9N de vot, SíSí

Sobirania constituent. República catalana.

La cassolada a la capital de la futura república catalana ha estat un clam ciutadà preludi de mobilització, participació i vot el diumenge 9N.

La ciutadania de totes les conrades, orígens i llengües, fa pinya com un aplec de castells que vol aixecar, carregar i descarregar, la sobirania catalana. L’anxaneta vol tocar el cel amb el gest de l’aleta. L’emoció intensa de la plaça talla la respiració i tramet tota la força al castell. L’esclat d’aplaudiments acompanyen el final en l’èxit o la fallida.

El diumenge 9N, units i unides fent pinya, votarem i guanyarem sobirania.

El govern estatal amb el Tribunal Constitucional ha tornat a suspendre la llibertat d’expressió i manifestació de les urnes catalanes. Catalunya no pot votar segons la legalitat de la Constitució de l’estat del Regne d’Espanya.

La segona prohibició estatal ha sotragat les consciències. Molts dubtes sobre si votar o no, s’han fos en el rebuig a l’agressió governamental estatal.

La sobirania l’hem de desenvolupar encetant un procés que constitueixi una Generalitat lliure i social. La defensa de la democràcia és un fet fonamental per estructurar un país social. La majoria de la població treballadora a Catalunya ho té tot per guanyar en una ruptura democràtica política i revolucionària.

La constitució cap una república catalana serà social en la mesura que la majoria de la ciutadania treballadora es comprometi i impliqui en aconseguir-la. Cal aprendre dels greuges dels pactes i dependència del nacionalisme de la burgesia catalana o de l’espanyola amb l’actual estat.

L’entesa pràctica de les Esquerres pel SíSí mostra la possibilitat de batre l’hegemonia de CiU entre el poble català.

L’ANC ha posat veu i organització creativa a l’anhel popular d’estat i independència. El repte polític és immens. Concretar una ruptura democràtica que permeti forjar sobirania política i jurídica catalana.

Resten tres dies per votar. Temps per col·laborar amb la logística voluntària de motivació i preparació del 9N.

Cassolades a les deu de la nit. Els últims actes d’Esquerres pel SíSí. La concentració central d’Ara és l’hora (ANC i Òmnium) el 7N a Montjuic, a les vuit del vespre. La Marató telefònica per animar al vot. La societat catalana aprèn a auto organitzar-se al marge i sense fer cas de les prohibicions de la legalitat espanyola.

Emergeix des del subsòl social ciutadà consciència constituent sobirana.

El 9N a votar. A les 9,00 h del matí a les portes dels col·legis. #SíSí. #RepúblicaCatalana.

Leave a Comment

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>