Cimera ultimàtum

Avui tretze fa remor d’ultimàtum. President, govern i partits han d’encaixar el trencaclosques de la Consulta. La suspensió per part de la legalitat espanyola, el “Posin les urnes!” i l'”instar” a organitzar la votació, del Parlament al govern amb la legalitat catalana.

Parlem de garanties democràtiques espanyoles vigents o de garanties democràtiques catalanes en desenvolupament?

La Generalitat pretén seguir com a Generalitat Autonòmica del Regne d’Espanya o esdevé en Generalitat del poble de Catalunya que exerceix com a subjecte polític i jurídic de sobirania, amb una Consulta democràtica el 9 de novembre.

Que no ens donin gat per llebre.

La fractura social catalana no vindrà pas de l’unionisme concentrat l’11 de setembre a l’Amfiteatre romà de Tarragona, ni de l’espanyolisme unionista ranci, i reaccionari, del 12 d’octubre que ha tornat a punxar a la Plaça Catalunya.141012 unionisme_plcat_tarraco_2014

El que pot fracturar és l’engany o estafa amb pactes del president, govern i partits, o Autonomia i Estat, o partits catalans i govern de l’estat, per evitar i substituir la Consulta 9 N.

Qui es faci enrere, acatant la suspensió del Tribunal Constitucional instada pel govern de l’estat, serà responsable d’incomplir amb la societat catalana que vol votar, així com amb les decisions del Parlament de Catalunya.

Cada dia que passa, comença a donar l’aparença com si els partits compartissin la paràlisi del president i del govern a l’hora d’organitzar com cal la Consulta pel 9 de novembre.

Les esquerres compromeses amb la Consulta han d’explicitar quines són les propostes per encarrilar pel bon camí al president i al govern.

141013 Ultimátum f2Les Esquerres pel SíSí mobilitzen per la Consulta 9 N i la República catalana. Ara és l’hora -ANC i Òmnium- despleguen la Gigaenquesta. El proper diumenge dia 19, Ara és l’hora convoca concentració a la Plaça de Catalunya.

És hora de Fumata blanca a la Consulta 9 N. Cal que les esquerres facin complir al president i al govern el desenvolupament de legalitat catalana.

Leave a Comment

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>