!

 • Hi Keith, First off, great title. Thanks for the chuckle at my desk. I’m glad to see the content lived up to the promise of your clever headline. I especially liked your point about how, when goals and priorities are aligned, you’ll achieve peace of mind to propel you on to bigger and better goals. And all of this with less of an effort, because it won’t feel like “work,” it will come naturally. Goals and priorities – seems like the perfect match to live a meaningful life. Thanks again for the inspiration!

 • はじめまして。ミニとまとと申します。我が家は転勤族プラス、旦那が出張が多い職業柄、この手の質問は得意分野かと思って遅ればせながらコメントを残させていただきます。まず、みなさんが心配されてるような、5ヶ月間もの長期間をご主人と離れてくらす・・ということは別にそれぞれのご家庭しだいから心配ないかな〜と思います。うちは旦那が仕事で5ヶ月間不在にすることもありますし、そういう関係で出産時に奥さんが里帰りすることは普通です。逆に里帰りしない人を見ると「大丈夫?」と心配されます。年末年始や三連休などがあれば交通費はかかるけど会いにきてもらうことだって出来るし、ご主人だって転勤したての職場で仕事に馴染むのにも大変だろうし、大変な分野は違うけど、お互いがんばろ〜と励まし合って過ごせばよいのではないでしょうか?転勤する事自体いいかどうかは、旦那様の中で、自己のステップアップのために・・などの考えがあるんではないでしょうか?男と女では仕事に対する考え方ってやはり微妙に違うところがあると思うので、一度話し合われたらいいかなっと思いました。話しは逸れましたが、ご質問の住民票の移動については、やっぱりお金のことが一番重要かと思いました。妊婦検診しかり、小児医療助成制度など地域によって助成金額が違うので、調べて助成金が多い方に住民票を置いておく方が得です。住民票を写してしまうと、妊婦検診も小児医療も他市町村でかかると、まずは実費で医療機関に支払いをして、後から役所に申請して償還払いをしてもらわなければなりません。これも意外と負担になります。私の知り合いで、二人目出産時に里帰りをして、冬だったから暖かくなるまで実家にいるつもりだからと、わざわざ実家に住民票を移した方がいます。住んでる市は小児医療は無料ではなかったし、実家の方は無料だった。それに保健師さんが訪問してくれる一ヶ月健診などは、里帰りの人は対象外だったりと、なにかと住民票がないというのは不便だからという理由でした。ただご主人の勤務先次第では、同時に住民票を移さないと扶養手当をだせない・・などという場合もあると思うので、その点もお調べになったほうがいい思います。私的に、どちらが楽と思うかといえば、やはりご実家のほうに住民票があるほうが行政的には楽だと思います。そうそう、産後三ヶ月健診は恐らくどこの市町村でも一斉に子どもを集めて行うと思うので、里帰りしてる方はこの日に合わせて大体住まいに帰ってきます。こういうのも、ご実家のほうで受けれたら帰ってくる時期もご夫婦の都合で決めることも出来るしいいのになって思います。大変な時期だと思いますが、家族の為、がんばって乗り切ってくださいね☆

 • hast es gut, von der Schweiz aus kann man tatsächlich mal für ein verlängertes Wochenende dorthin fahren. Nimm bitte ‘nen Gruß von mir mit. Ich bin zwar erst vor einer Woche von dort zurückgekommen, aber ich habe schon wieder Heimweh…Hab ‘ne gute ZeitAndreas

 • Hei her var det mange flotte naturblogger,og utrolig masse fantastisk flotte bilder:))Jeg forstod ikke helt hvordan dette fungerte men bloggen min dukket opp hos deg dog uten bildet i den lille ruten:))men men,om du trykker pÃ¥ ruten kjem hele bloggen min fram:))vil ønske deg en nydelig fin helg:))

 • liberty bells, there's much more strange stuff that has been suggested is going on with Sharron Angle than my article covers. It's the tip of the iceberg, so to speak. Definitely do your due dilligence before you send any political candidate your hard-earned money.

 • Hey Hellen,Thanks for the suggestion, currently you can find a “like” button under the drop down section of trackback. But since I had to have Shaun point it out to me were looking into a more user friendly system.~Weston

 • i got a better idea , gtfo from your computer eat a lot of meals a day , workout the best you can ,and then rest a lot , get it boy’s ? it’s sweat that gives results nothing else

 • Hola Jero, mi objetivo no esta escrito y es harto difícil. Pero de hay lo motivante. son mas o menos estos:evitar discusiones, respetar las opiniones de los demás, admitir mis errores, ser más amigable, ver el punto de vista de los demás, mostrar simpatia por las ideas de los demás. Te deseo Feliz año.PD: estoy encantado con tu blog, me motiva bastante. gracias

 • In the map of female workforce participation, any ideas why there's a hotspot around Denver, Colorado, and what looks like roughly the footprint of the Front Range high speed rail project?

 • Torbjörn Lindquist skriver:Jag instämmer med Lars Bengtsson!Alla som bor utanför Lunds stift kan med fördel lära känna denna engagerade och entusiasmerande biskop genom att läsa hennes herdabrev ”Gud är större”!Jag hÃ¥ller pÃ¥ Antje!

 • Nov21 Hey, Keith. Can you reiterate how many times people can vote? I see you saying it’s once per device but it seems people are able to vote every 24 hours. My friends want to know whether they should vote every day or not. Please confirm this for me. Also, what do you mean (in your email) about a private forum?

 • Yes this blog are really good for us and your post is very good.We can know from this blog what is fashion it can be women/men.Human are looking beautiful in cloths such as,, , , , , ,, , ,. We know women's is a role model of beautiful.That is why we concern about the women's.

 • I love these shots. I love the dress too. My 10 year old daughter has always been the same way. When she is forced to smile it does look so forced. Yet she has such a bright spirit that continues to shine.

 • My girlfriend states she will get excited and begin sweating after i speak something naughty over the telephone. Is that this really possible for a woman to obtain so excited that they begins sweating after i speak naughty over the telephone. Is she kidding beside me?

 • I am trying to find a picture of the Daphne, a french steamer built in 1911 by the Sunderland shipbuilding co.ltd. She was sunk in 1928 by the 4-masted barque, Passat off Dungeness. I wonder if you can help or point me in the right direction.RegardsKeith Wilkin

 • எல்லோருக்கும் வணக்கம்!இந்த ஈT கம்பெனி காரவுக நடுத்தரவர்க்கம்னுஅவங்களேசொல்லிகிறவுக,தனியார்நிறுவனத்தில் வேலை செய்றவுக,எல்லாரும் முடிஞ்சா தோழர்.துரை,சண்முகம் அவர்களுடைய “மட்டபலகை” சிறுகதை படிங்க.அதுல தெரியும் ஆட்டோ ஓட்டுறவுங்க,கூலிக்காரங்க,சுமைதூக்குறவங்க,இவங்களோட வியர்வையின் வாசமும்,குறை சொல்லியே வாழும் மத்தவங்களோட சென்ட் நாத்தமும்.அதை படிச்சிட்டு அப்புறம் இந்த கட்டுரையை படிங்க புரியும்…

 • mai 04, 2009 au 12:05   ·   Il manque peut-être une part d'incitation, un appel à la curiosité. Un bon jeu de mots ou une référence (littéraire, citation…) sont des plus appréciables. Surtout quand c'est une marque de fabrique. Libération, Ecrans ou le Canard ont une "patte" reconnaissable dans le titre, il me semble. La connivence avec le lectorat est importante et, je crois, plus forte sur le web que pour le print.

 • A La Roche Posey krém nekem sem vált be pedig én az arclemosóval és tonikkal együtt használtam. Most a my skin termékcsaládot használom én is. Tetszik hogy mindennek nagyon jó az illata és nyárra nekem pont megfelel bár a mattító hatás nem tart 12 óráig.

 • Happy SITS day! I have so many favorite books, most of mine are classics though. In fact I'm powering my way through a list of 100 classics as we speak! (Thank you Kindle!) But my most recent favorite (at least for today) has to be "Great Expectations" by Charles Dickens. But if you are going for more contemporary classics, you can always learn something new from "To Kill a Mockingbird!" good luck, and I'm excited to hear what you read next!

 • Liebste Ellja,die allerallerallerherzlichsten Glückwünsche aus den rheinhessischen Weinbergen! Da ich leider nicht mit Dir an dieser formidablen Geburtstagstafel sitzen kann, stoße ich heute Abend in Gedanken an Dich mit einem feinen hiesigen Rieslingsekt an. Lass Dich feiern und reich beschenken!HerzlichstAstrid

 • Et bien l’applicatoin est dispo sur mon Hero 2.1.Par contre ce n’est pas un peu gênant de donner ses identifiants Facebook à une applicatoin tierce ?D’autre part, j’avais lu que le bouton “J’aime pas” n’existait pas sur Facebook, et qu’il vallait mieux se méfier des sites ou applications le proposant…

 • Seriously, I'm a very unhealthy person & have not tried brown rice. Heard about its goodness & will certainly try this recipe some day. Xoxo

 • We’re a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your website offered us with valuable info to work on. You’ve done an impressive job and our whole community will be thankful to you.

 • Nov13 I truly love your website.. Great colors & theme. Did you create this amazing site yourself? Please reply back as I’m attempting to create my very own blog and would like to know where you got this from or what the theme is named. Cheers!

 • El efecto está bueno para cuando en la foto salen cosas que no quedan muy bien, así los borroneas un poco y evitas que se le preste demasiada atención.

 • Vane-sigwalt • 21 de Janeiro de 2011 às 21:03oiii nao sei , eu instalei ta tudo certo, só que nao sei como posta as imagens, quando eu postei certinho adicionei categoria, fui no campo value coloquei o link da imagem etc o nome no outro campo ai salvei .. ai nao apareceu nada no post! pode explicar detalhadamente eessa parte? ;/

 • nee, ik vind voetbal best leuk. Misschien moeten ze publiek bij voetbal verbieden?@René: als de onderwerpen niet boeien blijven de bezoekers weg, al komen ze bij jou. Zo werkt het bij mij wel.

 • 27 November, 2012  9:06 pm While I can agree that McDonalds IS horrid, I hope you guys realize this info is very old and since SuperSize Me, the entire McDonalds food line changed.

 • Really trustworthy blog. Please keep updating with great posts like this one. I have booked marked your site and am about to email it to a few friends of mine that I know would enjoy reading..

 • Nonsense! It is the burden of you working people to support ever larger numbers of non-working poor and retired city employees.Benefits to the poor, the work-averse and retired city employees must increase each year for inflation even if your wages do not.It is irrelevant that you do not have a pension. retired city employees and the “poor” must be supported.Your selfish plans to retire or spend more time with your children are beside the point. Get back to work!

 • Hi youtube. Let me say first off that I LOVE YOU. Secondly, I have not nor will I buy into the "faster is better" marketing tactic (not that you're suggesting such but….), and thus, this is a no-brainer: start the video, click pause, do something else 'til it's done loading. (Solo moms find out early how to maximize every single second of every day.) No matter WHAT, youtube is always a fun experience!!!!!! THANK YOU FOR EVERYTHING YOU DO!your biggest fan, hilary2k

 • So glad you wanted to see the book, and thank you for writing about it (and the pun!) I'm pleased that an epic poem can still find an enthusiastic reader in 2012.Clive and Beth and I had great fun–serious fun!–collaborating on "Thaliad." I'm glad it shows. Thank you.

 • Maybe I’m guilty of this and maybe I’m not. I write about my life and sometimes I even throw in a thing or two that I’ve learned from an experience. I don’t think that’s wrong, but hey that’s why everyone has a choice on what they read and what they write.

 •     L’Anguille retrace la vie des pêcheurs, paysans, ouvriers et éboueurs vivant à la campagne. Un beau film qui jette un regard critique sur le Japon d’aujourd’hui et les dérives des civilisations orientales et occidentales.

 • Whether visiting the Algarve, Barbados or one of many islands which make up Ko Phi Phi, the main thing is to chill, enjoy the comforts of your luxury beach hotel and head on down to the beach to enjoy everything this vacation has to give.

 • São dois campeonatos em un, ate agora tudo maravilhoso pra ns, mas com a copa America o São Paulo e mais alguns times com os desfalques da Seleção talvez mude um pouco a historia do campeonato, apesar que reservas as vezes correm tanto atras de seu espaço que acabam se superando, so o tempo pra mostrar, mas acho no momento acho que São Paulo, Santos, Corinthians, Flamengo e Cruzeiro apesar do inicio horrivel vão lutar pelo titulo

 • Floridians don’t be tricked with the no. 1 constitutional amendment, make sure you vote NO they are trying to get rid of the affordable care act, approved as contitutional by the Supreme court.

 • Tabs are taking longer and longer to be closed with every new release.Also when I close the Chrome window with many tabs opened, sometimes my click just get ignored.

 • I would give it to my oldest son. He is a junior away at college, and this is his first year not in the dorms, and in an apt on his own. I send him care packages so that I know he will eat, but this would be awesome because I know he'd actually use it!

 • Gaeta's last meal is with Baltar. Nothing is more appropriate. My gods, I love this scene so much. I just cried and cried. "It stopped" ..oh Felix what have you done:(. Gutted.

 • [..YouTube..] Have to admit that Jan was always a great tv month just for the two night opening of a new 24 season.Thank you Kiefer thank you cast and crew for bringing us the very best in entertainment for 8 fantastic seasons.I’ve watched each season 4 times already and never tire of it.Thought Jack was going to last another 30 years in a wheelchair like Ironside. LOL Bauerside-hey maybe 30 yrs down the road they’ll revisit this.In the meantime can’t wait for the movie(s).

 • That's a great way to theme your pictures! I've been spending a lot of time in those places lately, too. I look forward to seeing where else your travels take you this month!My contributions will undoubtably be much more random in nature.

 • Yes, that section was from his Leangains part. As to your part a, I think it’s a classic example of your body being hungry, yet not enough food is being taken in, so the body holds onto weight. Following hunger would lead to better results in my opinion.

 • Some really great info , Glad I observed this. “The true republic men, their rights and nothing more women, their rights and nothing less.” by Franklin P. Adams.

 • Liz, your art introduced me to a lifelong hobby that has kept my imagination alive and sparking since the early 80s. Thank you so much. I cried when I just found out you sold these iconic RPG pieces on eBay – and I missed them…sob. So looking forward to the new deluxe game. I am a special education teacher and am in the process of introducing T&T to my pupils. They will love it, and your visuals will help blow them away as they did me a few decades ago. Please keep it coming. x

 • No matter how many times I see transformations done with simple painting….the shock factor never wears off! It's looks so gorgeous! Hopefully this will help convince HH to give you free rein painting what you please! If they all turn out this wonderful you can't go wrong!

 • Hej. En frÃ¥ga som dök upp för mig är. Vad tror ni om dagens chianti? Kommer de hÃ¥lla och utvecklas bättre än gÃ¥rdagens och pÃ¥ vilket sätt utvecklas de jämfört med de äldre Ã¥rgÃ¥ngarna?

 • Hello, Richard:Ask your Trustee whether they will permit you to include this allowance both as income and as a non-discretionary work expense on your monthly statement of income and expenses. This would have the effect of eliminating such work allowances from surplus income.Best regards,Eric

 • PatrickOmg! So cute. I wish I could have told my brother first. I tried but he doesn’t understand the whole boy liking boy thing. So in other words he doesn’t understand what being gay means.

 • In what world are drab gray/green, overcooked, “essence of cafeteria” beans superior to fresh, bright green, lightly steamed beans?? I understand wanting to enjoy farm-fresh produce throughout the winter. But blanch and freeze, Kathy… blanch and freeze!! And why on earth are they eating the beans he just canned last weekend?? Did they not put any aside to enjoy over the next few weeks? Fools.

 • . Will reward you on your business this. Day of reckoning. A difficult day. A long day. What prepared for this day.. Aallah forgive our? mistakes. And forgive us. We have inserted in your mercy. Does not make us into the fire.. We have introduced Paradise

 • Currently the least likely excuse to be questioned is anything related to the swine flu.Under not so swine flu circumstances, the best excuse that is least likely to be questioned is “I’ve got diarrhea and I need to get outta here quick.”

 • « cette aristocrate américaine  » écrit notre hôte: toujours cette passion bien française pour ces références à l’aristocratie, censée représenter le nec plus ultra de la distinction et de l’élégance, tant physiques que morales.Même nos plus ardents républicains y succombent; la preuve!

 • Un commentaire d’un follower de la page FB du Monde m’a paru plus percutant que la majorité de ces témoignages, du moins en matière de preuves : En 2009, les statuts étaient encore limités à 160 caractères. Hors de nombreux messages réapparus, sont bien plus longs que cela !

 • a lot since i have never played an organized basketballi have followed the lakers my entire life, and yet until now i still don’t fully understand the triangle offense as for lakers’ defense, i think we don’t have to worry about it. the only thing that could make their defense bad is complacency.and after watching the last three games, i can confidently say that the lakers are actually enjoy playing defense together. they are seriously active on defense.

 • I like this review. As a Liverpudlian waiter, who once worked at a very busy city centre chain, serving (microwaved) Italian tapas, its a delight to find Salt House. I hope places like this, Lunya included, take off and stay, because the chains seem to be packed and equally satisfying to the people and visitors here.

 • Mi-aduci aminte de ce-mi spune mie bărbată-meu. Că nu ar vrea să fie în mintea mea nici măcar un minut, atât de complicat i se pare modul meu de gândire. ÃŽn timp, am mai învățat să iau lucrurile ca atare, să nu mai caut înÈ›elesuri deÈ™arte acolo unde nu sunt de fapt, dar sunt construită de aÈ™a natură încât complicaÈ›iile fac parte din eu-ul meu. Dacă nu m-aÈ™ complica, ar fi ca È™i cum altcineva ar trăi de fapt în pielea mea.

 • ( 2012.02.13 10:06 ) : Nice read, I just passed this onto a colleague who was doing a bit research on that. And he just bought me lunch since I located it for him smile So let me rephrase that: Thank you for lunch!

 • “Byrdie killed that dead” OMG, yes. I thought ok, hmmm, nice try, different, when I first saw her — but then I scrolled down to the runway look. As Byrdie demonstrates, sometimes making a runway look “your own” is highly overrated.

 • mampir ni mas nambai kalau boleh, sukses ketika bisa memberi manfaat ke orang lain, seperti mas, he he he .-= abu´s selesai [nulis] ..Siapa Takut Tukeran Link =-.

 • My husband suffers from AS and we are currently looking for a physio to treat him. Do you know or can recommend any physios that specialize or have a particular interest in AS in the Auckland area? Thankyou, Jessica.

 • Thanks a ton for being our lecturer on this topic. I enjoyed your current article a lot and most of all appreciated how you really handled the areas I regarded as controversial. You are always rather kind to readers much like me and let me in my everyday living. Thank you.

 • Nyyydelige lys og sÃ¥ vakkert du har gjort det ,))En stund siden jeg har vært innom og den nye headern din er bare sÃ¥ lekker!! ;))Vakkert innlegg ,))Ha en flott kveld og nyt av dagene ;)Klemmer Anki

 • Ya sabía yo que se me olvidaba algo.Totalmente de acuerdo con el alegato contra la imnombrable. Una cosas es controlar que no se haga uso comercial de pelis y música con derechos de autor. Otra cosa es que en un podcast no comercial y sin ánimo de lucro no se puedan incluir fragmentos cortos de las BSO de las películas.Entiendo incluso que no se puedan poner canciones, aunque no haya ánimo de lucro, pero ¿pequeños fragmentos a modo de cita? Incomprensible.Les hace incluso más daño a ellos.

 • There’s something about Facebook that has never attracted me ….blogging is a different feel and category, more personal yet can maintain privacy … so yes I loved the video!

 • QUE AS BENÇÃOS DE DEUS SEJAM DERRAMADAS SOBRE TODOS DA CODIMUC!!!A EVANGELIZAÇÃO ESTAVA PRECISANDO DESTA INICIATIVA: ANUNCIAR E FAZER CADA VEZ MAIS CONHECIDO O NOME DE JESUS. CODIMUC, NOTA 1000 PRA VCS!!!FICAMOS ENTRE OS 50 +. AS 12 MÚSICAS FORAM BEM ESCOLHIDAS, COMO PODERIA TER SIDO AS OUTRAS, MAS DEUS ASSIM O QUIZ.AGORA É TER UNIDADE NA DIVULGAÇÃO, POIS É UM TRABALHO DE TODAS AS QUASE 500 BANDAS QUE PARTICIPARAM.GALERA!!! VAMOS ABRAÇAR A CAUSA.BANDA ISRAEL – FORMOSA/GO

 • Samaa mäkin ihmettelin, että ei kai ne marjat ja kalanpalat oikeasti lennä? Olisihan se tietty hienoa jos hinta määräytyisi ympäristökuormituksen perusteella (pelkkä hiili ei riitä, ilmasto on vain osa ympäristöä), mutta en usko että elintarvikkeissa sitä päivää tultaisi näkemään. Maatalouspolitiikka pitänee siitä huolen. Jos nyt jonkun vinkin voi antaa, niin eikö kannata äänestää lompakolla ja jättää kanadan-italialaiset karpalot hyllyyn. Eikös niitä kotimaisiakin marjoja löydy?

 • Júlia comentou em 2 de junho de 2010 às 14:53. Detesto quando o vídeio só não aparece pra mim!! Toda a mulherada comentando enlouquecida e eu aqui só na vontade….haha

 • Doamna M. Macovei,Ar trebui să îl daÅ£i in judecată pe Victor Ponta. In general politicieni USL nu pot aveam un dialog argumentat si constructiv. De aceea se folosesc de atacuri la persoană fără a avea niciun fel de dovezi. Pentru că dacă ar avea si ar vrea să rezolve “problemele” ar apela la justiÅ£ie.

 • dude: "…We start by taking care of our own. Once we start doing that, the other people in this region will realize we are serious and not just puppets who dance to the tune of the West…"Hear Hear! And please do take care of your own, urgently, as long as you still hold the trump card. It won't be for long.

 • Gasp. Loudly. Just like you. Especially when sitting in the passenger seat, gripping the door handle while my 15 daughter is driving. She hates it.Oh, and, April, about deadlines at work. I know that one too. I need to send you a copy of the sign above my desk. Or, actually you could make a neater one with your graphic talent. It reads:"Deadlines Amuse Me"….just breathe. ; )

 • I would have said yes if they were in leather, but after searching them throught the website and discovering they are in synthetic fabric (and, for 100 euros?) I might say… change.

 • 10-10-11 spune: ca sa vezi ce placa video ai, intra in “START”, “RUN” si scrie “dxdiag” (fara ghilimele si da ok.In tabul Display vei gasi informatiile despre placa ta video si astfel vei sti unde sa cauti driverele necesare. daca nu sti cum, lasa aici un mesaj cu tipul si modelul placii video si te ajut eu un link. -44V-a ajutat acest raspuns?

 • Jessieluvzmakeupthanks Danielle for sharing with us your skin care routine. I was wondering if you knew of any organic brands that carries a face powder. Just like you I don’t like to wear liquid foundation etc but powder once in a while is fine with me. I hope to get an answer from you soon.xo,Jessie

 • Che ad aver mandato a quel paese costui, membro del "Gruppo Ricerca Eventi Atmosferici Anomali", sia stato un procuratore che di cognome fa "Tuoni", è la palese dimostrazione del fatto che il destino ha uno spiccato senso dell'umorismo 🙂

 • Guten Abend,wann findet die Schockmeisterschaft statt?Wir würden gerne teilnehmen, 10 Personen aus dem Schockclub Welz. Vielen Dank für eine Info. GrußWiertz

 • Cloudia, Your pictures are so lovely. I hope someday to visit Hawaii. Your "Heart Feather" is the last thing I am reading before bed. I will put this under my pillow.It's 3:22 a.m. here and almost dawn.You have given me things to think about. I want to have a light heart and have never thought about how I feel through that particular perspective. Is't it magic how just what we need to hear comes at the perfect time for us. "Heart Feather" – have you got a philosophical recipe to lighten a heart that you can share?

 • you have some truly gorgeous shots here. i like the retro radio too, but my fav is the one of her from above all scratched up and ancient looking. stunning.

 • We went a couple weeks ago and had a great time as well. I've got another batch of cranberry applesauce on the stove now and that'll be the end of our apples from Honey Pot.

 • Beh, a me piace l’idea di far funzionare il mac in VMWare, VirtualPC etc.In pratica così riesci a sviluppare programmi multipiattaforma senza l’overhead incredibile di pearpc. Staremo a vedere.

 • Griechenland ist nicht das Problem, Griechenland ist die LÖSUNG.Machen wir es alle wie die Griechen. Steuermoral etc.Was glaubt ihr, wie schnell dieser groteske Spuk namens EUDSSR mangels Finanzierbarkeit in sich zusammen fallen würde.

 • Everyone loves what you guys tend to be up too.This kind of clever work and coverage! Keep up the wonderful works guys I’ve added you guys to our blogroll.

 • Seems it's exactly given like Cloudflare, as both Services fetches content from your servers, optimize your pages, and serves them to end users via their servers across the globe.

 • ah !!ah !!ah !! MDR !! j’adore cette dame , franchement avec ces guerres de chiffres et ce qui la distingue par rapport aux autres : c’est au moins elle est optimiste : sa méthode : au départ on anticipe un chiffre un peu supérieur à la réalité et au moment présent , on corrige un peu et hop pour l’avenir on table sur un autre chiffre

 • Hallo, ik wil even kwijt dat ik dit een geweldige site vind.Ik ben 14 en ik weet niet zeker of ik HSP’er ben, maar ik denk het wel en het voelt fijn om te weten dat andere mensen zich ook zo voelen, ook in alledaagse situaties zals naar een bioscoop gaanvind ik lastig door het harde geluid, nu weet ik dat ik niet raar ben.

 • …Apologies Alicia…lumping you in with Slappz and his various identities isn't fair.—————-You are right, Alicia is kind of in her own league of bat-shit crazy.

 • Hi JackieThis sounds like the rabbits are trying to find out who is boss! Mounting is dominant behaviour, so they are each trying to be assertive.This often happens when two rabbits are introduced to each other, and most times it stops or reduces after the rabbits decide which one is the most dominant.As always, I would suggest having both rabbits neutered as this reduces dominant behaviour.