Salutació feixista dins el Parlament

Ahir dimecres 29 va produir-se un aldarull a la tribuna de l’hemicicle parlamentari. Fou per part d’un invitat del PP. El líder del Moviment 12 d’Octubre va fer la salutació feixista -la mà alçada inclinada cap endavant- mentre cridava “Viva Espanya!”.

Avui dijous 30 el govern de l’estat ha encarregat al seu submís Tribunal Constitucional suspendre les actuacions de la Generalitat de Catalunya, l’ANC, Ara és l’hora, i dels partits, encaminades a que la ciutadania pugui votar en el “nou 9 N”.

El PSOE dóna suport a l’acció governamental estatal del PP contra el vot del “nou 9 N” a Catalunya. Miquel Iceta fa ulls clucs d’aquest front nacional espanyolista que esmicola el PSC, mentre ofereix a Mas el seu suport si canvia la pregunta i la consulta.

Rajoy, i Esperanza Aguirre, demanen disculpes per la corrupció dels seus homes de confiança. Una corrupció que està incrustada al moll de l’os de l’estat. Les peticions de perdó no són gens creïbles mentre el president i el govern en pes no dimiteixin, assumint les seves responsabilitats notòries en el fracàs econòmic, polític i d’honestedat.

El lideratge contra el vot, la consulta o en el “nou 9 N”, no serà del federalisme unionista, sinó dels qui consideren com la lideressa del PP que “es un èxit de la democràcia que no es voti a catalunya”.
La salutació feixista al Parlament de Catalunya és una imatge aclaparadora. No Consulta, No votar, No “nou 9 N”. L’atac a l’anhel de sobirania de Catalunya. La negació que sigui la ciutadania, el poble, qui decideixi, com a Escòcia que també forma part d’Europa, sobre quin estat es vol, i sobre la independència, porta a la reacció més parda negra.

Les terceres vies que pretenguin conciliar entre les prohibicions estatals i la voluntat de desenvolupar la sobirania catalana, quedaran escorades cap a l’unionisme reaccionari contra l’exercici democràtic que la població decideixi mitjançant el vot.

Qui no es comprometi en el vot pel “nou 9 N” quedarà anul·lat com a projecte polític de la sobirania, llibertat i democràcia catalana.

La propera setmana la sobirania i l’avenç en legalitat catalana es juga en la participació i el Vot el “nou 9 N”. El 9 N cal que tothom s’impliqui en la logística de la mobilització perquè el poble de Catalunya pugui omplir les urnes.

Desafiarem les prohibicions estatals. No acceptarem una segona reculada del president Mas. Legalitat catalana. Desacatament i desobediència a la legalitat espanyola prohibicionista del vot.

En el “nou 9N” obrim les comportes constituents cap a la República Catalana.

Leave a Comment

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>