Ni un euro públic més per A.J.Ruz!

 

El conflicte laboral que es viu a les comarques Gironines entre la empresa  A.J.Ruz SL i els seus treballadors ha arribat a un nou punt de tensió arran de les amenaces de mort llençades per la direcció de l’empresa, responsable de la recollida de residus a diverses poblacions del Gironès i el Baix Empordà, cap els seus empleats tal i com denuncia CCOO.

Davant la manca de diàleg i les formes mafioses d’una empresa contractada per l’Administració Pública, emplacem a tothom a participar a la concentració convocada aquest divendres 14 de novembre a les 16h davant la delegació de la Generalitat a Girona. Ni un euro públic més per A.J Ruz

2014-11-11 19.22.26

Leave a Comment

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>