DUES CANDIDATURES D’EUIA

L’elecció de candidats i candidates per a les eleccions europees està a mans de l’afiliació. Les votacions per l’afiliació seran presencials en el territori des del divendres 28 de març de 16 a 20 hores al dissabte 29 de març de 9.00 a 20 h.
14 de Marzo de 2014
Dues candidatures a les primàries d’EUiA per a les eleccions europees

Les candidatures representen anàlisi, orientacions polítiques i propostes a fer diferenciades referent a les perspectives a Europa i la UE, a l’estat del Regne d’Espanya i vers Catalunya.

És un debat que contribuirà a la clarificació de tot el procés que està fent EUiA des de la 6a Assemblea Nacional de farà aviat dos anys. El fons rau en com des d’una òptica i compromís europeu contra la Troika i a favor del candidat Tsipras, s’enfoca el procés català de consulta i l’opció a una República catalana amb un Projecte constituent per a Catalunya, fins el repte de l’Assemblea Oberta “Ara és demà”.

EUiA farà campanya amb ICV a Catalunya, ambdues s’incorporaran a la candidatura plural estatal que impulsa IU, amb Paloma López (CCOO), Anova y CHA, IU Astùries, incloent a Marina Albiol (EUPV) i l’activista social Javier Couso.

L’elecció de candidats i candidates per a les eleccions europees està a mans de la decisió de l’afiliació.

La Mireia Rovira va renunciar a la seva candidatura. Les candidatures presentades són:

Núria Lozano Montoya, Oriol Arcas Abella, Àngels Tomás Gonzalo, José Montero Domínguez, Ferran Jiménez Morales.

Antoni Barbarà Molina, Luisa Blanco Delgado, Gregorio Belmonte Ferrer, Neus Molina Moreno, Àngel Crespo Sánchez, Elena Martínez Miralles.

Les votacions per l’afiliació seran presencials en el territori des del divendres 28 de març de 16 a 20 hores al dissabte 29 de març de 9.00 a 20 h. Tanmateix seran les pròpies assemblees les que definiran el dia o dies, i l’horari d’obertura de la mesa electoral i la localització de la mateixa. Qui estigui afiliat/ada a una assemblea de Món del treball o de sectors, podrà exercir el vostre vot a l’assemblea territorial de referència (allà on residiu).

Leave a Comment

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>