Entrevista entre Forcadell i Leckie

Carolyn Leckie (parlamentaria del SSP i membre de Women for Independence, WFI) s’ha entrevistat amb Carme Forcadell i han parlat sobre l’evolució del moviment per la indepedència a Escòcia i a Catalunya. Les persones que varen votar Yes han augmentat la seva presència i coratge. En particular les dones que van entrar en la campnya pel Yes han donat un salt en participar, moltes d’elles per primera vegada, en política. Un terreny que, segons Carolyn Leckie, ja no deixaran, perquè volen fer la política a la seva manera, autònomament.

Totes dues han considerat profitós el intercanvi de informació i dialeg, doincs está clar que el moviment per la independéncia necessita les dones i aquestes juguen cada cop un paper més important. I, amb la independéncia, el volen seguir jugant encara més.

El diari ARA ha entrevistat la Carolyn i sortirá en els propers dies la seva opinió sobre les diverses questions que ha estat preguntada.

Leave a Comment

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>